Ovülasyon testleri sonrası gebelik

IMG_5180.webp
Kızlar iki farklı marka ile de yaptım şimdi, çift çizgi görünüyor. Bekledikçe koyulaşıyor çizgilerin rengi. 10 dakika falan geçsin tekrar foto çekip atıcam. Oruçluyum diye sıvı alımı falan da olmadı, inşallah sağlıklı bir gebeliktir dua edin🌸

Eklentiler

• IMG_5181.webp
    IMG_5181.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
IMG_5201.webp

Kızlar merhaba, bu ayki ovülasyon testlerimi size yollamak istiyorum. Ovülasyon testleri ile gebelik öğrenen çok fazla kişi varmış. Adetlerim düzensiz ve döngüsü genelde 35 günü geçiyor. Adet bittikten sonraki günlerde yumurtlama testlerinin pozitif çıktığı günleri değerlendirdik. Ardından testler silik çıkmaya başladı ve tekrardan koyulaşmaya başladı. Son iki yaptığım testte test çizgisi hemen belirmeye başladı ve kontrol çizgisinden daha koyu görünüyor. Ben de merak edip dün gece gebelik testi yaptım. Sıvı alımına dikkat etmeden yaptım tabi. Hem ovülasyon testlerimi hem de gebelik testini ekliyorum. Dualarınıza çok ihtiyacım var. 3 senedir istiyoruz ama boş gebelik ve kimyasal gebelikler geçirdim. Ne olur dua edin, kan testi yapmaya cesaret edemiyorum biraz daha beklemek istiyorum. Sizce sevinmeli miyim, iyi mesajlarınıza ihtiyacım var.Eki Görüntüle 3566572
Canım gebelik gözüküyor ama bayağı bence bekle. Kaset testte direkt köyü çıktığı anları bekle. Durunca zaten kop koyu olur.. ben kimyasal geçirdim regl ile atıyorum dünden beri çok kötüyüm sancidan flan 😓 adetime 3 gün kala öğrenmiştim ovulasyon ile de takip etmiştim köyü çıkmıştı beta 60 çıktı ama üç gün sonra düşüşe geçti .. yükselmedi. Ders aldım ve herkesi bu konuda gerçekten acele etmemeleri için uyarmak geliyor içimden. Çok etkilendim ben🥹 geciksin boşver reglin. Varsa zaten de seninledir. 7 gün geciksin reglin.gunden güne testlerle koyulaşma takip edeceksen et ama o bile seni strese sokmasin

Back
X