Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

hosgeldin ezom, insallah verirsin canim, ilk günü atlattinmi corbaya alisiyorsun.. hele ertesi gün bi kac gram eksik ciktinmi tartida, daha da cok istiyorsun kilo vermeyi.. kilon kac bu arada??

hoşbuldum:) tombis kilom 74 boyum 1,68 ikinci çocuktan sonra kilolar yapıştı bende pek uğraşmadım aslında bu benim hayatımda yaptığım ilk diyet olacak. çorbaya o kadar çok karabiber koymuşum ki ben ağzımın yanması dışında hiç kötü bir tat almıyorum. bol limon bol acı güzel ..

Tombis benim boyum 1.65

bugün tartida 55.500 üm :KK70:

bol bol su icmeye calisiyorum vücutdan su degilde yag gitsin diye bakalim nolucak

e yazmısz madem benım boyumda tam 1.70
ınsallah ılk hedefım 9 kılo:)

hadı kızlar daha cok paylasımda bulunun, yalnız hıssedıyorum kendımı
tombısım( boyle seslenmek hosuma gıtmıyo ,sen tombıssen ben neyım acaba kı? ) canım sen nasılsın, senden haber beklıyorum ozelllıkle, bız bırbırımıze destek olcaktık hanı
gel sık sık buraya :KK4::KK69:

arkadaslar bugün hic nete giremedim, kusura bakmayin lütfen.. cooook yogun bir günün ardindan yorgun düstüm.. suan bi gözüm acik, digeri kapali yaziyorum, felaket uykum var. yarin cvp yazarim.. herkese hayirli geceler tatli rüyalar...

günaydin herkese hayirli sabahlar arkadaslar! bugün süt ve muz günüm :) ikisinide cok severim. insallah kilo vermeme yardimci olurlar.. dünden bu güne 100 gram gitmis, hic yoktan iyidir diye teselli ediyorum kendimi. sabah tartim 68,8 gösterdi :KK66:

baharcim en kisa boylu ben varim aranizda.. sende masallah boy var, yani cok göstermiyorsundur. benim boy 1,58 :KK59: oldugu icin tombis görünüyorum. ama insallah yakinda ex tombis olarak degistiririm nickimi :KK61: 65e 4 kilo kaldi, allahim o günleri gösterir insallah izine gitmeden. sen 9 kilo verene kadar lahana diyetine devam mi edeceksin canim? zararli olmazmi? bence 1 haftadan sonra 1 hafta veya 2-3 gün ara ver sonra yine basla. bu arada dedigin gibi corbanin tadi güzel ama hergün icince zorlamaya basladi. hizli hizli iciyorumki cabuk bitsin :KK34: nasil gidiyor diyetin? masallah 6 günde 3 kilo verdin :nazar: süper bu! tebrik ederim seni :KK71:

ciykinkuybammm senin yaninda biz tombis kaliyoruz. 56 kilo bence cok abartili durmuyordur sende. takinti yapma kendine sakin. bide kilon ne kadar fazla ise o kadar cabuk ve cok verebiliyorsun. sende yavas gidebilir bu yüzden sakin moralini bozayiim deme tatlim, zaten fistik gibisin :nazar:

elanurcum hosgeldin canim,:nazar: allah bagislasin, yavruna hayirli uzun ömürler versin insallah. canim sana tavsiyem diyete baslama.. bebisin henüz cok kücük, onun sana ve senin sütüne ihtiyaci var. lahana gaz yapabilir. hem moralini de fazla bozma.. hamilelikte aldigin kilolar kalici degildir.. emzirirsen ve dikkatli yer bol su icersen kisa sürede eski halini alirsin. bak yaz geldi zaten, bebislerinide alip yürüyüsede cikarsin aksamlari, hem yedigini hazmeder hemde spor yapmis olursun.. bebegin en az 6aylik olsun.. diyet özelliklede tek tip beslenme diyetleri (lahana, sogan, elma diyeti gibi) sütünün kalitaseni demiiimde vitaminlerini azaltabilir.. disarda yürüyüs yapamam dersen leslie var evde yürüyüs programi onu indirip cocuklar uyunca yapabilirsin.. en kisa zamanda toparlanirsin insallah..üzülme ok?:KK71:

