Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben çorbanın tarifini göremedim ilk sayfada da yoktu:44:nasıl bişey bu çorba acaba?tarifini verebilirmisiniz?:KK71:

tabiii ki..
yarım lahana, 6 tane taze soğan, bir demet maydanoz, 1 adet kereviz, 3-4 diş sarımsak,2 tane yeşil biber, 2 tane büyük domatesin rendesi,2 adet et/tavuk su bulyon... hepsi birlikte küçük parçalar şeklinde doğranarak, üzerini 4 5 parmak gececek kadar su ile birlikte düdüklü tencerede pişirilip blenderdan geçirilir.kıvamının koyu olması halinde sulandırabilirsiniz.

tabiii ki..
yarım lahana, 6 tane taze soğan, bir demet maydanoz, 1 adet kereviz, 3-4 diş sarımsak,2 tane yeşil biber, 2 tane büyük domatesin rendesi,2 adet et/tavuk su bulyon... hepsi birlikte küçük parçalar şeklinde doğranarak, üzerini 4 5 parmak gececek kadar su ile birlikte düdüklü tencerede pişirilip blenderdan geçirilir.kıvamının koyu olması halinde sulandırabilirsiniz.

teşekkürler canım:KK71:

merhaba arkadaslar ben daha yenı uye oldum uye olmadan onceden bu sıteden cok yardım aldım her konuda cok guzel paylasımlar yaptıgınızı bılıyorum ben bu lahana corbasını yapmayı cok istiyorum 2sene evvel sıgarayı bıraktım 55 kgden 75 e cıktım suan 69 kg yım en buyuk arzum eskı goruntume kavusmak bu corbayı ıcıpte zayıflayan arkadaslara bı sorum olucak çok kısa bı surede verılen bu 3 4 kg vucudunuzu çatlatmadımı acaba bıde hemen gerı alıyomusunuz verdıklerınızı

Öncelikle sigarayı bıraktığın için seni tebrik ediyorum.Ben de dördüncü ayın içindeyim 8 kilo aldım.koşu bandı aldım.her gün koşuyorum ama tık yok.sanırım diyet de yapmalı.Umarım birlikte veririz.

tabiii ki..

ilk sayfalar sanırım kaldırılmış.tarif de gitmiş.Ben de tam soracaktım.Siz yazmışsınız.teşekkürler.birazdan pişireceğim
Bir de nasıl yiyoruz.Acıktıkça çorba , su başka bir şey yemek yok.böyle mi??

tesekkur ederım arkadaslar bana cvp verdıgınız için sankı bana kımse cvp vermıcek gıbı gelmisti bana dün sormayın sıgarayı bırakınca ilk 8ayda 20kg aldım bunalımlara gırdım manken gıbı bı kızken bırden bukadar kılo almak benı mafettı aynaya bakınca baskasını goruyo gıbıydım gecen yaz kendı cabalarımla 6kg verdım sımdı gene basladım bıseyler yapmaya bu corbayı dasha once yaptım tadını begendım ama sırf corbayla yapamam ben kendıme gore bıseyler ayarlıcam 2gundur dıyet yapıyorum ınanılmaz basım agrıyo umarım hepımız istediğimiz kılolara duserız ya cok özledim o zayıf günlerimi çok

ilk sayfalar sanırım kaldırılmış.tarif de gitmiş.Ben de tam soracaktım.Siz yazmışsınız.teşekkürler.birazdan pişireceğim
Bir de nasıl yiyoruz.Acıktıkça çorba , su başka bir şey yemek yok.böyle mi??

bir gün muz hariç sınırsız meyve,birgün sınırsız sebze,yağsız süt vs gibi çeşitli versiyonları var. ben sabahları hafif bi kahvaltı yapıyorum öğle ve akşam 2 şer tabak çorba içiyorum.yanında birer dilim kepek ekmeği eşliğinde.ara öğün niyetine de salatalık ve meyve yiyorum.yeni başladım bugün 2. gün ama pek bi değişiklik hissetmedim kilomda.

tesekkur ederım arkadaslar bana cvp verdıgınız için sankı bana kımse cvp vermıcek gıbı gelmisti bana dün sormayın sıgarayı bırakınca ilk 8ayda 20kg aldım bunalımlara gırdım manken gıbı bı kızken bırden bukadar kılo almak benı mafettı aynaya bakınca baskasını goruyo gıbıydım gecen yaz kendı cabalarımla 6kg verdım sımdı gene basladım bıseyler yapmaya bu corbayı dasha once yaptım tadını begendım ama sırf corbayla yapamam ben kendıme gore bıseyler ayarlıcam 2gundur dıyet yapıyorum ınanılmaz basım agrıyo umarım hepımız istediğimiz kılolara duserız ya cok özledim o zayıf günlerimi çok

istedikten sonra verebilirsin bu kiloları yasemin. ben de zaman zaman kortizon kullanmak zorunda olduğum için sık sık senin gibi yüksek miktarlarda kilo alıp veriyorum.ama her seferinde normal kiloma ekli kalan bir kaç kilo fazlam kalıyor. diyet arkadaşlığı yaparız hallederiz :))

Birkaç sayfa geriye gittim de başlayan geri dönmemiş sanki.neyse umarım ben dönerim.çorbam pişiyor.sabah başlarım artık.herkese keyifli kilo vermeler

Birkaç sayfa geriye gittim de başlayan geri dönmemiş sanki.neyse umarım ben dönerim.çorbam pişiyor.sabah başlarım artık.herkese keyifli kilo vermeler

çok zor bi diyet. ben dayanamıyorum arada kaçamak yapmaya başladım bile...ama bu çorbayı da içmeye devam edeceğim. yani demem o kiiii çorbanın tahammülü zor geldiği için olsa gerek sonuna kadar gidebilen az bu yüzden de geri dönüş yapmıyorlar diye düşünüyorum ben..

