Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

evet arkadaşlar yarın başlıyoruz o zaman hep beraber:)hepimize kolay gelsin...
benim yapıp memnun kaldığım tarif: yarım beyaz lahana,bolca kereviz sapı,3 tane kuru soğan,4 diş sarımsak,biraz taze soğan ve az maydanoz. düdüklüde kısık ateşte pişirip blendırdan geçiriyorum arkadaşlar:)

ayy düşündümde o karışımı.. ne bilim ya.. nasıl içbiliosunuz kızlar yaa :KK50:

evet kızlar bugün ilk günüm. biraz önce tartıldım ve yemin ederim ağlayacaktım. ben 1 senedr falan tartılmıyorumdur hep kıyafetlermden anlıodum çnkü 2 sene evvel 25 kilo kadar verdim diyetle o yzden verdkten sonra kilo alma fobim oluştu resmen 1 kiloyu bile kabullenemiyodum ama bugn zorla çıktm tartıya ve bir de baktım ki 5 kilo almışım. çok sinirlerim bozuldu. muhakkak vermeliyim kızlar çok hırslıyım. siz ne yaptınız. çorbamın tadı iğrenç ama içiceem:)

ben bi adet lahanayı büyük parçalarla haşlıyorum, içine havuç, kereviz sapı da atıyorum. yağ koymuyorum. tuz da yok. sonra hepsini rondodan geçiriyorum, çorba giib biraz pişiriyorum. bu kadar :)
bol bol su içmek çok önemli ama. spor da yapamadım ama spor yaparsanız etkisi daha da artar kesinlikle. şimdi kavitasyonla birlikte yeşil kahve içicem. o da çok etkiliymiş. akşamları da 4 km hızlı tempoda yürüyorum ben. umarım 2 aya kadar 5-6 kg verebilirim. malum, evleneceğim :) şu göbeğimden bi kurtulsam başka da biişi istemem :)

çok ilginç gerçekten bazı arkadaşlar 3 günde 5 kilo falan vermiş. insanlar neden spor yapıyor kampa giriyor 1 haftada forma girer.ben de 15 gündür lahana suyu içiyorum. hiç de dediğiniz gibi farketmedi.henüz tartılmadım ama en çok 2 kilo verdim galiba.keramet lahanada mı bilmiyorum çünkü salata,çorba ve meyve yiyorum. siz nasıl verdiniz hayret valla

evet kızlar bugün ilk günüm. biraz önce tartıldım ve yemin ederim ağlayacaktım. ben 1 senedr falan tartılmıyorumdur hep kıyafetlermden anlıodum çnkü 2 sene evvel 25 kilo kadar verdim diyetle o yzden verdkten sonra kilo alma fobim oluştu resmen 1 kiloyu bile kabullenemiyodum ama bugn zorla çıktm tartıya ve bir de baktım ki 5 kilo almışım. çok sinirlerim bozuldu. muhakkak vermeliyim kızlar çok hırslıyım. siz ne yaptınız. çorbamın tadı iğrenç ama içiceem:)

canım ya ben bugun başlayamadımmm kızım hastalandıı onun peşindeydim cok üzüldüm ama yarın başlıcam inş.bigün gec olsun ama olsun 1.73 boy 76 kiloooo bakalı dogumda 30 kilo aldım 3 sene olacak 95den bukadar duşdüm allahtan boy uzun şole bi 10 kilo versem ilk 5 tabiiii :)))))) :KK1:

canım ya ben bugun başlayamadımmm kızım hastalandıı onun peşindeydim cok üzüldüm ama yarın başlıcam inş.bigün gec olsun ama olsun 1.73 boy 76 kiloooo bakalı dogumda 30 kilo aldım 3 sene olacak 95den bukadar duşdüm allahtan boy uzun şole bi 10 kilo versem ilk 5 tabiiii :)))))) :KK1:

