Softec kaset test guvenilir mi?

Yaaa bnde test alip duruyorum cok gıcık oluyorum az sabretsem adet oluyorum sonra bir psikolg icininzden gelenler yanıltır demisti icindem hep test almak geliyor
Ama insanın ilk aklına gelen şeyde doğru derler ne yapalım şimdi 🤷🏻‍♀️🤭 ben geçen aydan kalma bisey ya inatla alıyorum ben çoğunlukla negatif ciksin göreyim yanlış bunlar diyerek aldım hep. Ama hepte pozitif çıktı inşallah yaniltmaz benim için dua et

Evet oruç birazda olsa engel olmuş sigarana iyi bişey🫠 inşallah bu ay güzel haberler alirsinda bebek vesilesiyle de sigarayı bırakırsın hepten.✨ Belirtilerinde varmış aslında kac gün kaldı demiştin regline? Bendeki belirtiler aksine adete yakın arttı. Mesela göğüslerim her ay ağrır zaten benim regl zamanı bu ay ağrıdan çok hassasiyet var bir haftadır ve dolgunluk var. Kasık ağrılarımda arttı. Uyku düzenim bozuk biraz ondan mı yoksa gebelik mi var uyku istiyor vücudum şimdi yeniden uyucam. Bide sarı akıntım var o da bazılarında gebelik belirtisi olabilirmis .. ya ben çok usuttum ya da gebeyim bakalmm . Testlere inanmak istiyorum tabiki ama korkularım da çok negatif görücem diye
Bugünden itibaren 5 gün 29-30 gibi olucam. Çok değişik bir durum ya keşke ilk zamanlarda öne çıkan bir belirtisi olsa su hamileliğin kimse arafta kalmasa 😂 Güzel düşünelim güzel olsun dualarım seninle ☺️🫂

Bugünden itibaren 5 gün 29-30 gibi olucam. Çok değişik bir durum ya keşke ilk zamanlarda öne çıkan bir belirtisi olsa su hamileliğin kimse arafta kalmasa 😂 Güzel düşünelim güzel olsun dualarım seninle ☺️🫂
Keşke öyle bişey olsa 🫠 az kalmış dayan canım umarım güzel haberler veririz ikimizde birbirimize amin 😍🌺

Evet bende vardır diye düşünmeye başladım çünkü ben 9 aydır kaset testlerde tek bir nokta dahi görmedim umutlandırdı beni bu durum ama reglimi beklicem yinede negatif görmeyim diyorum 😓
Sizinle durumlarımız aynı. Ben de 11 aylık evliyim. Yarın beklenen adet günüm. Ama geçen ayki kötü deneyimlerimden sonra kaset test almadım. Belirti de aramayı bıraktım. Geçen ay 3 gün gecikince var galiba diye kan vermeye gittiğim gün regl olunca bu ay biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Sizin de burada testte belirgin bir çizgi var. Benim de kaset testlerimde hiç çizgi görünmüyordu. İnşallah siz hamilesinizdir 🤗 Kan sonucu çıkınca bizimle de paylaşın lütfen 🌸

Sizinle durumlarımız aynı. Ben de 11 aylık evliyim. Yarın beklenen adet günüm. Ama geçen ayki kötü deneyimlerimden sonra kaset test almadım. Belirti de aramayı bıraktım. Geçen ay 3 gün gecikince var galiba diye kan vermeye gittiğim gün regl olunca bu ay biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Sizin de burada testte belirgin bir çizgi var. Benim de kaset testlerimde hiç çizgi görünmüyordu. İnşallah siz hamilesinizdir 🤗 Kan sonucu çıkınca bizimle de paylaşın lütfen 🌸
Gerçekten aynı durumdaymisiz. Bende geçen aydan sogumustum testlerden ama ağrılarım çok olunca ve uyku olunca ister istemez yaptım ama kaset testle yaptım çünkü kaset testte ben hiç yalancı pozitif yaşamamıştım. Beklemek en doğrusu aslında keşke bekleyebilsek hep😌 paylaşırım sonucumu inşallah bebek isteyen herkes bu ay müjdesini alır 🤲🏻🌺

Gerçekten aynı durumdaymisiz. Bende geçen aydan sogumustum testlerden ama ağrılarım çok olunca ve uyku olunca ister istemez yaptım ama kaset testle yaptım çünkü kaset testte ben hiç yalancı pozitif yaşamamıştım. Beklemek en doğrusu aslında keşke bekleyebilsek hep😌 paylaşırım sonucumu inşallah bebek isteyen herkes bu ay müjdesini alır 🤲🏻🌺
Amin amin 🌸 Benim de hiç yalancı pozitif durumu olmamıştı testlerde bariz negatifti. İnşallah sizinki gerçekten pozitiftir 🤗 Ben bu ay beklemeyi düşünüyorum ya inşallah sabredebilirim 🤭 Geçen ay çünkü cidden çok fazla üzüldüm. Aynı şekilde hüsrana uğramak istemiyorum 😕

Amin amin 🌸 Benim de hiç yalancı pozitif durumu olmamıştı testlerde bariz negatifti. İnşallah sizinki gerçekten pozitiftir 🤗 Ben bu ay beklemeyi düşünüyorum ya inşallah sabredebilirim 🤭 Geçen ay çünkü cidden çok fazla üzüldüm. Aynı şekilde hüsrana uğramak istemiyorum 😕
İnşallah çok teşekkür ederim 🌺 bekleyebilirsen bekle bence en sağlıklısı bu şekilde

Gençler kardeşim disarida idi test aldirdim yaptim 20 dakika omce boyle çıktı

Eklentiler

• 1000138390.webp
    1000138390.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000138382.webp
    1000138382.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 24
Ama onun erkeni cok yapiyor gecen ay ben kasetinden yaptim 1 kac kez kuruma bile cikarmadi

Ama onun erkeni cok yapiyor gecen ay ben kasetinden yaptim 1 kac kez kuruma bile cikarmadi
Bilmiyorum canım ben öyle duydum başlı başına bazı markalar yalancı pozitif çok cikartiyor bende o yüzden emin olamıyorum ya kan sonucu görene kadar gebeyim diyemiyorum testlere guvenilmiyor

Back
X