1. lahana çorbası diyetimin hüsranından sonra(1.gün akşam bırakmıştım çorba içmeyi:KK52::KK52:)dün tekrar lahana çorbasını yaptım ve bugün başladım .sadece meyve ve çorba içtim.ama çorbayı kendi kafama göre yaptım ben.diğerinde inanılmaz midem bulanmıştı.bunda lahanayı minik mink doğradım alabildiğine su koydum 3.5lt kadar birde ezo gelin çorba attım içine tadı daha iyi oldu giibi.ama yinede zorla içiyorum.gelişmeleri yazacam.bugün tartıldım 74.9 geldim bakalım yarınki kilomuda yazarım.umarım faydasını görürüm.bu arada bolbol su içiyorum:KK62::KK62::KK62::KK62:

evet bende geldim aranızaa şimdi yaptım çorbamı içinnede mantar çorbasını kattım kerevizin iğrenç kokusunu kesti ve muhteşem ben beğendim mis gibi mantar kokuyo içemeyenler böyle denesinler..

bugün 2.günüm ama tatlı yemek istiyorum.aklıma bütün yemekler geliyor.çok açımmmm..:KK37::KK37::KK37::KK37:

ben tesadüfen bi site de bilnç altına yönelik telkinler yer alan kilo verme ile ilgili müzikler buldum. 20 25 gün gece yatarken kulaklıkla dinleyerek uyudum. ilk günden etkisini gömeye başladım ertesi gün normal yediğim yemeğim yemeğin yarısı ile doymaya başladım.şimdilerde hiç açlık hissetmiyorum zorla yiyorum desem doğrudur. acur cubur alışkanlıklarım kalmadı. her akşam yediğim koca paket çekirdek artık zevk vermez olduğundan ve canım istemedğimden yenmiyor ...müzikleri ücretisiz indirebiliyorsunuz. bilinçaltı telkin hipnoz gibi olaylara inananlar daha kısa sürede sonuç alıyorlarmış. denemk isteyen arkadaşlara özelden sitenin linkini yollayabilirim..

evet ben dınlemek isterim bana yollarmısın ben yenı uye oldugum ıcın henuz bılemedım seyler var arkadaslar bı sıteyle alakalı

günaydın herkeslere.ben 1.günü 1.2 ile kapattımbakalım bu gün nasıl geçecek.ama çorba hakkaten zorluyor.ben 83.3 ile başladım .bu gün 82.1 kiloyum.herkese başarılar

günaydın herkeslere.ben 1.günü 1.2 ile kapattımbakalım bu gün nasıl geçecek.ama çorba hakkaten zorluyor.ben 83.3 ile başladım .bu gün 82.1 kiloyum.herkese başarılar

ben pazartesi 68 le başladım bu sabah 66.5 ..evdeyim hareketim falan yok normal olsa gerek...

evet bende geldim aranızaa şimdi yaptım çorbamı içinnede mantar çorbasını kattım kerevizin iğrenç kokusunu kesti ve muhteşem ben beğendim mis gibi mantar kokuyo içemeyenler böyle denesinler..

çorbanın içine kereviz yerine başka bir sebze koyabilirsin kerevizi sevmiyorsan... yerken koyulan kimyonda tadını ve kokusunu değiştiriyor...

ben pazartesi 68 le başladım bu sabah 66.5 ..evdeyim hareketim falan yok normal olsa gerek...

gün içinde kaç tabak yediniz çorbadan ve kahvaltı nasıl yapıyosunuz ben sabah çorba içemedim kahvaltı şart yani sizler neler yiyip içiyosunuz ben bugün 2 tabak içtim daha içicekmiyim yaaa kepekekmek liht yoğurt yiycem akşamda bugün yeterlimiki 2 tabak???

1.gün sabah öğle akşam birer kase çorba içtim(bol acılı, limonlu ve burnumu tutarak içtim)3 tane nektari, 1 tane elma ydim

2.gün.sabah 1 kase öğlen 1 kase içtim.1 tane havuç yedim.ama şu an çok kötüyüm.çok acıktım ve çorba içmek istemiyorum.açıııııııımmmmmmm.

yine de en iyi yanı ne kdar acıksam da baş dönmesi ,halsizlik olmadı bende.bakalım kaç gün sabredeceğiz...

çok iyi yaa...yani bu gün dördüncü gününüz.ben o kadar sabredebilecek miyim bilmiyorum.Bu gün benim sebze günüm.ne yiyeceğim ben bilen var mıııııı?

tanrım bunlar ne büyük eziyet yaaaaaaaaaaa neden daha kolay yolu yokki zayıflamanın

X