Çorbayi annem yapıyor, özetle Tencereye göre, bol soğan, lahana 1 havucu haşlayıp rondodan geçiriyo, 1 yemek kaşıgi yağ, çok az tuz, pul biber salçayla normal çorba gibi pişiriyo
Ben cuma günü sonlandırıcam diyetimi ve bi hafta dikkatli yiyerek devam edicem sonra ramazan öncesi son bi kez daha asılayim diyorum
bu 3 kez yapışım hhiçbirinde o verilen listeye uymadım ben sabah kahvaltı yapmıyorum zaten eğer çok bi açlık hissedersem kahve içiyorum o çok iyi oluyo öğlen akşam çorbayı içiyorum gelen olarak canım çok çektiyse bi lokma, 1 çatal bi parça her neyse yiyorum ama gün boyu değil mesela günde sadece 1 kez kaçamak hakkı sürekli diyette olduğunu düşününce aklın yemeğe ggidiyo normal bi süreç gibi bakmalıBende yaptim corbami basliyorum yarin peki kahvaltida corba mi icicem meyvemi yicem
diyeti 2 gün yaptım,2 kilo ekslmiş.bugün 3. günüm ama enerjim sıfıra düştü,kolumu kaldıramıyorum.var mı böyle olan?sabah 1 şeftali yedim,diyeti bırakmak da istemiyorum,meyveyi arttırsam mı acaba kızlar?
yeni başlayanlar için bi derleme yapayım fikir olsun ben çok fazla kasmadım ama aşırı kaçamaklar da yapmadım genel itibariyle çorba üzerine kurulu günde 1 ufak kaçamaklı bi yol izledim, ilk diyeti şubatta yaptım diye hatırlıyorum 7 günde 3.9 verdim, ikinci kez geçen hafta 5 gün yapıp 2.4 verdim,
şu an 3. kez yapıyorum bu kez daha da hafif yapıyorum mesela bu sabah kahvaltı yaptım yarım simit domates salatalıkla öğlen akşam yine çorba, 1 kilo bile versem bile yeter