Softec kaset test guvenilir mi?

Benim uzayan bir akıntım hiç bir adet donemine yakın gelmedi canım bilemiyorum ama inşallah gebelik vardır ovulasyon testi falan kullanmismiydin
Sende sarı akıntım oldu demiştin ya ondan sana sorayım dedim canım ovulasyon kullandım atmıştım sana da 2 gün piki değerlendirmiştim çatlamayı değerlendirememiştim

Sende sarı akıntım oldu demiştin ya ondan sana sorayım dedim canım ovulasyon kullandım atmıştım sana da 2 gün piki değerlendirmiştim çatlamayı değerlendirememiştim
Ayy bende kafa mı kaldı doğru kuzum pardon unuttum ya ben bian😓 bendeki sari akıntı üç dört gün mu geldi ne sonrası kesildi normal akıntı var renksiz. Uzayan yapışkan akıntı yok herkesin farklı oluyor ya bekle bakalım biraz daha geçsin belli eder ben öyle hamile gibi hissettiğim bir durum yok şuan sırtım ağrımaya başladı yemek hazırlığı yapıyorum. Bide kasık kramplarim oluyor. Uyku yüzünden de test yapmıştım

Testte çıkan kanda kesin çıkar ama kimyasal gebelik konularını kafama takıp stres olmak istemem derseniz bekleyin derim
Bide ben folik asit kullanmıyorum onun içinde endiseliyim en iyisi gitmek doktora. Gebelik istediğim ilk 4 ay kullandım baktım gebelik yok ovulasyon testinide onuda bırakmıştım. Bu ay 10.ayimdi

Ayy bende kafa mı kaldı doğru kuzum pardon unuttum ya ben bian😓 bendeki sari akıntı üç dört gün mu geldi ne sonrası kesildi normal akıntı var renksiz. Uzayan yapışkan akıntı yok herkesin farklı oluyor ya bekle bakalım biraz daha geçsin belli eder ben öyle hamile gibi hissettiğim bir durum yok şuan sırtım ağrımaya başladı yemek hazırlığı yapıyorum. Bide kasık kramplarim oluyor. Uyku yüzünden de test yapmıştım
Önemli değil canım olur mu öyle şey, dikkat et kendine haberleşiriz ♥️

Evet bende vardır diye düşünmeye başladım çünkü ben 9 aydır kaset testlerde tek bir nokta dahi görmedim umutlandırdı beni bu durum ama reglimi beklicem yinede negatif görmeyim diyorum 😓
Merhabalar silik çizgiyi ben de gördüm inşallah Allah gönlünüze göre versin var gibi duruyor kan verdiniz mi acaba ? Ben de bat 30 Mart Perşembe günü vermeyi düşünüyorum testlerde henüz bir şey çıkmadı 😔

Merhabalar silik çizgiyi ben de gördüm inşallah Allah gönlünüze göre versin var gibi duruyor kan verdiniz mi acaba ? Ben de bat 30 Mart Perşembe günü vermeyi düşünüyorum testlerde henüz bir şey çıkmadı 😔
Merhaba 🌸 henüz kan veremedim yarın vericem inşallah yaniltmaz beni testler çok teşekkür ederim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah 🥹 hemen kan verme o zaman testlerdede bişey yoksa ve rahatsız edici bir belirtin yoksa reglini bekle derim

Merhaba 🌸 henüz kan veremedim yarın vericem inşallah yaniltmaz beni testler çok teşekkür ederim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah 🥹 hemen kan verme o zaman testlerdede bişey yoksa ve rahatsız edici bir belirtin yoksa reglini bekle derim
Amiinn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin❤️ İnşallah hayırlı haberlerini alırız,😍 bekliyorum bakalım sigara da kullandığım için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olacağını düşünüyorum bakalim nasip🥲

Amiinn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin❤️ İnşallah hayırlı haberlerini alırız,😍 bekliyorum bakalım sigara da kullandığım için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olacağını düşünüyorum bakalim nasip🥲
Amin amin çok teşekkür ederim inşallah 🥲 🧡 sende haklısın tabiki ama bu süreçte keşke sigarayı bırakma ihtimalin olsa senin içinde bebek içinde daha kolay olurdu🌺 rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu mübarek ayda 🤲🏻

Merakla bekliyorum sonucunu seninle daha once konulardada yazistik diye hatirliyorum

Bnde dun yaptim boyle bugun günüm oldu olacak gibiyim beyaz akinti ve islakilik geliyor