elanurcum hosgeldin canim,:nazar: allah bagislasin, yavruna hayirli uzun ömürler versin insallah. canim sana tavsiyem diyete baslama.. bebisin henüz cok kücük, onun sana ve senin sütüne ihtiyaci var. lahana gaz yapabilir. hem moralini de fazla bozma.. hamilelikte aldigin kilolar kalici degildir.. emzirirsen ve dikkatli yer bol su icersen kisa sürede eski halini alirsin. bak yaz geldi zaten, bebislerinide alip yürüyüsede cikarsin aksamlari, hem yedigini hazmeder hemde spor yapmis olursun.. bebegin en az 6aylik olsun.. diyet özelliklede tek tip beslenme diyetleri (lahana, sogan, elma diyeti gibi) sütünün kalitaseni demiiimde vitaminlerini azaltabilir.. disarda yürüyüs yapamam dersen leslie var evde yürüyüs programi onu indirip cocuklar uyunca yapabilirsin.. en kisa zamanda toparlanirsin insallah..üzülme ok?:KK71:
Saol canim :KK71: uzuluyorum kilolarim icin ama Olsun bakalim ben bebegimi buyutup Size katilirim insAllah :KK49: sizlerin Kilo verdiklerinizi duydukca sewiniyorum saglikli Kilo vermeler:97:

günaydin herkese hayirli sabahlar arkadaslar! bugün süt ve muz günüm :) ikisinide cok severim. insallah kilo vermeme yardimci olurlar.. dünden bu güne 100 gram gitmis, hic yoktan iyidir diye teselli ediyorum kendimi. sabah tartim 68,8 gösterdi :KK66:

baharcim en kisa boylu ben varim aranizda.. sende masallah boy var, yani cok göstermiyorsundur. benim boy 1,58 :KK59: oldugu icin tombis görünüyorum. ama insallah yakinda ex tombis olarak degistiririm nickimi :KK61: 65e 4 kilo kaldi, allahim o günleri gösterir insallah izine gitmeden. sen 9 kilo verene kadar lahana diyetine devam mi edeceksin canim? zararli olmazmi? bence 1 haftadan sonra 1 hafta veya 2-3 gün ara ver sonra yine basla. bu arada dedigin gibi corbanin tadi güzel ama hergün icince zorlamaya basladi. hizli hizli iciyorumki cabuk bitsin :KK34: nasil gidiyor diyetin? masallah 6 günde 3 kilo verdin :nazar: süper bu! tebrik ederim seni :KK71:

canım senı gordugume ınan cok sevındım
:nazar: 3kılo evet ama ben hepınızden daha kılolu oldugum ıcın hızlı gıttı sanıyorum kı, kaldı kı gunde 4 lıtreye yakın su cıcıyorum acayıp rutubet var burda durdugum yerde terlıyorum, dedıgın gıbı cumartesı ve pazar 2 gun tatıl sonra yıne corba ıcıcem, sıkılsamda ben bunu hakettım,
:KK69::KK71:

Son düzenleme:
ay kizlar boyle bi topik oldugunu görmemisim yoksa önceden gelirdim!!!

benim bugun 5inci gunum et corba domates gunu 4 gunde 3.6kg verdim yarin bakalim kaç olacagim benim kilom 100 ustu oldugu için cabuk gidiyor sanirim :)

ama ben çok acim kizlar zor dayaniyorum:KK59:

merhaba sarı papatya benım de +90, soylemekten utanıyorum malesef
7 gun sabahı 3,5 kılo gıttı bende ama cok kacamak yaptım 2 gun ara verıyorum artık, pazartesi yeniden baslıcam

saripapatya hosgeldin canim, ben senden 1 gün geride gidiyorum :) 100 barajini astin mi gerisi gelicektir canim.. allah kolaylik versin.:KK71::KK71:

