- 17 Mart 2025
- 39
- 19
- 3
- 27
Evet gölge var gibiGençler kardeşim disarida idi test aldirdim yaptim 20 dakika omce boyle çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gölge var gibiGençler kardeşim disarida idi test aldirdim yaptim 20 dakika omce boyle çıktı
Ben gelmezsse yarin günüm bazen 1 ya da 2 gun gec geliyor çünkü daha idar testlerimde net bir sey yok benim sadeve bu testte gördüm hemn cizgiyi bir kac gun once yaptiklarim negatiftiEvet gölge var gibisiz ne zaman kan vereceksiniz ?
![]()
Belki de çok yenidir inşallah Allah gönlünüze göre verirBen gelmezsse yarin günüm bazen 1 ya da 2 gun gec geliyor çünkü daha idar testlerimde net bir sey yok benim sadeve bu testte gördüm hemn cizgiyi bir kac gun once yaptiklarim negatifti
Canın benimkide aynı böyle sen kan verdin mi ben biraz daha beklemek istiyorumDiger testten bir saat sonra yaptim
Bende yumurtlamayi bekliyorum kimyasal sonrası umarım sağlıklı gebe kalanlardan olurumBen adet oldum gününde su an yeni döngüme girdim yani yumurtlama yarin
benim bugun 11 günüm var cok belirtim var diye erken test al dedim eşime yokmus normal almis cok olmasına ragmen belli belirsiz cizigi cikti sasirdim umutlandimBende yumurtlamayi bekliyorum kimyasal sonrası umarım sağlıklı gebe kalanlardan olurum
Ben bişey göremedimbenim bugun 11 günüm var cok belirtim var diye erken test al dedim eşime yokmus normal almis cok olmasına ragmen belli belirsiz cizigi cikti sasirdim umutlandim
Ben bişey göremedim
Ya çok fark edilmiyor biraz bekle bence acele etme istersen iki gün sonra bidaha yap benim Yumurtlama üzerinden 13-14 gün sonra silik çıkmıştı iki gün daha bekledim daha da belirgin çıkmıştı sonrası da zaten regl günü düşüşe geçtiYnlis olani attim
Var gibi ama belli olmaz yanlış sonuç veren kaset testler de var tam bir gün dolmadan göremeyiz canım bekle iki gün sonra bidaha yaparsın madem sabirsizlaniyosunBu canim
Aslinda ben adete kadar bekleyecektim eczaneden ilac alirken aldik ben sadece bakalim be cikacak diye yaptim aslinda biraz cikinca acaaba mi dedim olmayinca hic cikmiyor ya 4 5 gun sonra alacagim aslinda testYa çok fark edilmiyor biraz bekle bence acele etme istersen iki gün sonra bidaha yap benim Yumurtlama üzerinden 13-14 gün sonra silik çıkmıştı iki gün daha bekledim daha da belirgin çıkmıştı sonrası da zaten regl günü düşüşe geçti
Dayanabilir sen keşke öyle yapsan.. adetine kaç gün kaldıAslinda ben adete kadar bekleyecektim eczaneden ilac alirken aldik ben sadece bakalim be cikacak diye yaptim aslinda biraz cikinca acaaba mi dedim olmayinca hic cikmiyor ya 4 5 gun sonra alacagim aslinda test
11 gunDayanabilir sen keşke öyle yapsan.. adetine kaç gün kaldı
Ayy yok artık ben yumurtlama üzerinden 11 gün geçti sandım kizz11 gundedim ya sirf meraktan yaptim bu zamanda cikmayacgini biliyorum belki hemen salgilandi ise be cikacak diye