canım ne kadar süredir deniyorsunuz?Ben hep belime yastik koyardim belim agrirdi 1 saat dolsun bari derdim. Ya da üstüne uyurdum gece kalkar akani kokani uyku sersemi hallederdim. Sonra uyku arasi aklima gelir uykum kaçardı. Bazen nr saf insanim diyorum
Canim ben ilk 14 ay denedim. Olmadi hsg cekildim o ay gebe kaldim ama dis gebelik oldu. Biraz sorunlu gecti doktor 3 4 ay adet gör korun dedi. Mayista oldum kürtaj. (Oncesinde ama 14 ay olmamasi cok stres yasadim annem meme kanseri oldu vs. Psikolojim bozuktu bazi ay olmasa diyodum falan. doktor hic sayma o zamanlari dedi dis gebelik olunca hamile kalabiliyorsun korkma dedi) simdi korunmayi birakali 2 adet oldum ama bu ay kafama takmayi bırakıyorum artik. Olmamasi korkum yok sabirsizim sanirimcanım ne kadar süredir deniyorsunuz?
olsun artık bak deneme yanılma yöntemiyle bir çok teknik bilgiyi tecrübe etmişsin ama inşallah tez zamanda da neticeye ulaşırsınız diyorum
bende 1 çocuk sahibiyim ama 2. kez ovulasyon ile takip ediyorum mesela, daha önce benim de bu konuda hiç bilgim yoktu maalesef yeni yeni öğreniyorum işte
planlı gebelik çok daha stresli oluyormuş cidden bunu da tecrübe etmiş oldum
bende 2. aydır kullanıyorumBen bu markayi kullanarak yumurtlama gunumu yakaladim cok memnun kalmistim. Yatay cizgi neden oldu anlayamadım
bencede hamile kalabiliyorsun öncelikle bu çok iyi bişeyCanim ben ilk 14 ay denedim. Olmadi hsg cekildim o ay gebe kaldim ama dis gebelik oldu. Biraz sorunlu gecti doktor 3 4 ay adet gör korun dedi. Mayista oldum kürtaj. (Oncesinde ama 14 ay olmamasi cok stres yasadim annem meme kanseri oldu vs. Psikolojim bozuktu bazi ay olmasa diyodum falan. doktor hic sayma o zamanlari dedi dis gebelik olunca hamile kalabiliyorsun korkma dedi) simdi korunmayi birakali 2 adet oldum ama bu ay kafama takmayi bırakıyorum artik. Olmamasi korkum yok sabirsizim sanirim
Ne kadar panik yaparsam da 1 adım ileri gidemedik. O yuzden boyle yasamaya alisicam bari sürpriz olsunbencede hamile kalabiliyorsun öncelikle bu çok iyi bişey
korunmayı bıraktıktan sonra genelde uzmanlar planlı gebelikler için 3 ay önceden bırakın diyorlar
bence de stres yapma üreme hormonları üzerinde stresde etkili oluyor
sana diyorum ama bende paniğim
İnşallah, Allah gönlüne göre versin, belki dediğin gibi beklemediğin bi an şoke olursunNe kadar panik yaparsam da 1 adım ileri gidemedik. O yuzden boyle yasamaya alisicam bari sürpriz olsun
İnşallahanladım tatlım, belki benim de artık çıkmaya başlar
bugün de aksi gibi yanıma test almayı unutmuşum
haftaiçi işyerinde yapıyordum, akşama kaldı
artık 20:00’den önce yapmaya çalışacağım
görseli var mı canım?İnşallah
Benim şimdi daha da koyulaştı Şükür
En koyu hali bu mu DİE merak ediyodum
4 tügörseli var mı canım?
senin sat 4 ekim miydi?
benim de 5 ekim
harika
Teşekkürler evet anlıyorumharikazirve yapmış pik olmuş yani
değerlendir mutlaka, testi de silikleşip tek çizgi haline gelene kadar devam ettir
bende akşam yapıcam test
kaçıncı günden itibaren çift çizgiler çıkmaya başladı satlarımız hemen hemen aynı diye soruyorum
evet koyuluk budurTeşekkürler evet anlıyorum
Son iki gündür çıkıyo :)
Ama bi iki gün silikti evet
4-5 gün etti
Kesin aynı dimi koyuluk :))
Sağolasın :))evet koyuluk budur
Evettt baya koyu
Sağol simişEvettt baya koyu
Hayırlı olsun canımSağol simiş
AminnnHayırlı olsun canım
inşallah tatlımSağolasın :))
Hayırlısı olsun ikimiz için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?