çok geçmiş olsun canım . inşallah veirirz yaa moralim 0 valla. çok da açımm:):)ama olsun dayanmıcam inşallah

arkadaşlar merhabalar ben çorbayı ptesi yaptım içiyorum arada kaçamaklar oldu bikaç parça halley falan kilo verdim mi bilmiyorum ama sanki belim incelmiş gibi geliyor ama karnım göbeğim şiş anlamıyorum :S meyve yiyorum çorba içiyorum yeşil çay içiyorum tüm olay bu ama şişim ve kilo verdim mi sanmıyorum.halbuki 3günde 3 kilo verilebilir yazıyordu

çorbayı kereviz olmadan yapıp da gözle görülür etkisini görenler benimle paylaşsın lütfen.

ben kereviz bulamadım ilçede...

çok ilginç gerçekten bazı arkadaşlar 3 günde 5 kilo falan vermiş. insanlar neden spor yapıyor kampa giriyor 1 haftada forma girer.ben de 15 gündür lahana suyu içiyorum. hiç de dediğiniz gibi farketmedi.henüz tartılmadım ama en çok 2 kilo verdim galiba.keramet lahanada mı bilmiyorum çünkü salata,çorba ve meyve yiyorum. siz nasıl verdiniz hayret valla

peki sen kereviz kullanmışmıydın. ya da lahanın sadece suyunu mu içiyordun ki. çorbasını değil de?

ben de yarın başlicam inşlh az önce yaptım çorbayı ama kereviz koymadım bizim burda bulmak çok zor. ben biraz farklı yaptım biyerde okumuştum bu tarifi 6-7yaprak lahana ince ince doğradım yeşil soğan maydonoz biraz domates salçası yarım yemek kaşığı zeytin yağı hepsini düdüklü tencerede pişirdim.herkes tadı iğrenç diyo ama ben çok beğendim limon da sıktım acaba benimki yanlış mı

bende şuanda bçorbayı yapıyorum.yarın inşallah başlıcam.10 kilo vermem lazım.bişey sorucam.her yiyişimizde çorbayı ısıtacammı?kimse sormamış bu soruyu.:KK50::KK50::KK50:

merhaba arkadaşlar, bende bugün başladım lahana çorbasına. benim diyetim kahvaltıda yağsız süt iile birlikte tahıllı mısır gevreği. öğlen kepekli ekmek arasına peynir, domates, yeşillik. akşam ise lahana çorbası. günde iki defa sirleki su ve meyyve. on gün devam edeceğim bakalım kaç kilo vereceğim. buarada boy:158 cm, kilo: 60

çok ilginç insanlar nasıl zayıflamış lahanayla ben 1 aydır suyunu içiyorum başlarda da haşladığım yaprakları yiyordum artık midem bulanınca bıraktım yaprakları sizin verdiğiniz gibi kilo veremedim ki sıkı bi şekilde dikkat ediyorum.1 ayda 2 kilo verdim.siz nasıl veriyorsunuz bi kaç günde aklım almıyor.

Senelerdir kilolarımla başım dertte.. denemediğim yöntem çok az.. aklıma mantığıma yatan birçok yöntemi denedim. Sporlar yaptım.. 3 sene önce bu siteyi devamlı okuyup uygulayarak 77 kilodan 66 kiloya kadar düştüm sonra 1-2 kilo derken birçok rahatsızlık atlattım ve bu kış yine 74 kiloya çıktım.. Bugünlerde yine bir uğraş balşadı ve topiği incelerken kendi yazdığım mesajı gördüm 2008 yılında yazılmış.. Tekrar bu diyete başlıyorum.. O zaman güzel kilo verdiğim için yeniden verebilirim.. hedefim 65 kiloya inmek.. Herkeze başarılar.. Bundan sonra devamlı yazacağım yediklerimi...

ya benim anlamadığım mesela 1.gün çorba ve meyve diyor bunun dışında hiçbirşey yemicezmi kahvaltı felan.bilen varsa yazabilirmi?????

cvp aramıyorum sorularıma çünkü 1.günde bıraktım diyeti.bööööö ne biçim birşeydir oo yaa.aklıma geldikçe midem bulanıyor.

X