Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin aramiza hosgeldin canim.. coorbanin ana maddesi lahana olsunda gerisini istedigin sebzelerden kullanabilirsin bence, faydasi oluyor.. afiyetle doya doyaaa ic canim corbani. bende lahana, havuc, yesil sogan, domates kullanmistim, baharalardan kirmizi biber, pul ve karabiber, icine biraz da kimyon koymustum.. cok güzel kokusu vardi.. (kimyonda dikkat etmek gerek fazla kacinca da icilmiyor).. bugün malzemeleri alabilirsem insallah tekrar pisircem.. yanliz degilsiniz burda :79:

canim sen yaptigin tam tarifini ve nasil ne zaman ictigini yazarmisin sadece onu mu iciyorsunuz butun gun benim de 3-4 kilo vermem lazim acil baslamam lazim:)))

küçük boy lahana,3 adet dometes,3 adet yeşil biber,6 adet yeşil soğan,biraz tuz ve 1 adet et bulyonu düdüklüye koyup pişirdim.
sonra blendırdan geçirdim.

canlar ben geldim ama kimsecikler kalmamis bu diyeti yapan?? ben yeniden basladim.. son zamanlar telaseyle gectigi icin buralara ugrayamadim.. bugün 2. günümdü ama aksam zirvaladim.. allah ne verdiyse yedim.. yarindan itibaren devam edicem insallah. yani 3. gün meyve ve sebze günüm.. baharcim sen biraktin mi canim diyeti?? ve diger arkadadaslar haberdar edin lütfen...

Kod:
[TABLE][/TABLE]
ben bu diyeti gecen yazyapmıstım 2bucuk 3kılo verebılmıstım yuruyusle beraber bugun tekrar basladım ama basara bılecekmıyım bılemıyorum corbayı ıcemıyorum

arkadaşlar böyle şeyler yapmayın hem vucüdunuz yoruluyor hemde ruhen çöküyorsunuz kendinize acı çektirmeyin sağlıklı kilo için bir diyetisyenin yolunu tutun

arkadaşlar ölmek istedim ya..
yani bir an bayılıcağım falan zannettim, bu nasıl iğrenç bir çorbadır..
bir de ben suyunu değil sadece içindeki malzemeyide mikserden geçirip içine kattım..
katmaz olaydım en son kendimi burnuma siyah tel toka takılı halde 2yudum öğüre öğüre içerken buldum.
midem yerinden oynadı bu nasıl bir işkencedir ya hayatımda birdaha lahana ismini daha duymak istemiyorum! siz nasıl içiyorsunuz bunu acaba mikserleyip içine kattığım için mi bu kadar kötü oldu

Corbanin icine sebze bulyon koysaydin biraz.Ben domatesden hoslanmamistim corbanin icinde onu cikardim sadece taze sogan kereviz sapi ve lahana koyuyordum sebze olarak lezzetliydi..

Kizlar ben diyetime ara verdim biliyorsunuz ve bu durum suan icin sürekliligini koruyor.Gerci son 1 haftadir hayatla ilgili herseye ara verdimm offfffffff.....

Lahana sağlıksız bir yiyecek değil öncelikle bunun altını çizmek gerek. Gün içinde alman gereken kaloriyide zaten listedeki yiyeceklerden alıyorsun. Gayet sağlıklı bir liste. Homeostasisini tüm şok diyetler bozar zaten, ama bir süre sonra düzene girer ve hızlıca kilo vermeye devam edersin. Eeee tabi diyetisyenler doktorlar yapmayın diyecek, yoksa nasıl para kazanacaklar millet internetten diyet listesi bulursa :)

Bu arada durup dururken kimse 40 kg almaz, herkes yiyo ama yemiyorum diyo. Artık kabul edin şunu yiyoruz, hatta öküz gibi yedik ve şiştik :) Kabaca böyle..

Allah allah tadı harika bence

arkadaşlar böyle şeyler yapmayın hem vucüdunuz yoruluyor hemde ruhen çöküyorsunuz kendinize acı çektirmeyin sağlıklı kilo için bir diyetisyenin yolunu tutun

Ya canlarım benim :) Çok ilginçtirki, bu diyeti yapıp çöken arkadaşları görmek gerçekten üzücü çünkü gayet basit bir diyet, çökecek hiç bir şey yok. Bana hiç bir etkisi olmadı ruhen

Lahana Çorbası
Malzemeler:
• 1 adet kuru soğan
• 5 yaprak beyaz lahana
• Yarım su bardağı yeşil mercimek
• Yarım su bardağı pilavlık bulgur
• Yarım yemek kaşığı domates salçası
• Çok az sıvıyağ
Hazırlanması:
1. Soğanları küp küp doğrayın.
2. Tencereye çok az sıvıyağ ekleyip kızdırın.
3. Soğanları ekleyip kavurun. Salçasını ilave edip kavurmaya devam edin.
4. 1 litre kaynar suyu tencereye ekleyin. Mercimeği biraz haşlayıp süzün.
5. Tencereye bulgur, mercimeği ekleyin.
6. Lahanayı ince ince doğrayıp tencereye ekleyin. Orta dereceli ateşte bulgurlar yumuşayana kadar pişirin

böyle yapsakta aynı sonucu alır mıyız acaba kızlar yaaa?

Pilavlık bulgur ve yeşil mercimek işi bozar ayrıca yağ olmayacak içinde. Ben yaptım lahana diyetini. Bu şekilde 1kiloyu anca verirsiniz. Hiç kaçamaksız 2.5 kilo verdim 1 haftada :)

ya 100 gr mercimek 317 100 gr bulgurda 342 kalori falan.. lahananında 100 gr 20 kalori.. tüm malzemeleri düşünürsek aslında ne bileyim yarar gibi gelmişti bana.. tüm hayallerimi yıktın

bende vermiştim 1.5 kilo falan ama zorluyor hala lahana çorbası içemiyorum bıkmışım

bu çorbayla ben bi haftada 4.5 - 5 kilo arasi verdim kizlar....
bazi yorum yapan arkadaslari görüyorumda normalde bu çorba bi haftada 7-8 kg verdiriyor
ben 5 verince dedim az bile vermissim ama yorumlari gorunce sanirim iyi vermisim :)
bu pazartesi tekrar baslamak istiyorum ama bizimkiler yeter ramazanlik girio dedi
ramazanda eminim geri alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…