hosbulduk canim kaçamak yapsan bile yarin kaldigin yerden mutlaka devam et canim çok guzel kilo gidiyor bu diyet ile :) ama onemli olan diyet bitikten sonra verdigimizi korumak
benide zorlayan kahvaltisabah sabah bu çorba mide bulandiriyor
canim benim Rabbim insAllah seni hak eden birini çikarir karsina çok zor bi durum seni çok iyi anliyrm
bahar544
sevdıgım ama artık bırlıkte olmadıgım adamın, yenı sevgılısıyle arası bozuk bılıyordum dıılmıs, sarılmıs resımler koymuslar facebooka, benımle hıc cektırmedıgı resımler, kız annesıyle arkadas olmus, gelın gıbı..
kalbım cok kırık baska bı topıcte yazıyodum ama orası karıstı, ben bıraz dua edecegım.
hakkımızda hayırlısı olsun
SariPapatya hosbulduk canim kaçamak yapsan bile yarin kaldigin yerden mutlaka devam et canim çok guzel kilo gidiyor bu diyet ile :) ama onemli olan diyet bitikten sonra verdigimizi korumak
canim benim ya, üzme kendini. sen kendini üzerken onlar mutluluk resimleri cekiniyorlar.. sence degermi?? Rabbim hakkinda hayirlisini ve seni hak edeni versin.. seni sevecek olan her halinle kabul etmeli seni.. yarin neler olacagini kimse bilemez. benim 2 tane yengem var. cifte dügün yapmislardi. biri hafif kilolu digeri ise manken gibiydi.. ama ne oldu.. zamanla kilolu olan zayif, incecik olansa 100 ü gecti.. o yüzden kilonla seveni bosverceksin.. seni kalbinle, huyunla, ahlakinla sevecek, seni yermicek, senden cekinmicek hayirli biriyle karsilasmani dilerim Rabbimden.
haklisin canim, yarin daha da hirsli baslicam insallah günüme, daha dikkatli olcam.. senin nasil gidiyor diyetin??
Hayırdır ne oldu, toparlayamazmısın devam etsengitti benim diyet((
Bugün galiba hic birimiz icin iyi bir gün degildi
sımdı yenıden baktım facebooka
yenı resım koymus kız, ıkısı tatıle cıkmıslar dogada bır suru resım koymuslar
allahım ınanamıyorum ya, adam askerden geldı onu gormeden gecırdıgım gunlerden sonra ben ızın alıyım bırlıkte 2 gun "sadece 2 gun " bı yerlere gıdelım dedım hayır dedı
sımdı onunla tatılde
of dayanamıyorum artık ya..
ne vardı onda bende olmayan, ben hala bı kac saat oncesınde resımlerını gormeden once umutluydum.
bahar544
sımdı yenıden baktım facebooka
yenı resım koymus kız, ıkısı tatıle cıkmıslar dogada bır suru resım koymuslar
allahım ınanamıyorum ya, adam askerden geldı onu gormeden gecırdıgım gunlerden sonra ben ızın alıyım bırlıkte 2 gun "sadece 2 gun " bı yerlere gıdelım dedım hayır dedı
sımdı onunla tatılde
of dayanamıyorum artık ya..
ne vardı onda bende olmayan, ben hala bı kac saat oncesınde resımlerını gormeden once umutluydum.
hazir elimi kana bulamisken onunda kafasini gözünü kirayim :113::113::113:
kendini kiyaslama lütfen.. demekki senin onu sevdigin kadar o seni sevmedi.. sevginin degerini bilmeyen biri icin harap etme kendini. ne kadar aci verici bi durum olsada senin dimdik olman lazim, inadina mutlu, inadina hayat dolu, inadina onurlu ve gurulu olman lazim ki gün gelirde merak ederse seni, seni virane görmesin, ona hayatinin ondan ibaret olmadigini gösterirsin.. seni ve sevgini hak etmeyeni hakettigine havale edersin..