Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

baharcim benim adetimin eli kulaginda o yüzden iyce sis hissediyorum kendimi, su topluyor vucudum :KK59: yarin fazla cikarsam kacamaktan bulcam ama :KK5: ay ya ne güzel moda girmisken simdi tartida fazla cikmak moral bozucu olucak.. adet bitiminde ödem ve su gitmis olcak belkim o zaman daha cok verdigim ortaya cikar insallah..:KK9::KK9:

hosbulduk canim kaçamak yapsan bile yarin kaldigin yerden mutlaka devam et canim çok guzel kilo gidiyor bu diyet ile :) ama onemli olan diyet bitikten sonra verdigimizi korumak :KK43:

benide zorlayan kahvalti :KK43: sabah sabah bu çorba mide bulandiriyor

canim benim Rabbim insAllah seni hak eden birini çikarir karsina çok zor bi durum seni çok iyi anliyrm :KK59:

amin allah razı olsun

bahar544
sevdıgım ama artık bırlıkte olmadıgım adamın, yenı sevgılısıyle arası bozuk bılıyordum dıılmıs, sarılmıs resımler koymuslar facebooka, benımle hıc cektırmedıgı resımler, kız annesıyle arkadas olmus, gelın gıbı..
kalbım cok kırık baska bı topıcte yazıyodum ama orası karıstı, ben bıraz dua edecegım.
hakkımızda hayırlısı olsun

canim benim ya, üzme kendini. sen kendini üzerken onlar mutluluk resimleri cekiniyorlar.. sence degermi?? Rabbim hakkinda hayirlisini ve seni hak edeni versin.. seni sevecek olan her halinle kabul etmeli seni.. yarin neler olacagini kimse bilemez. benim 2 tane yengem var. cifte dügün yapmislardi. biri hafif kilolu digeri ise manken gibiydi.. ama ne oldu.. zamanla kilolu olan zayif, incecik olansa 100 ü gecti.. o yüzden kilonla seveni bosverceksin.. seni kalbinle, huyunla, ahlakinla sevecek, seni yermicek, senden cekinmicek hayirli biriyle karsilasmani dilerim Rabbimden.:KK71::KK69::KK71:

SariPapatya hosbulduk canim kaçamak yapsan bile yarin kaldigin yerden mutlaka devam et canim çok guzel kilo gidiyor bu diyet ile :) ama onemli olan diyet bitikten sonra verdigimizi korumak :KK43:

haklisin canim, yarin daha da hirsli baslicam insallah günüme, daha dikkatli olcam.. senin nasil gidiyor diyetin??

canim benim ya, üzme kendini. sen kendini üzerken onlar mutluluk resimleri cekiniyorlar.. sence degermi?? Rabbim hakkinda hayirlisini ve seni hak edeni versin.. seni sevecek olan her halinle kabul etmeli seni.. yarin neler olacagini kimse bilemez. benim 2 tane yengem var. cifte dügün yapmislardi. biri hafif kilolu digeri ise manken gibiydi.. ama ne oldu.. zamanla kilolu olan zayif, incecik olansa 100 ü gecti.. o yüzden kilonla seveni bosverceksin.. seni kalbinle, huyunla, ahlakinla sevecek, seni yermicek, senden cekinmicek hayirli biriyle karsilasmani dilerim Rabbimden.:KK71::KK69::KK71:

amin canım allah razı olsun konumuz farklı bılıyorum ama dayanamıyorum artık, cok agır seyler yasadım gordum 10 sene bekledım.............
unutmalıyım ama bılıyorum kı gene arasa gene gıderım bulusmaya , oyle basıt oyle aptalca sevıyorum kı onu

"Gün gelir devran döner, Rabbim neyler neylerse güzel eyler" demisler baharcim.. o kadar kolay olmadigini biliyorum. gözündeki capak degilki silince gecsin, kalbinden cikarmak zor geliyordur.. dua et canim, Rabbim kalbine ferahlik versin. zamanla unutmazsin ama alisirsin gülüm.. zaman nelere alistirmiyorki insani düsünsek dimi?

sabir saripapatyam:KK71: sabiiiiiiir! bak cogu gitmis azi kalmis, hani derler ya, deriyi yüzdün yüzdün kuyruguna geldin diye.. aynen öyle..birakma sakin..sonunda kendinle gurur duyacaksin, ben bir kere basardim yine yaparim diye kosacaksin hayallerine:KK19:. ama seninde dedigin gibi diyet bitince eski yeme aliskanligina dönmemen lazim. farkli bi diyet denesen.. tek tip yemek bikkinlik getiriyor insana.

