- 29 Aralık 2010
- 239
- 3
gün içinde kaç tabak yediniz çorbadan ve kahvaltı nasıl yapıyosunuz ben sabah çorba içemedim kahvaltı şart yani sizler neler yiyip içiyosunuz ben bugün 2 tabak içtim daha içicekmiyim yaaa kepekekmek liht yoğurt yiycem akşamda bugün yeterlimiki 2 tabak???
1.gün sabah öğle akşam birer kase çorba içtim(bol acılı, limonlu ve burnumu tutarak içtim)3 tane nektari, 1 tane elma ydim
2.gün.sabah 1 kase öğlen 1 kase içtim.1 tane havuç yedim.ama şu an çok kötüyüm.çok acıktım ve çorba içmek istemiyorum.açıııııııımmmmmmm.
yine de en iyi yanı ne kdar acıksam da baş dönmesi ,halsizlik olmadı bende.bakalım kaç gün sabredeceğiz...
tanrım bunlar ne büyük eziyet yaaaaaaaaaaa neden daha kolay yolu yokki zayıflamanın
kızlr çorbanızın içine hazır mantar çorbasından ekleyin ne tadı kalıyo nede kokusu bildiğiniz mantar çorbası oldu ben böle içebiliyorum ama kahvaltısız olmuyooo çok acıkıyorum beeeeeennnn....
ayrıca bol suuuu içmemiz gerekiyomuş bu diyette arkadaşlar 2 lt yazıyo nette ben bugün 2 büyük bardak su içtim yatana kadar 1 lt olur arada 5 biryerde çayımı içiyorum metobolizmamı hızlandırsın diye ve son olarak kürü uygularken gün içinde vitamin ve kalsiyum almamız gerkliymiş yatarken sütümüde içiyim bari offf of..
kızlar bu yaşasın 800 gr vermişimama başım felaket ağrıyo şimdi çorbamı içicem biz bu kürü 1 haftamı yapıcaz acaba bilen varmı:26:
7 günmüş diet ama ben 2 hafta yapıcam eğer 5.6 günler fenalık geçirmezsem tabi 3 gün ara verip 7 gün daha yaparım belki toplam 14 günlük bi kür olur bakalım kendimi iyi hissedersem. biyerde okudum 6 hafta yapmış 11 kilo vermiş biri biz bukadar uzatamayız bünyemiz kaldırmaz bugün başım dönüyo vede ağrıyo ..
evet benimde gözlerim bulandı bugün çok acıkmıştım kepekekmeğinden laytpeynirli tost yedimgündüzde fasulye yemeği ve 2 kase çorba içmiştim
06essin arkadasım öncelıkle bana cvp yazdıgın için teşekkür ederim fakat yazdıgın sitenin adını yazmamıssın ........olarak gözüküyo ben yeni üye oldugum ve 25 yorumum bulunmadıgı için özel msj yazamıyorum kac gundur de bu 25yorumu bıtıremedım ne msj yazabılıyorum özelden ne albümleri göremiyorum nasıl dolar su 25 yorum bu konudada yardım istiyorum
evet benimde gözlerim bulandı bugün çok acıkmıştım kepekekmeğinden laytpeynirli tost yedimgündüzde fasulye yemeği ve 2 kase çorba içmiştim
Günüm iyi geçti sayılır sadece 1 elma ve 3 kase lahana çorbası yedim. Buarada lahana çorbam iğğğğğğğrenç olmuşKullandığım kereviz kılçıklıymış blendar dan geçirmeme rağmen kılçıklar ağzıma geliyor birazdan yeni çorba yapıcam offffff
merhaba
ben sebze günündeyim sanırım en zoru bu gün öyle mi? zaten çorbada sebze üstüne bir de sebze..ben sadece salatalık yiyorum diğerleri çorbada var zaten ..siz neler yaptınız
diyet yaparken çok basım agrıyo napmam lazım yardımcı olun sekerlı cay içmiyorum diye oldugunu dusunuyorum
biraz geç oldu ama ben sebze gününde salata yemiştim bol bol...iyi de doydum.bugün 4.gün.biraz bozuldu sanki.muz ve süt vardı bugün.ama evde muz yoktu.almaya da vaktim olmadı.elma süt yedim.bi iki kaşık da pilav yedim-pişmanım-