Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

lahanadan tiksinecektin neredeyse yaw..yaptığım çorbayı içmeden döktüm bana göre hi,ç değil...

gidin başka diyetler deneyin valla eziyt valla resmen bedene ve ruha berbat bi çorba ben içtim diyenlerde de amma mide varmış ha...kokusu bile mide bulandırıyo içmeyi varın siz düşünün...benden size tavsiye denedim sakın denemeyin mlzemenize yazık valla billa..

kızlar benim annemden öğrendiğim tarif şu hiç de içilemeyecek değil bu tarif tadı gayet güzel (bu arada annem bu çorbayla 2 ayda 22 kilo verdi)bende 10 günde 3.5 kilo verdim açıklıyorum:
orta boy lahana olabildiğince küçük kesiyorum içine 6,7 dal kereviz sapı,1 demet maydanoz,2 adet yeşil biber,3,4 adet yeşil soğan saplarıyla,ezo gelin çorba 1 paket sonra alabildiğine su işte bu kadar tadı da mükemmel oluyo vallaa.

aynısını benim kayınvalidem yapıyor bugün 6. günü 5 kilo verdi:):) bende feyz aldım lahana suyu içiyorum sabah akşam...

ya tarıfı söleyecek kımse yok mu ?

Malzemeler
5 adet taze soğan
1- 2 taze domates veya domates konservesi
1 büyük beyaz lahana
2 adet yeşil salça biberi
1 demet maydanoz
1 tane kereviz

Yapılışı: Tüm sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak biçimde su ilave edip düdüklü tencerede pişirin. Ardından isterseniz blenderdan geçirerek krema kıvamına getirebilirsiniz.

beyaz lahana diyeti :

1. gün
Dilediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel lahana çorbası

2. gün
Dilediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel lahana çorbası

3. gün
Dilediğiniz kadar sebze, meyve ve özel lahana çorbası

4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel lahana çorbası

5. gün
300 gr. kırmızı et(haşlama veya ızgara) , 6 tane domates, özel lahana çorbası

6. gün
Dilediğiniz kadar yağsız kırmızı et(haşlama veya ızgara), özel lahana çorbası

7. gün
Esmer pirinç, Dilediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel lahana çorbası

ben bu gün başladım ama, sadece çorba ve normal yemek yiyorum.
yarın diyete başlamayı düşünüyorum. çorbanın tadı çok kötü de değil ama, hergün aynı sıvı gida insanı biraz bıktırır ama verilecek 20 kilo olunca ortadaki katlanılır yani.

Son düzenleme:
ben de yarın başlıyorum bu çorba diyetine...bakalım ne kadar dayanacağım.şu an 68 kiloyum hedef 56 umarım hedeflerimize ulaşırız... diyet yapan arkadaşlar diyetlerinin gidişatını burda paylaşırlarsa birbirimize destek de oluruz...

bende yarın başlıcam tarifi farklı yapcam biraz salça katcam yoksa bu şekil yiyemiyorum

ya ben o yazılanlar gibi yapamıyorum mesela 1.gün meyve ve çorba 2.gün sebze ve çorba falan ya ben onlara uyamıyorum sürekli lahana çorbası ve salata yiyorum bi de meyve yiyorum. kendimi buna odakladım yanlış mı yapıyorum acaba

bende sadece çorba içiyorum ve sabze meyve ağırlıklı yemeye çalışıyorum.
bir de bol su tüketiyorum.
listedeki diyete uyamadım.
böyle yapıp da kilo veren var mı?

Son düzenleme:
bende yarın başlıcam tarifi farklı yapcam biraz salça katcam yoksa bu şekil yiyemiyorum

içine kereviz koyunca biraz katlanır hale geliyor bence...birde içine hazır çorba karıştıranlar duymuştum...denemedim ama pek anlamı olduğunu düşünmüyorum.hazır çorba katınca ne anlamı kalıyor ki? bir de tabağa koyduktan sonra içine bir miktar kimyon koymayı denemeni öneririm tadı da kokusu da baya hoş oluyor :)

diyet denilince tüylerimin dikeldiğini bir kez daha anladım :)) diyet yapmazken hiç acıkmayan ben diyet yapmaya başlayınca açlıktan gözü dönmüşe dönüyorum. ben diyet yapmıyorum artık.yemek yemek yerine sadece lahana çorbası içicem bundan sonra ...diyet miyet yok ...diyet miyet yooookkk...

kızlar çorbam pişiyor..ben sabah 1 dılım ekmekle pynir yıyorum sonra diğer öğünler çorba şeklinde düşünüyorum bakalım bu şekil ne kadar vercem
başlangıç:65.3
06essin tatlım önceden senin dediğin gibi içtim ama hiç beğenmedim..bide bu şekil dedicem bakalım..
bizde bir liste yapsak mı acaba kimler yapıyor ?başlangıç şeklinde

merhaba arkadaslar ben daha yenı uye oldum uye olmadan onceden bu sıteden cok yardım aldım her konuda cok guzel paylasımlar yaptıgınızı bılıyorum ben bu lahana corbasını yapmayı cok istiyorum 2sene evvel sıgarayı bıraktım 55 kgden 75 e cıktım suan 69 kg yım en buyuk arzum eskı goruntume kavusmak bu corbayı ıcıpte zayıflayan arkadaslara bı sorum olucak çok kısa bı surede verılen bu 3 4 kg vucudunuzu çatlatmadımı acaba bıde hemen gerı alıyomusunuz verdıklerınızı

hoşgeldin Yasemin...

çatlaklar verilen kilolarla değil alınan kilolarla uluşur. bu nedenle kilo verince çatlağım olucak diye düşünme. hatta kilo aldığında oluşan çatlakllar kilo verdiğinde derinin gerginliği azalacağı için biraz azalmış gibi görünür..

ben de hafif bi kahvaltı yapıyorum.ama çorbanın yanında zeytin iyi gidiyor...:))

evet evet bi liste yapalım kim ne kadar veriyor takip edelim.. iyi olur motivasyon açısından...

içine koyarsak koyalım lahana lahananalığını belli ediyor işte...hiç bir şey lahanayı güzelleştiririp yemeye teşvik edemiyor...ama kilo için bu lahana yenecek...

içine koyarsak koyalım lahana lahananalığını belli ediyor işte...hiç bir şey lahanayı güzelleştiririp yemeye teşvik edemiyor...ama kilo için bu lahana yenecek...

üzgünüm kızlar ben yiyemicemmm midem acayip bulandı kolay gelsin sizee

kızlar ben çorbanın tarifini göremedim ilk sayfada da yoktu:44:nasıl bişey bu çorba acaba?tarifini verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…