Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

baharcim acini yarani anliyorum tatlim.. hiiic kolay degil.. herseyde bi hayir vardir canim.. birak seni seven biri bulsun seni.. sen onun degil o senin etrafinda dönsün.. kiyamam ben sen sana yaaa... seni bi baskasina tercih edende zaten hayir göremezdin.. müsterih ol tatlim...

bana müsade ederseniz uyumaya gidiyorum, kizimin atesi var, dis cikartiyor..yanina sokulcam kuzucugumun belki uyanir gece.. atesinide kontrol etmem gerek.. uyksuz bir gece beni bekliyor..dua edin ablalari teyzeleri,kizim cabuk atlatsin bu dönemi..

siimdilik kendinize iyi bakin, tatli rüyalar..

baharcim aklim sende kalcak canim.. :KK5::KK5::KK5:
bılıyomusun senın evlı oldugun ve anne oldugunu bılmıyordum
canım ben en kutsal sey annelık ben bu yasımda hala ona sıgınınca huzur bulabılyorum.
ınsallah senın kuzunda bıran once ıyılesır, benım ıcınde op onu canım.
sansı bol akıllı hayırlı bı evlat olsun:nazar:

evet 7 gunun sonunda 3. 7 kılo verdım 2 gunluk ara vermem gerekıyor sımdı, fakat bazı malum durumlarda oldugu ıcın 4 kılo 4, 5 kılo gıbı dusunuyorum kılo kaybımı

Günaydin kizlar, nasilsiniz?

bu sabah tartildim 800gr daha vermisim 5 gunde toplam 4.4kg verdim:KK64:

son 2 gun sonra devam etmeyi düsünmüyorum:KK61:

saripapatyaa tebrik ederimm canimm:KK54::KK54::KK54:
darisi basima artik 2 günlük aranda tam hafta sonuna gelmis coook güzel olmus :)

:nazar:baharcim ve saripapatyam:nazar: =====> tebrikler size!! masallah cok güzel gidiyor.. hadi aslanlarim kim tutar sizi beaaah!!!:KK62::KK62::KK62:

benim kilolar gram gram gidiyor.. bugünde 100gram vermisim:KK69: adet dönemine yakin oldugum icin buna bile cok seviniyorum:KK66:

:nazar:baharcim ve saripapatyam:nazar: =====> tebrikler size!! masallah cok güzel gidiyor.. hadi aslanlarim kim tutar sizi beaaah!!!:KK62::KK62::KK62:

benim kilolar gram gram gidiyor.. bugünde 100gram vermisim:KK69: adet dönemine yakin oldugum icin buna bile cok seviniyorum:KK66:

tsk ederim canim senin kilon daha azdir biz gore ondan az gidiyodur

baharcim evet bir kizim var, temmuzda 3 yasina girecek.. annelik cok farkli bi sey, acisiyla tatlisiyla yasamasi gereken en güzel duygulari tadiyorsun.. Rabbim sizlerede önce hayirli bir es, sonra hayirli evlatlar versin..
güzel dileklerin icinde cok tesekküler tatlim:KK71::KK71:

bugün alisverise cikicaz esimle.. aksama görüsürüz insallah canlar.. öpüyorum hepinizi.!:90::79::80:

dunya varmıs ya
vallahı kafamın calısması ıcın yemek yemem gerekıyormus:KK52:
neyse dune gore daha ıyıyım ama acısı gecmedı hala
sarıpapatya ben kılomdan cok rahatsızım ve calısırken sartlarımız musaıt olmadıgı ıcın dıyet yapamıyorum ızınlıyken yapmalıyım bak bu sene tatıle bıle gıdemıcem
kendım ıcın bıseyler yapmalıydım
cuma gunu bıtıyo ızın
yıne pazartesı baslayıp persembeye kadar lahana corbası ıcıcem

dunya varmıs ya
vallahı kafamın calısması ıcın yemek yemem gerekıyormus:KK52:
neyse dune gore daha ıyıyım ama acısı gecmedı hala
sarıpapatya ben kılomdan cok rahatsızım ve calısırken sartlarımız musaıt olmadıgı ıcın dıyet yapamıyorum ızınlıyken yapmalıyım bak bu sene tatıle bıle gıdemıcem
kendım ıcın bıseyler yapmalıydım
cuma gunu bıtıyo ızın
yıne pazartesı baslayıp persembeye kadar lahana corbası ıcıcem

canim neden isin musait degil illaki bu diyeti yapmak zorunda degilsinki herseyden ye ama az ye yavas yavas gider belki ama kesin gider

günaydin arkadaslar, nasilsiniz?? biz dün alisverisdeyken mideme ve karnimi felaket kramplar girdi, cok kötüydü, ölcem sandim, adetim gelmisti büyük olasilikla ondan da oldu.. mecburen biseyler yedim, diyetin sonrasida güme gitti arkadaslar :KK59::KK58: devam edemedim yani. son 2 günde 200gram verdim onuda bu sabah geri almis oldum. kilom tam 69 gösterdi. adetim bitsin diyete o zaman devam edicem.. suan alma sürecindeyim malesef:KK43::KK43: ben yine gelirim arada insallah.. kendinize iyi bakin, görüsmek üzere insallah

kimsecikler yok
olsun ben yazıyorum yınede haftasonu 2 gunluk aramı yaptım bugun yenıden basladım
haftasonu 500 gr. yaramıs bana:)
meyve ve corbamı ıcıcem bugun ..

ben sadece okuyup yazmayanlardanım.geçen hafta pek uymamakla beraber ben de çorba içtim.2 kilo gitti buna rağman.hafta sonu 500 gr bana da yaradı.bugün yeniden başlarım diyordum,olmadı.yarın ben de başlıyorum.bu sefer uymaya çalışacağım.takıma beni de alıııııııııııııııııııın...

hoşgeldın :)
bugun ılk gundu , gecen hafta da kacamaklarım oldu bu hafta da belkı olur ama buna ragmen kılo verebıldıgım ıcın mutluyum
gorusmek uzere canım

Herkese merhaba,
Ben de az önce pişirdim.sadece lahana,domates, biber, yeşil soğan ve 1 adet et bulyon koydum.
Cok lezzetli oldu.
Kereniz olunca mı kötü oluyordu acaba?
Ben kereniz bulamadım. Bakalım fayda edecek mı?

ben 7 gun yaptim bu diyeti son gun kaçamakli geçti toplamda 4.7kg verdim aslinda hedefim 8 kiloydu o yuzden biraz üzgünüm biraz dinlenip elma diyetine baslicam

SariPapatya
ben 7 gun yaptim bu diyeti son gun kaçamakli geçti toplamda 4.7kg verdim aslinda hedefim 8 kiloydu o yuzden biraz üzgünüm biraz dinlenip elma diyetine baslicam

saripapatyammmmm tebrik ederim canim, süper kilo vermissin, neden moralini bozuyorsun? masallah yaaa!!! :nazar::nazar:

baharcim hayirli olsun canim yeniden baslamissin... bende insallah yarin tekrar corbami pisirip yeniden baslicam, bu defa insallah tam yapicam..:KK64::KK64: cooooook yoruldum.. evde temizlik yaptik dipten bucaktan, gözlerimden uyku akiyor..:KK14: insallah yarin görüsmek üzere... :90:

X