:KK47::KK47:mmmmmm kizacam ama ciykinkuybammm, dünyanin sonu degilya.. tamam yaptin bi kacamak en kalorililerinden ama olsun.. bu seni yolundan döndürmemeli.. yarin aynennnn devam ok mi tatlim:KK19:

sımdı yenıden baktım facebooka
yenı resım koymus kız, ıkısı tatıle cıkmıslar dogada bır suru resım koymuslar

allahım ınanamıyorum ya, adam askerden geldı onu gormeden gecırdıgım gunlerden sonra ben ızın alıyım bırlıkte 2 gun "sadece 2 gun " bı yerlere gıdelım dedım hayır dedı
sımdı onunla tatılde

of dayanamıyorum artık ya..
ne vardı onda bende olmayan, ben hala bı kac saat oncesınde resımlerını gormeden once umutluydum.

yaaaa kircam kafasini gözünü ne güzel 500 gr vermistim olan 500 gramima oldu :KK43::KK43::KK43:
yarinlik corbam var ama sanirim pazartesi daha fazla sporla birlikte dogru düzgün baslicam.

Alicam bu koca kafanin bisikletini 30 dk bisiklet sürsem zaten fiks 50 mekik 50 sopa hareketim var hihhh birde 2 gündür tibet ayin hareketlerini yapiyorum

allahım ınanamıyorum ya, adam askerden geldı onu gormeden gecırdıgım gunlerden sonra ben ızın alıyım bırlıkte 2 gun "sadece 2 gun " bı yerlere gıdelım dedım hayır dedı
sımdı onunla tatılde

ne vardı onda bende olmayan, ben hala bı kac saat oncesınde resımlerını gormeden once umutluydum.

hazir elimi kana bulamisken onunda kafasini gözünü kirayim :113::113::113:

bahar544

sımdı onunla tatılde

kendini kiyaslama lütfen.. demekki senin onu sevdigin kadar o seni sevmedi.. sevginin degerini bilmeyen biri icin harap etme kendini. ne kadar aci verici bi durum olsada senin dimdik olman lazim, inadina mutlu, inadina hayat dolu, inadina onurlu ve gurulu olman lazim ki gün gelirde merak ederse seni, seni virane görmesin, ona hayatinin ondan ibaret olmadigini gösterirsin.. seni ve sevgini hak etmeyeni hakettigine havale edersin..

hazir elimi kana bulamisken onunda kafasini gözünü kirayim :113::113::113:

ya bu adam benımle 2004 kasımından berı beraber, yazık dıılmı o zaman neden benımle bırlıkte oldun bunca yıl, askerdeydı benımle bırlıkteyken onu buldu bılıyormusun?
allaha havale ettım

kendini kiyaslama lütfen.. demekki senin onu sevdigin kadar o seni sevmedi.. sevginin degerini bilmeyen biri icin harap etme kendini. ne kadar aci verici bi durum olsada senin dimdik olman lazim, inadina mutlu, inadina hayat dolu, inadina onurlu ve gurulu olman lazim ki gün gelirde merak ederse seni, seni virane görmesin, ona hayatinin ondan ibaret olmadigini gösterirsin.. seni ve sevgini hak etmeyeni hakettigine havale edersin..

o benı hıc sevmedı, kendımı ona sevdırmek ıcın herseyı ben yaptım, cok ödün verdim, kendımden gururumdan cok fazla fedakarlık ettım
degmezmıs
ama o benım ılk ve tek sevgılımdı.

:2::KK58:ben bıraz ıcerı gıdıp televızyona bakıcam, ıyı geceler
allahım hepınızın gonlunuze gore versın cok tesekkurler

Canim benim kiyamam ama bak kendi agzinla söylemissin cok fedakarlik yaptim gururumdan ödün verdim diye yapmaman gerekirdi.Bak seni mutlu edebilicek birisi degil zaten yoksa gözyaslarina kiyamazdi aglatmaz üzmezdi seni

Bu saatden sonra basini dik tut hayatina yeni bir yyön ver

baharcim acini yarani anliyorum tatlim.. hiiic kolay degil.. herseyde bi hayir vardir canim.. birak seni seven biri bulsun seni.. sen onun degil o senin etrafinda dönsün.. kiyamam ben sen sana yaaa... seni bi baskasina tercih edende zaten hayir göremezdin.. müsterih ol tatlim...

bana müsade ederseniz uyumaya gidiyorum, kizimin atesi var, dis cikartiyor..yanina sokulcam kuzucugumun belki uyanir gece.. atesinide kontrol etmem gerek.. uyksuz bir gece beni bekliyor..dua edin ablalari teyzeleri,kizim cabuk atlatsin bu dönemi..

siimdilik kendinize iyi bakin, tatli rüyalar..

baharcim aklim sende kalcak canim.. :KK5::KK5::KK5:

X