Eklentiler

• 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11549.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11549.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11550.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11550.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11551.webp
    2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_11551.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 22
Bnde dun yaptim boyle bugun günüm oldu olacak gibiyim beyaz akinti ve islakilik geliyor
Bir gölge görüyorum umarım yaniltmaz umarım gebesindir ve gebeyimdir... Sağlık ocagindaki hemşire bile aynı şeyi söyledi evde yapılan testlerde çok yanılma payı oluyor dedi. Gerçekten de öyle geçen ay beni yaniltti o yüzden bu kez kan vereyim dedim beni kötü etmesin diye

Bir gölge görüyorum umarım yaniltmaz umarım gebesindir ve gebeyimdir... Sağlık ocagindaki hemşire bile aynı şeyi söyledi evde yapılan testlerde çok yanılma payı oluyor dedi. Gerçekten de öyle geçen ay beni yaniltti o yüzden bu kez kan vereyim dedim beni kötü etmesin diye
Ins e vet son zamanlarda vukuat testler hatta izledigim bir diziye bile taşındı bu konu test yapti cikti ama kanda cikmadi 😀

Amin amin çok teşekkür ederim inşallah 🥲 🧡 sende haklısın tabiki ama bu süreçte keşke sigarayı bırakma ihtimalin olsa senin içinde bebek içinde daha kolay olurdu🌺 rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu mübarek ayda
O kadar haklısın ki ama işte bırakamadım ramazan da azalttım Allah'tan oruçluyken içemiyorum diye akşam da az içiyorum😔 Benim belirtilerim 3 gün önce daha çoktu baş ağrısı, gaz problemleri, çok hafif mide bulantıları, süt gibi akıntı (bu bir kaç gün devam etti), göğüslerim de hassasiyet, kasik ağrısı ama adete yaklaştıkça hafif agrilar kaldı sadece belim çok ağrıyor. Amiiinn ❤️❤️

Ins e vet son zamanlarda vukuat testler hatta izledigim bir diziye bile taşındı bu konu test yapti cikti ama kanda cikmadi 😀
2 gibi çıkabilir ara ara kontrol et
Geçen ay vermiştim 6 gibi çıktı sonuç öyle hatırlıyorum 🤦🏻‍♀️ kan en neti tabi ya yoksa aldım başımı gidiyodum ben negatif görene kadar 🤣 geçen ay üçüncü negatif çıkınca gitmiştim bunca hepsi pozitif çıkıyor kaset test bile. Kaset geçen ay negatif çıkmıştı bende diğerleri pozitifti çoğunlukla etkenler yaniltiyor herhalde demiştim ama bakalım bu ay kaset çok yaptım 😂 kendimi aştim geçen aydan beri test üstüne test alıyorum hatta gelirken bile alacaktım zor hakim oldum kendime 🤦🏻‍♀️🤣

Yaaa bnde test alip duruyorum cok gıcık oluyorum az sabretsem adet oluyorum sonra bir psikolg icininzden gelenler yanıltır demisti icindem hep test almak geliyor

O kadar haklısın ki ama işte bırakamadım ramazan da azalttım Allah'tan oruçluyken içemiyorum diye akşam da az içiyorum😔 Benim belirtilerim 3 gün önce daha çoktu baş ağrısı, gaz problemleri, çok hafif mide bulantıları, süt gibi akıntı (bu bir kaç gün devam etti), göğüslerim de hassasiyet, kasik ağrısı ama adete yaklaştıkça hafif agrilar kaldı sadece belim çok ağrıyor. Amiiinn ❤️❤️
Evet oruç birazda olsa engel olmuş sigarana iyi bişey🫠 inşallah bu ay güzel haberler alirsinda bebek vesilesiyle de sigarayı bırakırsın hepten.✨ Belirtilerinde varmış aslında kac gün kaldı demiştin regline? Bendeki belirtiler aksine adete yakın arttı. Mesela göğüslerim her ay ağrır zaten benim regl zamanı bu ay ağrıdan çok hassasiyet var bir haftadır ve dolgunluk var. Kasık ağrılarımda arttı. Uyku düzenim bozuk biraz ondan mı yoksa gebelik mi var uyku istiyor vücudum şimdi yeniden uyucam. Bide sarı akıntım var o da bazılarında gebelik belirtisi olabilirmis .. ya ben çok usuttum ya da gebeyim bakalmm . Testlere inanmak istiyorum tabiki ama korkularım da çok negatif görücem diye

Back
X