Laboquik kaset test silik

Kızlar selam yumurtlamamı tam bilmiyorum uygulama 9 Aralık gösteriyordu o süre de yoğun sol kasık ağrım oldu ve akıntım arttı. O günleri değerlendirdim. 3 gün önce meme ucu elektriklenmesi oldu bir kere.
Çok nadir de olsa ara ara sızlama var. Dün iş yaparken belim çok ağrıdı biraz yordum sanırım kendimi.
Dün kaset test yaptım laboquik marka. İlk yaptığım da çok çok hafif bir silik çizgi gördüm. Dikkatli bakınca görülebilen cinsten.

1 saat sonra kuruma çizgisi çıkardı. Daha önce başka markalarda yalancı pozitifler çıkmıştı ama bu testin kuruma çizgisi çıkarmadığını okudum burda.
Sizlerin fikirlerini de almak istiyorum kızlar sizce var mı?
Görseller bir buçuk saat sonra çekildi.
Merhaba. Laboquickte çok silik zor görülen çizgi gördüğümde 28 beta çıkmıştı bende. Ama ilk 5dkda çizgi çıkmadıysa sonra cıktıysa kurumadır. Laboquickte de kuruma çıkabiliyor.. Ama ilk 5 dkda ne gösterdiyse bende hep doğru çıktı.

Merhaba. Laboquickte çok silik zor görülen çizgi gördüğümde 28 beta çıkmıştı bende. Ama ilk 5dkda çizgi çıkmadıysa sonra cıktıysa kurumadır. Laboquickte de kuruma çıkabiliyor.. Ama ilk 5 dkda ne gösterdiyse bende hep doğru çıktı.
İlk 5 dk da çıktı ama buraya yüklesem de hiç görünmez 😞 şaşırdım doğrusu 25 ml algılıyorsa daha net bir çizgi olması gerekmezmiydi sizinde demek ki farketmiyor sağlıkla alın kucağınıza miniğinizi 🙏😍

İlk 5 dk da çıktı ama buraya yüklesem de hiç görünmez 😞 şaşırdım doğrusu 25 ml algılıyorsa daha net bir çizgi olması gerekmezmiydi sizinde demek ki farketmiyor sağlıkla alın kucağınıza miniğinizi 🙏😍
Amin insallah ama hamile değilim canım kimyasal oldu 2 kere 🌼

Bunu 3. Dk da falan çektim sanırım görebiliyo musun bilmiyorum 😞

Eklentiler

• IMG_9487.jpeg
    IMG_9487.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 8
2 gün var adetime daha önce yaptıklarım da 1 saat sonra falan bu çizgiyi görüyordum beta yavaş mı artıyor yoksa kimyasal mı benim de acaba 😞
Yok hiç öyle düşünme benim gecikmem olduğu halde çok silikti canım senin gecikmen yokmuş daha 🌼

Yok canım adete 2 gün kaldı dün yaptım kaset test ama aşırı silik çizgi görüyordum bata 3 varken yaptım kuruduktan sonra da böyle oldu.
Ben bu çizgiyi görüyordum zaten ama çok çok silik şekilde kuruduktan sonra daha da netleşmiş.
Ama bata 3 varken çok çok silik olması normal mi?
Yani kisiden kisiye degisir canim senin gördügün çizgiyi ben burdan göremedim maleaef 🥹 adet gecikirse tekrarla imkansız değil hiç teste çıkmayıp kanda öğrenen bile var

Yani kisiden kisiye degisir canim senin gördügün çizgiyi ben burdan göremedim maleaef 🥹 adet gecikirse tekrarla imkansız değil hiç teste çıkmayıp kanda öğrenen bile var
Evet öyle yapacağım 2 gündür regl ağrım vardı şuan geçti en garantisi regl yi beklemek zaten teşekkür ederim canım 🥰🙏

Evet öyle yapacağım 2 gündür regl ağrım vardı şuan geçti en garantisi regl yi beklemek zaten teşekkür ederim canım 🥰🙏
Rica ederim inşallah vardır 🙏🏼yoksa da herzaman bir sıfır öndesin o heycanı her an yalama şansın vardır demek ve kendiliğinden olmasa bile tedavisi var tüp bebeği var üzülme 🙂

X