Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlr çorbanızın içine hazır mantar çorbasından ekleyin ne tadı kalıyo nede kokusu bildiğiniz mantar çorbası oldu ben böle içebiliyorum ama kahvaltısız olmuyooo çok acıkıyorum beeeeeennnn....
ayrıca bol suuuu içmemiz gerekiyomuş bu diyette arkadaşlar 2 lt yazıyo nette ben bugün 2 büyük bardak su içtim yatana kadar 1 lt olur arada 5 biryerde çayımı içiyorum metobolizmamı hızlandırsın diye ve son olarak kürü uygularken gün içinde vitamin ve kalsiyum almamız gerkliymiş yatarken sütümüde içiyim bari offf of..

Son düzenleme:

tanrım bunlar ne büyük eziyet yaaaaaaaaaaa neden daha kolay yolu yokki zayıflamanın

ben sabah hafif kahvaltı yapıyorum..domates biber salatalık zeytin ve peynir eşliğinde bir dilim kepek ekmeği....öğlen ve akşamda 2 şer kase veya tabak çorbadan içiyorum.çorbadn bi şikayetim hatta çoks everek içtiğimi bile söyleyebilirim :) sanırım baştan kendini şartlandırmayla alakalı iyi ya da kötü olması...

çok su içmek lazım yoksa baş ağrısı ve halsizlik yaşarsınız tecrübeyle sabittir :) salatalık brokoli karnıbahar fasulye kabak tabi ki haşlanmış ya da bulgursuz pişmiş vs yiyecekler yenebilir...

.evet tartıldım.600 gr daha vermişimyyani toplam 1 kilo 800.gr oldu.bu gün üçüncü günüm olacak.hem meyve hem de sebze yiyebileceğim.herkese kolay gelsin

kızlar bu yaşasın 800 gr vermişim ama başım felaket ağrıyo şimdi çorbamı içicem biz bu kürü 1 haftamı yapıcaz acaba bilen varmı:26:

merhabaa
Bugün bende lahana çorbası diyetine başladım. Bakalım kaç gün devam edebilicem ve ne kadar kilo vericem:) Herkese kolay gelsin

7 günmüş diet ama ben 2 hafta yapıcam eğer 5.6 günler fenalık geçirmezsem tabi 3 gün ara verip 7 gün daha yaparım belki toplam 14 günlük bi kür olur bakalım kendimi iyi hissedersem. biyerde okudum 6 hafta yapmış 11 kilo vermiş biri biz bukadar uzatamayız bünyemiz kaldırmaz bugün başım dönüyo vede ağrıyo ..

kızlar bu yaşasın 800 gr vermişim ama başım felaket ağrıyo şimdi çorbamı içicem biz bu kürü 1 haftamı yapıcaz acaba bilen varmı:26:

diyette olduğunuz sürece bol bol su içmelisiniz. başağrınız susuzluktan kaynaklanmaktadır...

Günüm iyi geçti sayılır sadece 1 elma ve 3 kase lahana çorbası yedim. Buarada lahana çorbam iğğğğğğğrenç olmuş Kullandığım kereviz kılçıklıymış blendar dan geçirmeme rağmen kılçıklar ağzıma geliyor birazdan yeni çorba yapıcam offffff

Ben su içemedim çok başımda ağrımadı ama ara ara başım döndü tansiyonum düştü sanırım. Hımm bide göz bozukluğu durumu gibi bişey oldu oda tansiyondan sanırım

evet benimde gözlerim bulandı bugün çok acıkmıştım kepekekmeğinden laytpeynirli tost yedim gündüzde fasulye yemeği ve 2 kase çorba içmiştim

06essin arkadasım öncelıkle bana cvp yazdıgın için teşekkür ederim fakat yazdıgın sitenin adını yazmamıssın ........olarak gözüküyo ben yeni üye oldugum ve 25 yorumum bulunmadıgı için özel msj yazamıyorum kac gundur de bu 25yorumu bıtıremedım ne msj yazabılıyorum özelden ne albümleri göremiyorum nasıl dolar su 25 yorum bu konudada yardım istiyorum

merhaba kızlar, ben de bu gün itibariyle lahana çorbası diyetine başladım..bu günkü kilom 61.5 ve benim hedefim bir haftada 4 kg ve toksin atımı..

