tebrıklerrr :) ben bu kiloları vermem lazımmmm 7 kilo
tabi sadece bu diyetle gitmedi aralarda dikkat ettm bazen pes ettim yedim yedim verdiğimi aldım ,işveç lahana dukan vs hepsi hikaye verince nasıl olsa verdim deyip hiç almayacak gibi yememek gerek, her an tetikte olup kiloyu kontrolde tutmak lazım:) senin fazla bi kilon yok yine şanslısın:)
evet fazla kilom yok ama ben irademe sahıp cıkamıyorum sureklı bozuyorum bu dıyetın guzel yanı bıse yemek ıstedıgımde sınırsız yıyebılcek olmam corbayı yada meyveyı sebzeyı kı ben lahana corbasını pul bıberle cok severım :))))
ben de belki de bu yüzden zorluk çekmiyorum, ben bu diyet bittikten sonra 5 günde 5 kilo diyetini de düşünebilirim ona da bakabilirsin o da sınırsız:)
1 haftayı bununla bitireyim sonra 5 günde onu denicem ve kacamaklarım olmazsa tahmınım 10 gunde benım iş hallolmus olcak :))) yogurt yıyemıyomyuz
ne kadar çok kaçamak o kadar düşük sonuç
Herkese merhaba;
Lahana diyetine bugün arkadaşımla başladık. Sabah 1 kase çorba, ardından yeşil çay içtik. Öğlen 1 gibi tekrar çorba, kiraz ve erik yedik. Şimdilik tok tutuyor gibi. Bakalım sonuçlar nasıl olacak çok merak ediyorum...
bende içtim corbamı meyvve yedım 2 bucuk lıtre su ıctım suanlık :)))) ya ben cok sevıyorum lahana corbasını yada annem cok guzel yapıo bılemedım :)
merhaba annenın yaptıgı corbanın tarıfı nasıl bende bu dıyetı yapmayı dusunuyorum
Bugün 2.gün dün sabah 61 kiloydum bugün sabah 60,6 geldim. Ama bugün çok açım. Canım hiç lahana çorbası içmek istemiyor. Bugün biter mi? Pofff((
görürsün sabır ve irade gerekli hedefe ulaşana kadar durmak yok zaten insan 1-2 kilo verince bi gaza geliyo kendiliğindem:)59.9 u gorsem bıle tartıda bana yeter sonrası gelıcek :)))) benı gaza getırın yaa:)
çorbayı o kadar zor içiyorum ki anlatamam yaniama bırakmak istemiyorum bu diyeti,güç bela devam edicem
peki şu 5 günde 5 kilo diyetini denediniz mi?işe yarıyor mu gerçekten?
kızlar spor yapıyo musunuz? ben 2 gün sabah 1 saat yürüdüm,ama bugün gidemedim halsizlikten
Herkese merhaba;
Lahana diyetine bugün arkadaşımla başladık. Sabah 1 kase çorba, ardından yeşil çay içtik. Öğlen 1 gibi tekrar çorba, kiraz ve erik yedik. Şimdilik tok tutuyor gibi. Bakalım sonuçlar nasıl olacak çok merak ediyorum...
Bugün 2.gün dün sabah 61 kiloydum bugün sabah 60,6 geldim. Ama bugün çok açım. Canım hiç lahana çorbası içmek istemiyor. Bugün biter mi? Pofff((
bende cok sevıyorum lahana corbasını yaa ama bendede hıc eksılme ollmadı:/
kendine eziyet etmek yok biter tabi, vereceğim kiloyu düşün fıstık fıstık gezeceksin
acaba kaçamakları çok mu kaçırdın k? biraz da özenli olmaya çalışmalısın dün bende baya rahattım bugün + gördüm bügün de kaçamaklı başladım kahvaltıyla bu hafta benim lahanadan çıkmaya alıştırma gibi oldu cumartesiye kadar 65 olsam tam bu bile yeterli olacak:)