Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

okunanlar gercekten dogrumu bir haftada gözle görülür bir fark olabiliyormu

canim ya ben dun vanilyali yesil cay ve doganin form cayini aldim
simdi gunde en az 3-4 bardak yesil cay ve 3-4 bardak form cayi icsem sabahlari sirkeli su ve bu diyeti uygulsam sence nasil bir sonuc aliyriz tercübelerine göre.söz sporda yapacam yada yürüyecem

form cayı we yesil çayı abartma ama çok günde toplamda 3 kupa içsen kafii.yediklerine de dikkat edersen sporunu da yaparsan gayet güzel kilolar werirsin.kolay gelsin simdiden basarılar dilerim

sana okadar cok seyi pessese soruyorum ki...........
bu diyet hamilelik oncesinde yani hamislige ugrasirken problem yaratiyormu gerci oyle bir durumum yokta korunmayi biraktim ya aklima geldi canim.

cok bunalttim seni degilmi uzgunum canim ama hic bu denli istekli olmamistim

Lahana çorbasını bende yapmıştım ve bir hafta da 6 kilo vermiştim.. Ama malesef kalıcı bir diyet türü değil. Vücuttan yağ yerine su çıkıyor ve bu da olağan yağların yerinde kalmış olduğu anlamına geliyor. Ben diyeti yaparken bunu bildiğim için en az 2 lt su içiyordum aynı zamanda sporumuda yapıyordum. Bununla beraber yeşil çayda içmiştim kabul ediyorum 1 haftanın sonunda kesinlikle kilo veriyorsun ama malesef kalıcı olmuyor... ayrıca burada sadece çorbasının tarifini vermişsiniz galiba ben sayfaların tamamını okumadım ayrıca 1 haftalık diyet listesi var bu çorbanın.. Bana sorarsanız vücuttan su çıktığı için hiç denemeye gerek yok derim. Benm boyun 1.70 ve 69 kiloyla başladım 63 kiloya düştüm şuanda dikkat etmeme rağmen 65 kiloyum aman diyim kızlar dikkatli olun böyle konularda..

Ben bu sefer çok fena başladım..
lahana diyetini yapıyorum, kapsülünü alıyorum ve soğan suyu içiyorum sabah akşam.. acaba patlar mıyım diyorum gazdan

dikkat ettiysen ben bir haftafil diyet listesinide verdim...
ayrica yaniliyorsun, kereviz büyük ölçüde yag yakan bir sebze, idrarini yaparken bunuda rahatlikla görebilirsin
ben su kaybetmedim, bildigin yaglarimdan arindim, su an hala 60.5 kiloyum 65'le baslamistim....
ramazanlik baslamadan 3 hafta önce yaptim diyetimi, 5 hafta oldu hala ayni kilodayim 60.5
bitsin o çorbaya devam edicem, bu arada belirtmek istiyorum: ekmek ve gazli içeceklerden uzak duruyorum...
onun yerine meyve sularini tercih ediyorum, onun disinda bol bol su içiyorum

Arkadaşlar;
Ben kerevize kesinlikle tahammül edemiyorum, çorba tarifinden sadece kereviz çıkarsam olur mu acaba ?
Sayfalar çok fazla şu anda 35. sayfadayım, benim gibi kereviz sevmeyenler olmuş ama etkisi aynı olur mu yazmamışlar..
Lütfen, deneyimi olan arkadaşlar paylaşsın da çabam boşuna gitmesin.. 2 günlük pirinç lapasından etki göremedim bundan daha çok ümitliyim

üniversitedeyken evcek denemiştik bunu ama 1 haftayı bile tamamlıyamadan bırakmıştık..
şimdi tekrardanmı denedemki

kızlar günaydınnn.bende bu diyeti uygulamaya karr verdim vermem gereken 7 kilo varr ama hemen 7 kilo gtsn diye ugraşmıcam azar azar gitsede olurr hatta 5 versem bile bana yeter:)
bugunn malzmleri alıp yarınn başlamayı düşünüyormm işim gereği pek uyabilceimi söyleyemicem ama elmden geldikçe uymaya çalışcam.lahanayı ve çorbasını çok sevdiğim içn yaparken zorlanmicam.
yeni başlayan eşlik etmek isteyen varsa birlkte başlarsak birbirimizi motive etmiş oluruz ne dersinz?:)
herkese az kalorili ve iradeli günler :*

sana okadar cok seyi pessese soruyorum ki...........
bu diyet hamilelik oncesinde yani hamislige ugrasirken problem yaratiyormu gerci oyle bir durumum yokta korunmayi biraktim ya aklima geldi canim.

diyet ile beraber hamiş kalanların kızı oldu etrafımda....

kızlar geçen hafta devlet has.de diyetisyene gittim ve 50 dk. ayırdı yaşıtım bi bayan doktordu tüm tahlillerimi yaptırdı ne tür yiyeceklerimi sorarak bi liste hazırladı kontrole çağırıyor süper ben çok memnun kaldım...
lahana çorbasına gelince geçen kış arkadaşlarımla birlikte denemiştik hem çok güzel bi tad misafire bile hazırladığım zamanlar olmuştu herkes sevdi yani 2 gün 2 öğün çorba 1gün çorba yok şeklinde yapmıştık. ben 2 ayda 7 kilo vermiştim bir arkadaşım 4 bir arkadaşım da 3 ay yapıp 12 kilo vermişti benimkinin tarfi;bir baş soğan bir baş kereviz 4-5 yaprak lahana 1 bardak kadar su ile pişiriliyor yarım bulyon atmıştık biz çok güzel oluyo ve robottan geçirilecek ....aklınızda olsun dedim...

allah askina arkadaslar bu corbayi nasil ictiniz siz ya biraz once yaptim sadece bi yudum aldim kokusu midemi bulandirmasini gectim basimi bile dondurdu ya igrenccccc otesi bisey.......herkes icilmeyecek kadar kotu degil diyolar onlar nasil yapti acaba ben mi yanlis yaptim corbayi

mrb kızlar ben başladım bugün ilk günüm hiç acıkmadım.meyve yemeyide çok seviyorum.biraz halsizlik hisssedince elma sirkeli ballı su içiyorum. şekersiz kahve de serbest, ohh... bakalım sonuç ne olacak, siz de katılın bana

Ben de yarın başlayacağım bu çorbaya. Bu akşam tartıldım 70.6 kg olmuşum. Ne kadar yersem yiyeyim hayarım boyunca 65 üstüne çıkmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…