kızlar ben çorbanın tarifini göremedim ilk sayfada da yoktu:44:nasıl bişey bu çorba acaba?tarifini verebilirmisiniz?
tabiii ki..
yarım lahana, 6 tane taze soğan, bir demet maydanoz, 1 adet kereviz, 3-4 diş sarımsak,2 tane yeşil biber, 2 tane büyük domatesin rendesi,2 adet et/tavuk su bulyon... hepsi birlikte küçük parçalar şeklinde doğranarak, üzerini 4 5 parmak gececek kadar su ile birlikte düdüklü tencerede pişirilip blenderdan geçirilir.kıvamının koyu olması halinde sulandırabilirsiniz.
merhaba arkadaslar ben daha yenı uye oldum uye olmadan onceden bu sıteden cok yardım aldım her konuda cok guzel paylasımlar yaptıgınızı bılıyorum ben bu lahana corbasını yapmayı cok istiyorum 2sene evvel sıgarayı bıraktım 55 kgden 75 e cıktım suan 69 kg yım en buyuk arzum eskı goruntume kavusmak bu corbayı ıcıpte zayıflayan arkadaslara bı sorum olucak çok kısa bı surede verılen bu 3 4 kg vucudunuzu çatlatmadımı acaba bıde hemen gerı alıyomusunuz verdıklerınızı
tabiii ki..
yarım lahana, 6 tane taze soğan, bir demet maydanoz, 1 adet kereviz, 3-4 diş sarımsak,2 tane yeşil biber, 2 tane büyük domatesin rendesi,2 adet et/tavuk su bulyon... hepsi birlikte küçük parçalar şeklinde doğranarak, üzerini 4 5 parmak gececek kadar su ile birlikte düdüklü tencerede pişirilip blenderdan geçirilir.kıvamının koyu olması halinde sulandırabilirsiniz.
ilk sayfalar sanırım kaldırılmış.tarif de gitmiş.Ben de tam soracaktım.Siz yazmışsınız.teşekkürler.birazdan pişireceğim
Bir de nasıl yiyoruz.Acıktıkça çorba , su başka bir şey yemek yok.böyle mi??
tesekkur ederım arkadaslar bana cvp verdıgınız için sankı bana kımse cvp vermıcek gıbı gelmisti bana dün sormayın sıgarayı bırakınca ilk 8ayda 20kg aldım bunalımlara gırdım manken gıbı bı kızken bırden bukadar kılo almak benı mafettı aynaya bakınca baskasını goruyo gıbıydım gecen yaz kendı cabalarımla 6kg verdım sımdı gene basladım bıseyler yapmaya bu corbayı dasha once yaptım tadını begendım ama sırf corbayla yapamam ben kendıme gore bıseyler ayarlıcam 2gundur dıyet yapıyorum ınanılmaz basım agrıyo umarım hepımız istediğimiz kılolara duserız ya cok özledim o zayıf günlerimi çok
Birkaç sayfa geriye gittim de başlayan geri dönmemiş sanki.neyse umarım ben dönerim.çorbam pişiyor.sabah başlarım artık.herkese keyifli kilo vermeler
bugün 2.günüm ama tatlı yemek istiyorum.aklıma bütün yemekler geliyor.çok açımmmm..
günaydın herkeslere.ben 1.günü 1.2 ile kapattımbakalım bu gün nasıl geçecek.ama çorba hakkaten zorluyor.ben 83.3 ile başladım .bu gün 82.1 kiloyum.herkese başarılar
evet bende geldim aranızaa şimdi yaptım çorbamı içinnede mantar çorbasını kattım kerevizin iğrenç kokusunu kesti ve muhteşem ben beğendim mis gibi mantar kokuyo içemeyenler böyle denesinler..
ben pazartesi 68 le başladım bu sabah 66.5 ..evdeyim hareketim falan yok normal olsa gerek...
ben pazartesi 68 le başladım bu sabah 66.5 ..evdeyim hareketim falan yok normal olsa gerek...