Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

tebrıklerrr :) ben bu kiloları vermem lazımmmm 7 kilo

tabi sadece bu diyetle gitmedi aralarda dikkat ettm bazen pes ettim yedim yedim verdiğimi aldım ,işveç lahana dukan vs hepsi hikaye verince nasıl olsa verdim deyip hiç almayacak gibi yememek gerek, her an tetikte olup kiloyu kontrolde tutmak lazım:) senin fazla bi kilon yok yine şanslısın:)

evet fazla kilom yok ama ben irademe sahıp cıkamıyorum sureklı bozuyorum bu dıyetın guzel yanı bıse yemek ıstedıgımde sınırsız yıyebılcek olmam corbayı yada meyveyı sebzeyı kı ben lahana corbasını pul bıberle cok severım :))))

ben de belki de bu yüzden zorluk çekmiyorum, ben bu diyet bittikten sonra 5 günde 5 kilo diyetini de düşünebilirim ona da bakabilirsin o da sınırsız:)

ben de belki de bu yüzden zorluk çekmiyorum, ben bu diyet bittikten sonra 5 günde 5 kilo diyetini de düşünebilirim ona da bakabilirsin o da sınırsız:)

1 haftayı bununla bitireyim sonra 5 günde onu denicem ve kacamaklarım olmazsa tahmınım 10 gunde benım iş hallolmus olcak :))) yogurt yıyemıyomyuz

çorbayı o kadar zor içiyorum ki anlatamam yani ama bırakmak istemiyorum bu diyeti,güç bela devam edicem

peki şu 5 günde 5 kilo diyetini denediniz mi?işe yarıyor mu gerçekten?

Herkese merhaba;

Lahana diyetine bugün arkadaşımla başladık. Sabah 1 kase çorba, ardından yeşil çay içtik. Öğlen 1 gibi tekrar çorba, kiraz ve erik yedik. Şimdilik tok tutuyor gibi. Bakalım sonuçlar nasıl olacak çok merak ediyorum...

bende içtim corbamı meyvve yedım 2 bucuk lıtre su ıctım suanlık :)))) ya ben cok sevıyorum lahana corbasını yada annem cok guzel yapıo bılemedım :)

bende içtim corbamı meyvve yedım 2 bucuk lıtre su ıctım suanlık :)))) ya ben cok sevıyorum lahana corbasını yada annem cok guzel yapıo bılemedım :)

merhaba annenın yaptıgı corbanın tarıfı nasıl bende bu dıyetı yapmayı dusunuyorum

merhaba annenın yaptıgı corbanın tarıfı nasıl bende bu dıyetı yapmayı dusunuyorum

Zeytinyagi koyuyo az ama domates salcasiyla yagi biraz kavurup sonra ustune lahanalari koyuo sonra ustune 2 su bardagi su okadar sogan maydanoz filan koymuyo o tadini kotu yapiyo ben sogan yemem zaten

Bugün 2.gün dün sabah 61 kiloydum bugün sabah 60,6 geldim. Ama bugün çok açım. Canım hiç lahana çorbası içmek istemiyor. Bugün biter mi? Pofff((

59.9 u gorsem bıle tartıda bana yeter sonrası gelıcek :)))) benı gaza getırın yaa:)
görürsün sabır ve irade gerekli hedefe ulaşana kadar durmak yok zaten insan 1-2 kilo verince bi gaza geliyo kendiliğindem:)

çorbayı o kadar zor içiyorum ki anlatamam yani ama bırakmak istemiyorum bu diyeti,güç bela devam edicem

peki şu 5 günde 5 kilo diyetini denediniz mi?işe yarıyor mu gerçekten?

kendini koşullandırma o kadar da kötü değil de lezzetli olduğunu düşün, beyne kötü diye sinyal gönderirsek o çok lezzetli bile olsa kötü gibi algılarız

daha önce başladım ama hep yarıda bıraktım bu kez ben de deneyeyim diyorum pazartesiden başlayarak

kızlar spor yapıyo musunuz? ben 2 gün sabah 1 saat yürüdüm,ama bugün gidemedim halsizlikten

ben yapamıyorum yaa, halsiz olsam da olmasam da olmuyo

inşallah siz de en az 2,5 kilo verirsiniz

Son düzenleme:
Bugün 2.gün dün sabah 61 kiloydum bugün sabah 60,6 geldim. Ama bugün çok açım. Canım hiç lahana çorbası içmek istemiyor. Bugün biter mi? Pofff((

kendine eziyet etmek yok biter tabi, vereceğim kiloyu düşün fıstık fıstık gezeceksin

bende cok sevıyorum lahana corbasını yaa ama bendede hıc eksılme ollmadı:/

acaba kaçamakları çok mu kaçırdın k? biraz da özenli olmaya çalışmalısın dün bende baya rahattım bugün + gördüm bügün de kaçamaklı başladım kahvaltıyla bu hafta benim lahanadan çıkmaya alıştırma gibi oldu cumartesiye kadar 65 olsam tam bu bile yeterli olacak:)

benim tek kacamagım fıstık yedım :)))) ama bugun sabah domates yedım oglen yeemekte lahana corbamı ıctım bıde salata yedım sımdı sakız cıgnıyorum :))) ve 2 litre su eve gıdıncede corba ve su bıde bisikletime biniyorum bakalım yarın ne olucak sonuc :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…