Çizgi gibi durmuyor yamuk çünküKızlar selam yumurtlamamı tam bilmiyorum uygulama 9 Aralık gösteriyordu o süre de yoğun sol kasık ağrım oldu ve akıntım arttı. O günleri değerlendirdim. 3 gün önce meme ucu elektriklenmesi oldu bir kere.
Çok nadir de olsa ara ara sızlama var. Dün iş yaparken belim çok ağrıdı biraz yordum sanırım kendimi.
Dün kaset test yaptım laboquik marka. İlk yaptığım da çok çok hafif bir silik çizgi gördüm. Dikkatli bakınca görülebilen cinsten.
1 saat sonra kuruma çizgisi çıkardı. Daha önce başka markalarda yalancı pozitifler çıkmıştı ama bu testin kuruma çizgisi çıkarmadığını okudum burda.
Sizlerin fikirlerini de almak istiyorum kızlar sizce var mı?
Görseller bir buçuk saat sonra çekildi.
Sanırım lekelenme oldu testte anladığım kadarıyla bozuk mu oluyor böyle çıkınca acabaÇizgi gibi durmuyor yamuk çünkü
Bilemiyorum ama 1.5 saat sonra oluştu diyorsunuz kuruma cizgisine benzemiyor pek. Dikkate almayın bence testi tekrarlayabilirsiniz sonradanSanırım lekelenme oldu testte anladığım kadarıyla bozuk mu oluyor böyle çıkınca acaba
Bunu da şimdi çektim. Biraz heveslenmiştim ama neyse bir kaç gün sonra tekrarlayayım o haldeBilemiyorum ama 1.5 saat sonra oluştu diyorsunuz kuruma cizgisine benzemiyor pek. Dikkate almayın bence testi tekrarlayabilirsiniz sonradan
Evet onu bende farkettim C çizgisi de biraz diğer tarafa kaymış gibi duruyor o yüzden öyle çıktı herhalde diye düşündüm.Çizgi olması gereken yerde değil test bozuk gibi geldi. Tekrar test yapın isterseniz.
Yok canım adete 2 gün kaldı dün yaptım kaset test ama aşırı silik çizgi görüyordum bata 3 varken yaptım kuruduktan sonra da böyle oldu.Adet gecti mi ? Adete yakin yada gecince daha da beliriyo canim ins vardir
Sağlık ocağında kan ver canm kesin sonuç alırsın . Bazen testler hatalı çıkıyor . Çoğunlukla doğru çıkıyor aslindaBir de bata 4 kala akşam erken gebelik testi yaptım onda da böyle çıkmıştı
Ben yurtdışında yaşıyorum canım burda anca testlerle bakabiliyorumSağlık ocağında kan ver canm kesin sonuç alırsın . Bazen testler hatalı çıkıyor . Çoğunlukla doğru çıkıyor aslinda
Anladım canm . Inşallah gebesindir . Acabalarla yaşamak yorar insaniBen yurtdışında yaşıyorum canım burda anca testlerle bakabiliyorum
Yani hayırlısıysa inşallah gebeyimdir hep öyle dua etmiştim. Merak ettim 2 kala böyle çok silik mi gösteriyor kaset test onu anlayamadım benAnladım canm . Inşallah gebesindir . Acabalarla yaşamak yorar insani
Benim böyle silik değildi asla yani belli olmuyor hiç çok dikkatli bakınca anca görünüyorBata 3 gün kala labaquick testim. Yıllardır kullanıyorum tarihi geçmiş olanlarda dahil hiç hatalı sonuç almadım ben farkedebildiğim kadarıyla.
Eki Görüntüle 3524153
Ben adetime iki gün hala yapmıştım cok koyuydu. Baya belirgindiBen yurtdışında yaşıyorum canım burda anca testlerle bakabiliyorum
Yumurtlama tarihlerini biliyormuydunuz yani çatlamadan eminmiydinizBen adetime iki gün hala yapmıştım cok koyuydu. Baya belirgindi
Adetim bittikten sonra 13. Günü aşılama olmustumYumurtlama tarihlerini biliyormuydunuz yani çatlamadan eminmiydiniz