Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

çorbanı nasıl yaptın tarifini verir misin? ben yaptım ama içemiyorum 1 tabak içtim zorla sonra midem bulandı. ağzımdaki lahana tadı hiç gitmiyor iğrenç

Çorbayi annem yapıyor, özetle Tencereye göre, bol soğan, lahana 1 havucu haşlayıp rondodan geçiriyo, 1 yemek kaşıgi yağ, çok az tuz, pul biber salçayla normal çorba gibi pişiriyo

Bütün lahana değil, mesela 1 lahanayı 3 kerede bitecek gibi pişiriyor

Malesef ben de 2-3 hafta aradıktan sonra buldum lahanayı:)

Bu arada ben çok kasmıyorum belki de o yüzden halsız düşümüyorum mesela bugün sabah 1 tabak çorba yedim saat 3 gibi neskafe ve 1 avuç kadar karışık kuruyemiş akşam da 1 tabak çorba ve hiç aç kalmadım birazdan da form çayı içerim olur biter

sabah tartıldım 65.9 sonra inanamadım tekrar çıktım 66.1 en kötü ihtimalle -800 ee bu da birşey demekki yarın 65i görmem mümkün:)

Bende bugun eve gıdınce lahanayı yapıyorum ve baslıyorum diyete kılom 55 olması lazım en gec 2 haftaya :)

Ya buarada iş yerındeyken nasıl ıcıcez bunu bu soguk olarak ıcılmezkı ısıtıcak yerım yok benım ısyerınde :KK43:

zaten sıcakken hiç içilmiyor,soğuk içsen daha kolay içersin.2 gündür içiyorum ama işkence gibi resmen,içmeyip tamamen aç kalmayı tercih ederim ama neyse,girdik bi yola devam edelim.
mukayese sen kaç gün yaptın,ne kadar kilo verdin canım?

Ben iş yerinde soğuk içiyorum bana çok iğrenç gelmiyor, ilk 5 gün yaptım sonra bi gün yani pazar günü istediğim gibi yedim o gün eminim verdiklerimden almışımdir ve o tatille birlikte sonuç 69.3ten 66.9du

Dun 66.9la yeniden başladım bu sabah 66.1 gördüm tamamen kasmıyorum ben mesela dün 2parça cikolata yemiştim bugün küçük bi kase bi avuç kadar diyelim kuruyemiş yedim çünkü biliyorum ki ben onu yemesem nefsim galip gelecek diyeti tamamen bırakıcam:-)

Ben cuma günü sonlandırıcam diyetimi ve bi hafta dikkatli yiyerek devam edicem sonra ramazan öncesi son bi kez daha asılayim diyorum

diyeti 2 gün yaptım,2 kilo ekslmiş.bugün 3. günüm ama enerjim sıfıra düştü,kolumu kaldıramıyorum.var mı böyle olan?sabah 1 şeftali yedim,diyeti bırakmak da istemiyorum,meyveyi arttırsam mı acaba kızlar? :KK15:

Son düzenleme:
ilk gün diyet basladı sabah kalkınmca ılık su ıctım bır tane elma yedım sımdı corbamı yaptım yanımda getırdım oglen corbamı yıcem :) meyve yıcem su ıcıcem :)

Bende yaptim corbami basliyorum yarin peki kahvaltida corba mi icicem meyvemi yicem
bu 3 kez yapışım hhiçbirinde o verilen listeye uymadım ben sabah kahvaltı yapmıyorum zaten eğer çok bi açlık hissedersem kahve içiyorum o çok iyi oluyo öğlen akşam çorbayı içiyorum gelen olarak canım çok çektiyse bi lokma, 1 çatal bi parça her neyse yiyorum ama gün boyu değil mesela günde sadece 1 kez kaçamak hakkı sürekli diyette olduğunu düşününce aklın yemeğe ggidiyo normal bi süreç gibi bakmalı

diyeti 2 gün yaptım,2 kilo ekslmiş.bugün 3. günüm ama enerjim sıfıra düştü,kolumu kaldıramıyorum.var mı böyle olan?sabah 1 şeftali yedim,diyeti bırakmak da istemiyorum,meyveyi arttırsam mı acaba kızlar? :KK15:

acıktıkça çorba iç onda bi sınır yok zaten, bana sorarsan şeftali gayet masum bi meyve şeftaliyi arttırabilirsin ama kavun karpuz üzüm muz gibi meyvelerden uzak dur

yeni başlayanlar için bi derleme yapayım fikir olsun ben çok fazla kasmadım ama aşırı kaçamaklar da yapmadım genel itibariyle çorba üzerine kurulu günde 1 ufak kaçamaklı bi yol izledim, ilk diyeti şubatta yaptım diye hatırlıyorum 7 günde 3.9 verdim, ikinci kez geçen hafta 5 gün yapıp 2.4 verdim,
şu an 3. kez yapıyorum bu kez daha da hafif yapıyorum mesela bu sabah kahvaltı yaptım yarım simit domates salatalıkla öğlen akşam yine çorba, 1 kilo bile versem bile yeter

Son düzenleme:
yeni başlayanlar için bi derleme yapayım fikir olsun ben çok fazla kasmadım ama aşırı kaçamaklar da yapmadım genel itibariyle çorba üzerine kurulu günde 1 ufak kaçamaklı bi yol izledim, ilk diyeti şubatta yaptım diye hatırlıyorum 7 günde 3.9 verdim, ikinci kez geçen hafta 5 gün yapıp 2.4 verdim,
şu an 3. kez yapıyorum bu kez daha da hafif yapıyorum mesela bu sabah kahvaltı yaptım yarım simit domates salatalıkla öğlen akşam yine çorba, 1 kilo bile versem bile yeter

tebrıklerrr :) ben bu kiloları vermem lazımmmm 7 kilo :KK43:

X