bu arada ben çorbada bazı lezzetli ve kalorisiz katkılaryaptım ve tadı cidden hoş oldu....bol fesleğen , pul biber, sarımsak , 1 çorbakaşığı zeytinyağı , tavuk suyu tablet ve ezogelin bardakta yapılan çorba katmanızı öneririirm..haydi bakalım kolay gelsin herkeseee

mesajın dolması için önüne gelen her topiğe (başlığa) mesaj yazmanı öneririm :)))
sitenin adını yazdım aslında ama site reklam korumalı olabilir bu nedenle de yazılan linkler ....şeklinde görünüyor olabilir...nasıl haberleşicez bilmiyorum (

evet benimde gözlerim bulandı bugün çok acıkmıştım kepekekmeğinden laytpeynirli tost yedim gündüzde fasulye yemeği ve 2 kase çorba içmiştim

arkadaşlar ben tesadüfen kilo verme konusunda farklı bir yöntem deneyimledim ve sonuçlarından memnunum...27 yasemine konu hakkında bilgi vericem ilginizi çekerse sizinlede paylaşmak isterim .burdan paylaşım için çözüm bulucam inşallah ... ben yakın zamanda 2 kez ameliyat geçirdiğim için hareketim yok bu nedenle bu yöntem kilo vermemi sağlamadı ama almadım da... bu yöntemde hiç acıkma bazı şeylere düşkünlük halsizlik tansiyon vs gibi bi sorun da yaşamıyorsunuz. inan ki çok faydasını göreceksiniz üstelik de ücretsiz bir uygulama size lazım olan şey bir mp3 çalar ve 1 ay kadar birsüre sonrasında olacaklara siz bile inanamayacaksınız...

günaydın herkese.bu gün 4.günüm.81 kg oldum. toplamda 2.3 vermiş oldum.dün sabah ve öğlen çorba ,ikindi 1 elma ,akşam salata ve yoğurt yedim.bu gün çorbayı içmek daha da zorlaşacak...

merhaba
ben sebze günündeyim sanırım en zoru bu gün öyle mi? zaten çorbada sebze üstüne bir de sebze..ben sadece salatalık yiyorum diğerleri çorbada var zaten ..siz neler yaptınız

merhaba
ben sebze günündeyim sanırım en zoru bu gün öyle mi? zaten çorbada sebze üstüne bir de sebze..ben sadece salatalık yiyorum diğerleri çorbada var zaten ..siz neler yaptınız

biraz geç oldu ama ben sebze gününde salata yemiştim bol bol...iyi de doydum.bugün 4.gün.biraz bozuldu sanki.muz ve süt vardı bugün.ama evde muz yoktu.almaya da vaktim olmadı.elma süt yedim.bi iki kaşık da pilav yedim-pişmanım-

diyet yaparken çok basım agrıyo napmam lazım yardımcı olun sekerlı cay içmiyorum diye oldugunu dusunuyorum

diyet yaparken çok basım agrıyo napmam lazım yardımcı olun sekerlı cay içmiyorum diye oldugunu dusunuyorum

birincisi bol su içmelisiniz 2.si de bu diyetin detoks diyeti olduğunu ve bu nedenle bünyenin temizlenirken bu şekilde tepki verdiğini okumuştum...en fazla 3-4 gün sürüyor sonrasında bünye duruma adapte oluyor...aynını ben de yaşadım mümkün olduğunca çok su için... bu arada ben dün bozdum diyeti.bugün yeniden başladım

merhaba ,

ben de şöyle bişey yaptım ve çok iyi geldi bir tabağa bol maydanoz, bol salatalık, taze nane doğradım üstüne bir tane domates , limon ve fesleğen ekledim, ve tavada sıfır yağ ile mantar kavurdum..mantar özlenilen '' bişeyler yeme hissini '' gerçekten gideriyor ..tavsiye ederim.
ben de şimdi sebze artı meyve günündeyim...

bu arada baş ağrımasının sebebi kesinlikle susuzluk..ilacı da su, bol su ve yeşil çay için ben ayrıca kas erimesine de önlem olması için soya sütü içiyorum bir bardak , soya sütünün tadını beğenmezseniz yağsız süt de için, çünkü kas kaybı yalancı bir kilo verme şekli. yağ dan giderse kalıcı oluyor..
sevgiler herkese..
not : ben yarın akşam atrtılıcam bırrrrr !!! tedirginim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…