• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquik kaset test silik

Ay canım bilemedim biraz gölge var gibi ama adeti bekle en iyisi 13. Gün bi tık erken olabilir bu saaten sonra daha yapma bence adeti beklemen daha garanti olur stresse giriyosun böyle bence gelecek olan adette gecikir streseten 🥹
Haklısın canım artık saldım ya üzüldüm bi tık laboqoikte güvenilir değil o zaman böyle çıkmaz diye almıştım yine ümitlendirdi beni 🙁

Kızlar selam yumurtlamamı tam bilmiyorum uygulama 9 Aralık gösteriyordu o süre de yoğun sol kasık ağrım oldu ve akıntım arttı. O günleri değerlendirdim. 3 gün önce meme ucu elektriklenmesi oldu bir kere.
Çok nadir de olsa ara ara sızlama var. Dün iş yaparken belim çok ağrıdı biraz yordum sanırım kendimi.
Dün kaset test yaptım laboquik marka. İlk yaptığım da çok çok hafif bir silik çizgi gördüm. Dikkatli bakınca görülebilen cinsten.

1 saat sonra kuruma çizgisi çıkardı. Daha önce başka markalarda yalancı pozitifler çıkmıştı ama bu testin kuruma çizgisi çıkarmadığını okudum burda.
Sizlerin fikirlerini de almak istiyorum kızlar sizce var mı?
Görseller bir buçuk saat sonra çekildi.
Anlattığınız Gibi Aynı Benim Testimdede Böyle Oldu Bu Gün Bende Testimde Böyle Gördüm Şu Anda Gebe Misiniz?

Back