Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ilk lahana corbami ictim tadi güzel... gün icerisinde sorun yasicagimi sanmiyorum ama karanlik cökünce bana bi haller oluyor ve bi yeme canavarina dönüsüyorum. Basaramicam diye korkuyorum ...

kilo:55.900(pijamalarla:) )

tek basıma buraya yazıyomusum gıbı hıssedıyorum , sabah ve ogle cok guzel uydum dıyetıme ama malesef bugun dogumgunu olan bı arkadasımla oturuyoruz, bı kadeh sarap ve guzel bı yemek yedım onunla

Bu gün çorbayı yaptım. yarın başlıyorum inşaAllah... şimdiden sürekli acıkıyorum düşündükçe. Eğer ben açlığa dayanabilirsem kilomun bu çorbaya dayanamayacağını sanıyorum

ilk günden minik bir kacamak yaptim

enerji icicegi ve ufak bir dilim ekmek üzerine tütsülenmis somon yedim sonum hayirli olsun diyorum

ahh bu arada belirteyim aksam yemeginde corbamin icine limon siktim ve karabiber koydum daha bir icilesi oldu

selam arkadaslar ben geldim, evet biraz geldi oldu ama bi türlü bilgisayar basina oturamadim bugün 2. günümdü diyette. sabah tartim yüzüme güldü.. yanliz benim kafam karisiyor arkadaslar. ben sözde pzargünü baslicaktim diyete, sadece sabah corba icmistim pazarteside öyle.. ozaman kilom 71.3 tü. dün sabah 70,4 ve bu sabahhhh 69,2. simdi ben bu diyette mi vemis oluyorum bu kilolari kafam iyceeee karisti :44: 2 gündür hic kacamak yapmadim. bugün yanliz sabah corba icebildim. 2.kase corbamda ocakta kayniyor suan. 2 kase icsem bisey olurmu acaba?? ay ne cok soru sordummmmmmm

ciykinkuybaa
ahh bu arada belirteyim aksam yemeginde corbamin icine limon siktim ve karabiber koydum daha bir icilesi oldu

afiyet olsun ciykinkuybammm bende limon sikiyorum bol bol, daha güzel oluyor.. kilo degisimi varmi peki??

hosgeldin ezom, insallah verirsin canim, ilk günü atlattinmi corbaya alisiyorsun.. hele ertesi gün bi kac gram eksik ciktinmi tartida, daha da cok istiyorsun kilo vermeyi.. kilon kac bu arada??

bahar544
tek basıma buraya yazıyomusum gıbı hıssedıyorum , sabah ve ogle cok guzel uydum dıyetıme ama malesef bugun dogumgunu olan bı arkadasımla oturuyoruz, bı kadeh sarap ve guzel bı yemek yedım onunla

baharcim bu olmadi iste simdiiiiii seni örnek aliyorum canim unuttunmu?? bi daha olmasin lütfen... cisss sakin tamammi, yarin diyete aynen devam birakmak yok ona göre kazanan sen olcaksin insallah bak 2 gündür dolabi her actigimda buzzzzz gibi enerji icecegi bana bakiyor, gel beni ic serinle diyor.. ama ben ihhh ciiik olmaz, kacamak yaparsam ipin ucu kacar diye tutuyorum kendimi

bugün spor yapmadim cünkü okulda yeterince kosusturdum durdum yarinda kilo vercekmiyim onu merakla bekliyorum

benım kılolar sandıgım kadar hızlı gıtmıyor malesef
ama senı tebrık ederım canım. yılmıcam ama
bu 9 kılo gıdene kadar devam edıcem corbaya

Kizlar imdaaatt hain sevgilim 50 kilo oldugunda konus diyor amaaa tabiki göbis gidicekmis sadece kilo vermekle olmuyormus . hadi bu diyetle 50 kiloya düserimde ben o göbegi nasil eritcem 1 haftada yahu ???

baharcim biraz yürüyüs felan yapsan, daha hizli verirsin belki. hemen umutsuzlugada kapilma ok?? 40 defa biseyi cok icten isteyip söylersen olurmus, sende kendini vericem insallah diye motive et canim, kücük ödüller ver kendine

ciykinkuybam senin kilon fazla degilki aslinda.. minnacik bi göbüsün vardir bu erkeklere manken olsan yine bisey bulurlar, yaranmazsin herhalde. boyun kac canim ki göbek felan diyorsun.. sen bendeki göbegi görsennn oooo hamileyim sanarsin

bölgesel zayiflama icin, vucudu isittiktan sonraki bu 20 dakika yürüyüsten veya hareketten sonra basliyor, mekik cekmek gerek.. ben acikcasi biraz tembelim mekik konusunda

arkadaslar benim fena uykum geldi, müsadenizle yarin erken kalkicam okulum var, ben yatmaya gidiyorum.. hepinize tatli rüyalarrrr :90::90::90:

merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza hemen hemen her dietti yapan biri olarak ve basarisiz cikan biri olarak bende katildim araniza.benim lahana kürü dikkatimi cekti ve bende basladim yapmaya ilk iki gun iyidi biraz bas agrim olustu,ama elimde olmayan bir nedenden dolayi uc uncu gunu yapamadim doktorum hap verdigi icin,ama haftaya yeniden dislerimi sIkarak baslayacam buna eminim,yazilarinizi okudukca bende heveslendim motive oldum,herkeze iyi zayiflamalar

Günaydin kizlar... Yorumlarii okudukca insanin yapasi geliyo hemencecikk :82: ama bebegimi emzirdigim icin ona zarari olur korkusudaa var icimde bazi arkadaslar bebegimi emzirirkende denemisler bi sorunn olmuyo Demis gaz falan Veya sut kesilmesi :18ogumda baya Kilo aldimm 56 ile hamile olup 84 ile dogum yapdim ve kilolarimdan kurtulmak istiorum artik sogan suyunu denedim bi faYdasi olmadi bundaaa hayal kirikligina ugramak istemiorum en onemliside bebegim2.5 aylik ona zarar vermekde istemiorum ama bi yandandaaa Kilolarimdan kurtulmak istiorum yardimcii olunnn lutfennn :84:

Güzel haberlerim var..
6 günün sabahındayım, dun yaptıgım "kacamak" bıle sayılamaz mukellef yemegın arkasından bugun tartıda cok guzel bısey oldu.
Tam 3 kılo gıttı. Sukurler olsun.
9 kılo gıdene kadar devam..
Cok mutluyum ve huzurlu uyandım. Iyı seyler olucak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…