hosgeldin ezom, insallah verirsin canim, ilk günü atlattinmi corbaya alisiyorsun.. hele ertesi gün bi kac gram eksik ciktinmi tartida, daha da cok istiyorsun kilo vermeyi.. kilon kac bu arada??
Kizlar bana yardimcii olan yokmu:83:
Saol canimelanurcum hosgeldin canim,allah bagislasin, yavruna hayirli uzun ömürler versin insallah. canim sana tavsiyem diyete baslama.. bebisin henüz cok kücük, onun sana ve senin sütüne ihtiyaci var. lahana gaz yapabilir. hem moralini de fazla bozma.. hamilelikte aldigin kilolar kalici degildir.. emzirirsen ve dikkatli yer bol su icersen kisa sürede eski halini alirsin. bak yaz geldi zaten, bebislerinide alip yürüyüsede cikarsin aksamlari, hem yedigini hazmeder hemde spor yapmis olursun.. bebegin en az 6aylik olsun.. diyet özelliklede tek tip beslenme diyetleri (lahana, sogan, elma diyeti gibi) sütünün kalitaseni demiiimde vitaminlerini azaltabilir.. disarda yürüyüs yapamam dersen leslie var evde yürüyüs programi onu indirip cocuklar uyunca yapabilirsin.. en kisa zamanda toparlanirsin insallah..üzülme ok?
günaydin herkese hayirli sabahlar arkadaslar! bugün süt ve muz günüm :) ikisinide cok severim. insallah kilo vermeme yardimci olurlar.. dünden bu güne 100 gram gitmis, hic yoktan iyidir diye teselli ediyorum kendimi. sabah tartim 68,8 gösterdi
baharcim en kisa boylu ben varim aranizda.. sende masallah boy var, yani cok göstermiyorsundur. benim boy 1,58oldugu icin tombis görünüyorum. ama insallah yakinda ex tombis olarak degistiririm nickimi 65e 4 kilo kaldi, allahim o günleri gösterir insallah izine gitmeden. sen 9 kilo verene kadar lahana diyetine devam mi edeceksin canim? zararli olmazmi? bence 1 haftadan sonra 1 hafta veya 2-3 gün ara ver sonra yine basla. bu arada dedigin gibi corbanin tadi güzel ama hergün icince zorlamaya basladi. hizli hizli iciyorumki cabuk bitsin nasil gidiyor diyetin? masallah 6 günde 3 kilo verdin süper bu! tebrik ederim seni
baharcim sonunda olan oldu canim, seni örnek aliyorum demistim ama dimibugün ilk kacamagimi yaptim.. suclusu sensin diyemem "ANNEMin nefis börekleri" dayanamadim yedim.. yerken degil, bitirdikten sonra pismanlik cöktü icime.. ama napiiiim yemeseydimm uyuyamazdim. ilk ve son kacamagim oldu ve olcak bu, baska tövbe! insallah yarin tartida cok cikmam.. bozmicam yarin kaldigim yerden devam edicem.. gözüm acikmis benim gözüm, yedin de ne oldu, ahhh ahhh yarin tartida görürsün sonucunu diye kiziyorum kendi kendime
saripapatya hosgeldin canim, ben senden 1 gün geride gidiyorum :) 100 barajini astin mi gerisi gelicektir canim.. allah kolaylik versin.
benide zorlayan kahvaltiben 7 gunu bugun bıtırdım o yuzden ara vermem gerekıyor , vıtamınlerımı alıyorum duzgun ama yınede bıraz ekmek yıyecegım, bu dıyette en cok onu aradım, kahvaltı yapmamaktan dolayı sanırım,
2 gunun sonunda yenıden baslayacagım
yasasın lahana
sevdıgım ama artık bırlıkte olmadıgım adamın, yenı sevgılısıyle arası bozuk bılıyordum dıılmıs, sarılmıs resımler koymuslar facebooka, benımle hıc cektırmedıgı resımler, kız annesıyle arkadas olmus, gelın gıbı..
kalbım cok kırık baska bı topıcte yazıyodum ama orası karıstı, ben bıraz dua edecegım.
hakkımızda hayırlısı olsun