bılıyomusun senın evlı oldugun ve anne oldugunu bılmıyordumbaharcim acini yarani anliyorum tatlim.. hiiic kolay degil.. herseyde bi hayir vardir canim.. birak seni seven biri bulsun seni.. sen onun degil o senin etrafinda dönsün.. kiyamam ben sen sana yaaa... seni bi baskasina tercih edende zaten hayir göremezdin.. müsterih ol tatlim...
bana müsade ederseniz uyumaya gidiyorum, kizimin atesi var, dis cikartiyor..yanina sokulcam kuzucugumun belki uyanir gece.. atesinide kontrol etmem gerek.. uyksuz bir gece beni bekliyor..dua edin ablalari teyzeleri,kizim cabuk atlatsin bu dönemi..
siimdilik kendinize iyi bakin, tatli rüyalar..
baharcim aklim sende kalcak canim..
saripapatyaa tebrik ederimm canimm
darisi basima artik 2 günlük aranda tam hafta sonuna gelmis coook güzel olmus :)
baharcim ve saripapatyam =====> tebrikler size!! masallah cok güzel gidiyor.. hadi aslanlarim kim tutar sizi beaaah!!!
benim kilolar gram gram gidiyor.. bugünde 100gram vermisimadet dönemine yakin oldugum icin buna bile cok seviniyorum
dunya varmıs ya
vallahı kafamın calısması ıcın yemek yemem gerekıyormus
neyse dune gore daha ıyıyım ama acısı gecmedı hala
sarıpapatya ben kılomdan cok rahatsızım ve calısırken sartlarımız musaıt olmadıgı ıcın dıyet yapamıyorum ızınlıyken yapmalıyım bak bu sene tatıle bıle gıdemıcem
kendım ıcın bıseyler yapmalıydım
cuma gunu bıtıyo ızın
yıne pazartesı baslayıp persembeye kadar lahana corbası ıcıcem
SariPapatya
ben 7 gun yaptim bu diyeti son gun kaçamakli geçti toplamda 4.7kg verdim aslinda hedefim 8 kiloydu o yuzden biraz üzgünüm biraz dinlenip elma diyetine baslicam
Ya kızlar benim çorbada bir yanlışlık mı var.
Herkes cok iğrenç diyordu benim ki cok lezzetli oldu.