baharcim sonunda olan oldu canim, seni örnek aliyorum demistim ama dimi :KK59: bugün ilk kacamagimi yaptim.. suclusu sensin diyemem "ANNEMin nefis börekleri":KK56: dayanamadim yedim.. yerken degil, bitirdikten sonra pismanlik cöktü icime.. ama napiiiim yemeseydimm uyuyamazdim. ilk ve son kacamagim oldu ve olcak bu, baska tövbe! insallah yarin tartida cok cikmam.. bozmicam yarin kaldigim yerden devam edicem.. gözüm acikmis benim gözüm, yedin de ne oldu, ahhh ahhh yarin tartida görürsün sonucunu diye kiziyorum kendi kendime:KK53::KK47::KK53:

ben 7 gunu bugun bıtırdım o yuzden ara vermem gerekıyor , vıtamınlerımı alıyorum duzgun ama yınede bıraz ekmek yıyecegım, bu dıyette en cok onu aradım, kahvaltı yapmamaktan dolayı sanırım,
2 gunun sonunda yenıden baslayacagım
yasasın lahana

:KK69:

baharcim sonunda olan oldu canim, seni örnek aliyorum demistim ama dimi :KK59: bugün ilk kacamagimi yaptim.. suclusu sensin diyemem "ANNEMin nefis börekleri":KK56: dayanamadim yedim.. yerken degil, bitirdikten sonra pismanlik cöktü icime.. ama napiiiim yemeseydimm uyuyamazdim. ilk ve son kacamagim oldu ve olcak bu, baska tövbe! insallah yarin tartida cok cikmam.. bozmicam yarin kaldigim yerden devam edicem.. gözüm acikmis benim gözüm, yedin de ne oldu, ahhh ahhh yarin tartida görürsün sonucunu diye kiziyorum kendi kendime:KK53::KK47::KK53:

canım ya , ıyı yonlerımı ornek al, kotu yonlerımı alma lutfen
bı sey solıyım mı ben kacamak yaptıgım gunun sabahı tartıda dusus gormustum:) komik dimi
neyse ben 2 gun ara vermek zorundayım kı bu ıyı olucak ekmek yemem lazım.
sen nasılsın kac kılo gıttı

sevdıgım ama artık bırlıkte olmadıgım adamın, yenı sevgılısıyle arası bozuk bılıyordum dıılmıs, sarılmıs resımler koymuslar facebooka, benımle hıc cektırmedıgı resımler, kız annesıyle arkadas olmus, gelın gıbı..
kalbım cok kırık baska bı topıcte yazıyodum ama orası karıstı, ben bıraz dua edecegım.
hakkımızda hayırlısı olsun

saripapatya hosgeldin canim, ben senden 1 gün geride gidiyorum :) 100 barajini astin mi gerisi gelicektir canim.. allah kolaylik versin.:KK71::KK71:

hosbulduk canim kaçamak yapsan bile yarin kaldigin yerden mutlaka devam et canim çok guzel kilo gidiyor bu diyet ile :) ama onemli olan diyet bitikten sonra verdigimizi korumak :KK43:

ben 7 gunu bugun bıtırdım o yuzden ara vermem gerekıyor , vıtamınlerımı alıyorum duzgun ama yınede bıraz ekmek yıyecegım, bu dıyette en cok onu aradım, kahvaltı yapmamaktan dolayı sanırım,
2 gunun sonunda yenıden baslayacagım
yasasın lahana

:KK69:
benide zorlayan kahvalti :KK43: sabah sabah bu çorba mide bulandiriyor

sevdıgım ama artık bırlıkte olmadıgım adamın, yenı sevgılısıyle arası bozuk bılıyordum dıılmıs, sarılmıs resımler koymuslar facebooka, benımle hıc cektırmedıgı resımler, kız annesıyle arkadas olmus, gelın gıbı..
kalbım cok kırık baska bı topıcte yazıyodum ama orası karıstı, ben bıraz dua edecegım.
hakkımızda hayırlısı olsun

canim benim Rabbim insAllah seni hak eden birini çikarir karsina çok zor bi durum seni çok iyi anliyrm :KK59:

X