Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

çorbanın içine tuz atmıyoryz heralde? ve evet bardakla içmek daha mantıklı aslında direk nefesini tutup dikersin çünkü tadına kötü diyolar :/ peki günde 1 kg falan verdiriyor mu?

tuz atmıyorum ben... hatta bulyon atın diyo bazı sitelerde ama ben atmadım sonucta bi sürü katkı maddesi var ve yağlı onlar

arkadaslar lahana corbasının tek kötü yanı kabızlıktır... ona care buldum 2 gündür yapıyorum diyeti hiç kabızlık cekmedim... size önerim corbayı blenderdan geçirince içine 2 yemek kaşıgı keten tohumu atın ve biberiniz acı olsun gercekten cok etkili oldu bende... ayrıca bol su ve bitki çayıyla destekleyin diyetinizi

merhaba tatlışlaarrr bende yarın başlıyycam kesin burdada konuşup birbirimizi motive edelim ama çok gına geldi artıkk ya kendime çok güvensizleşdimm gitsin bu gıcık kilolarr yaşasın lahana:=)

Mrb arkadaslar...ben bu diyeti tam olarak yapmak istemiyorum.gun icinde normal yemeyi tuketip aksam saat 18:00 civarinda bu corbayi icip sonra bir wey yemesem zayiflarmiyin acaba boyle deneyen oldumu kizlar ...bir sonuc verirmi sizce.lahana suyunu iki gundur iciyorum bakalim nasil olacak

Kızlar ben 14 gün önce 1 hafta uyguladım bu diyeti, 3,5 kg verdim. Spor yapmadan verdim. Eğer harfi harfine uyarsan, iştahı kesiyor diyet bittikten sonra da tatlı ve hamur işine saldırmıyorsun.

Önerim yapabiliyorsanız sporla destekleyin, kilonuza oranla 5 kg civarı kesinlikle zayıflatacaktır.

Bu arada kereviz sapıyla ananas koymadım ben çorbaya...

Arkadaşlar lütfen rica ediyorum çorbanın tarifini okey anladım daaa nasıl yani hergün sürekli bütün öğünlerde mi bu çorbayı içicez nasıl yaaa bi anlatsanız cok iyioluuurr

Arkadaşlar lütfen rica ediyorum çorbanın tarifini okey anladım daaa nasıl yani hergün sürekli bütün öğünlerde mi bu çorbayı içicez nasıl yaaa bi anlatsanız cok iyioluuurr

evet butun öğünlerde yemek gerekiyo,çünku ne kadar çok yenirse o kadr yağ yakıyomuş, yanında da o gün için önerılen diğer sebze meyze et hangisi varsa yencek

ben çorbaya hala antipatik bakıyorum, hala birisi çıkıp da beni ikna edecek bir açıklama yapmadı çünkü. vücuda bir anda fazla yüklenmemek gerek diye düşünüyorum. umarım bir zararı olmaz.

besin değeri yüksek bir çorba, çok yararlı, kilo verdiriyor olması bu durumu değiştirmiyor.ancak diyetin tamamı uygulanmalı, meyve et süt ve peynir yemeği unutmadan bol bol çorba yiyin,vücuda yük değil ödül. Abur cubur şeker tuz ekmek yok, daha ne olsun

Kizlar ben bu diyete basladim, bugun meyve olarak erik ve cilek yedim ama ins bisey olmaz di mi?

Ben bu diyeti yapıyorum şu an ve 3. günüm dün gece tartıldığımda, 1 kilo vermişim. Kesinlikle iştah kapatıyor. Benim metabolizmam çok yavaş olduğu için 2 gün içinde 1 kilo vermek benim için mucize.

İlk gün sadece çorba ve elma yedim, ikinci günde çorba salatalık ve havuç. Fazla meyve sebze alternatifim olmuyor maalesef, iş yeri koşullarından dolayı.
İlk iki günün halsizliğini attım üstümdem, tabi dun akşam annemin zoruyla kaçamak yapıp 1 tane küçük çörek yedim, bir de çalıştığım için gün içinde çok halsizleştiğim durumlarda bir tane kepekli çubuk kraker yiyiyorum.

Hiç bozmadan devam etmeye çalışacağım. Bakalım nasıl olacak:)

Ben bu diyeti yapıyorum şu an ve 3. günüm dün gece tartıldığımda, 1 kilo vermişim. Kesinlikle iştah kapatıyor. Benim metabolizmam çok yavaş olduğu için 2 gün içinde 1 kilo vermek benim için mucize.

İlk gün sadece çorba ve elma yedim, ikinci günde çorba salatalık ve havuç. Fazla meyve sebze alternatifim olmuyor maalesef, iş yeri koşullarından dolayı.
İlk iki günün halsizliğini attım üstümdem, tabi dun akşam annemin zoruyla kaçamak yapıp 1 tane küçük çörek yedim, bir de çalıştığım için gün içinde çok halsizleştiğim durumlarda bir tane kepekli çubuk kraker yiyiyorum.

benimde başlayalı 3 gün oldu,bugun tekrar çorbamı yaptım.İnş hepmiz istediğimz kiloya kavuşuruz. :)

bu çorbayı diyetsiz yapan var mı aranızda..
sadece bu çorbayı
benim erkek kardeşimin eşi yaptı
kız şimdi mükemmel 25 kilo kesin verdi
ilk 2 ay 15 kilo kadardı verdiği
ve incelme daha da mükemmeldi

ben zaten diyetteydim ancak bir haftalığına bunu da yapmaya karar verdim.4.gün bitti 2 kilo verdim.hiç acıkmadım ancak denildiği kadar çok kilo verilmiyor çorbanın tadı çok kötü.ilk içldiğinde içilebilir gibi geliyor ama taze hazırlağım halde hergün içmek çok zor. insan daha içmeye başlamadan midesi bulanıyor tadını bildiği için.ama hiç acıkılmıyor.birde biraz kabızlık yapıyor.

İlk iki günün halsizliğini attım üstümden, tabi dun akşam annemin zoruyla kaçamak yapıp 1 tane küçük çörek yedim, bir de çalıştığım için gün içinde çok halsizleştiğim durumlarda bir tane kepekli çubuk kraker yiyiyorum.

7. gün bitti :KK9:

toplam da 1.5 kilo verdim daha fazla veremedim çünkü dun aksam bir nişana gittim, malum ikram edilen her şeyi tatmak zorundasınız:)

Ama bana şöyle bir faydası oldu. Bir kere her yemekten sonra hissettiğim şişlik gitti. Sonra artık beni hep rahatsız eden midem yok gibi artık.

Ben adet olduğum hafta yaptığım için de az kilo vermiş olabilirim belki bilmiyorum ama yine de sonuçtan memnunum. Gerçekten diyetin en kotu günü ikinci gün, ondan sonra enerjiniz yükseliyor.

Bir hafta ara verip tekrar yapacağım. Tabi bu hafta yine çok dikkat edeceğim. Bu hafta yine pişmiş yemek değil de daha çok meyve ve sebzeyle besleneceğim.

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,
1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

ben bu şekilde pişirdim tadını beğenmeyenler bulyon da atabilir çok tuz kullanmayın canlar farklı şekilde baharatlandırın

Bunları haşlayıp robotta çekip sebze çorbası şeklinde mi yapalım, yağ falan yok demi? Ben Protein ağırlıklı beslenip arada da bunu yapacağım bakalım ne kadar vereceğim ve en önemlisi ne kadar dayanacagim?

X