Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende pazartesi başlıcam bi tanıdıgım 1 haftada 7 kilo vermişş ondan aldım bende bu muz 4 tane dilim mi birtane miii? 75 kiloyum ve 170 boyundayımm baklım haftaya pazartesi yazıcam size kac kilo verdigimiii 10 kilo fazlm varr vee verirsem cok ii olurrr :)))) yeni başlıcak olanlardan yorum ve bilgi istiyorum başlamış olanlardan da lutfennnnnn

valla ben pes ettim birde senin gibi deniycem bakalımmm offf cok igrenc bi tadı varrrrr

selam bende yarın başlıyorum inşallah en az 3 günd devam ederim yapan varmı başkaaaa:)

ben bugün başladım bir bardak çorba ve bir domates yedim daha öorbanın tadını sevmediğimden içesim gelmiyor birde işyerinde çok kötü kokuyor yaa

arkadaşlar ben yıllardır diyet yaparım, bunun kadar mükemmel bir diyet daha bilmiyorum.
çorbayı sevenler için konuşuyorum :) ben lahanayı zaten severim. bir inatla başladım. ama yanında Cemre'nin bitkisel karışımı var. çayı ile beraber onu da kullandım. cidden hiç açlık çekmedim. yemeklerden önce Cemre'nin karışımından bi tatlı kaşığı kullandım, sonra lahana çorbası ve bol bol su.
aralarda da çayından içtim Cemre'nin.ve 1 haftada 5 kg verdim. gerçekten süper işe yarıyor. ama daha sonrasında benim gibi hamurişine saldırırsanız o kilolardan 2sini geri aldım. şimdi kavitasyon deniycem :)

bende ne yapsam olmuyor bir tek bu lahana çorbası işe yaramıştı 3 günde 3 kilo vermiştim uzun süre geri almamıştım hemde.
şimdi bi gayret yine başladım ama çorba fikri aklıma gelince birden tok hissediom kendimi
bu arada kavitasyon konusunu incele bende gittim gittiğin yer alet ve süre çok önemli yoksa işe yaramıyor ben 3 seans gittim malesef işe yaramadı birde varis varsa önermiyolar.iyice araştır derim.

canım bu içtiğin ve yediğin karışımda neler var bilgi verebilir misin:)tarifini veya içeriğini

kızlarrr ben tekrar başlıcamm :)))) ve yeni baslamışların yorumlarını istiyorummm 1 hafta hepberaber yapsakkk hergun yorum yazsakkk nedersinizzz daha cok hırslanırızz :))))

ayrıntılı bilgi verebilir msn canım

kımsecikler yok mu başlayanlardan cevap verseniz cooookkkk mutlu olucammm :)
:90:

bakın böyle şok diyetler tehlikeli kas kaybına sebep olur ve verdiginiz kiloları cok hızlı sekilde geri alabilirsiniz senelerr önce ben denemistim bu lahana corbası diyetini igrencc 2 günden sonra icemiyor bile insan haftada 1 kilo verebileceginiz diyet listeleri secin yapmayın boyle tehlikeli seyler..

kızlar başlayalım beraber benim doğumdan sonra gitmeyen 15 kilom var 30 kilo almıştım(3 ay önce doğum yapmıştım).1.74 boyum ve 70 kiloyum 55 olmalıyım (eski kilom)kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo biyere giderken giyecek birşey bulamıyorum .annem bu lahana çorbasıyla 2 ayda 22 kilo vermişti ben o zamanlar zayıf olduğum için pek umursamamıştım ama şimdi daha önemsiyorum:)ben yarın yarın çorbayı yapıp başlicam.ve hergün pilates yapıyorum bi de elma sirkesi+bal+papatya karışımını da içtim mi tamamdır heralde:)

evet arkadaşlar yarın başlıyoruz o zaman hep beraber:)hepimize kolay gelsin...
benim yapıp memnun kaldığım tarif: yarım beyaz lahana,bolca kereviz sapı,3 tane kuru soğan,4 diş sarımsak,biraz taze soğan ve az maydanoz. düdüklüde kısık ateşte pişirip blendırdan geçiriyorum arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…