- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 35
evet arkadaşlar yarın başlıyoruz o zaman hep beraber:)hepimize kolay gelsin...
benim yapıp memnun kaldığım tarif: yarım beyaz lahana,bolca kereviz sapı,3 tane kuru soğan,4 diş sarımsak,biraz taze soğan ve az maydanoz. düdüklüde kısık ateşte pişirip blendırdan geçiriyorum arkadaşlar:)
evet kızlar bugün ilk günüm. biraz önce tartıldım ve yemin ederim ağlayacaktım. ben 1 senedr falan tartılmıyorumdur hep kıyafetlermden anlıodum çnkü 2 sene evvel 25 kilo kadar verdim diyetle o yzden verdkten sonra kilo alma fobim oluştu resmen 1 kiloyu bile kabullenemiyodum ama bugn zorla çıktm tartıya ve bir de baktım ki 5 kilo almışım. çok sinirlerim bozuldu. muhakkak vermeliyim kızlar çok hırslıyım. siz ne yaptınız. çorbamın tadı iğrenç ama içiceem:)
canım ya ben bugun başlayamadımmm kızım hastalandıı onun peşindeydim cok üzüldüm ama yarın başlıcam inş.bigün gec olsun ama olsun 1.73 boy 76 kiloooo bakalı dogumda 30 kilo aldım 3 sene olacak 95den bukadar duşdüm allahtan boy uzun şole bi 10 kilo versem ilk 5 tabiiii :))))))
çok ilginç gerçekten bazı arkadaşlar 3 günde 5 kilo falan vermiş. insanlar neden spor yapıyor kampa giriyor 1 haftada forma girer.ben de 15 gündür lahana suyu içiyorum. hiç de dediğiniz gibi farketmedi.henüz tartılmadım ama en çok 2 kilo verdim galiba.keramet lahanada mı bilmiyorum çünkü salata,çorba ve meyve yiyorum. siz nasıl verdiniz hayret valla