hayır hiç bir rahatsızlığım yok çok şükür, geçen ay zaten rutin muayenemi de oldum (smear vs)
sıvı alımına da dikkat ediyorum; 3 saat kadar sıvı tüketmeden yaptım bugün de, yapmaya devam edeceğim o zaman, siz de aynı markayı mı kullanıyorsanız?
idrarı damlattıktan sonra hemen C çizgi mi beliriyor ilk önce?
Kırmızı şerit ilerledikten sonra önce kırmızı yatay çizgi oluşuyor sonra C çizgisi beliriyor o kadar, anlam veremedim
sanırım öyle oldu, damlatma yaptıktan sonra yatay kırmızı çizgi belirip akabinde C belirginleşiyorCanim cok damlattigin icin dagilmis çizgiler en fazla 4 damla damlat
canım önce kırmızı şerit ilerlerken yatay kırmızı çizgi çıkıyordu sonra kontrol bölgesi netleşiyordu böyle bişey dikkatini çekmiş miydi?Aynı markayı kullanıyorum Her defasında kırmızı şeritten sonra sonuç çıkmaya başlıyor, normal yani sorun yok. Bazen benimde hiç çizgi çıkmıyor ama teste devam ettikçe çift koyu çizgiyi yakalıyorum. Reglin düzenli olsa bile her ay birbirini tutmayabiliyor. Benimki her ay 15.gün çift çizgi olurken bu ay 12.gün oldu..
canım önce kırmızı şerit ilerlerken yatay kırmızı çizgi çıkıyordu sonra kontrol bölgesi netleşiyordu böyle bişey dikkatini çekmiş miydi?
halbuki hemen damlatır damlatmaz C tarafının net olması gerekmiyor mu? benim yaptığımda yatay çıkıyor önce, ilk kez de dünden beri böyle çıkıyor
sanırım ben fazla damlattım hatalı olabilir bugünkü testim
bir de henüz pik olmadı, daha var galiba dediğin gibi
bu arada adetlerim düzenlidir
yarın tekrar foti atarım sizlere
Eki Görüntüle 2195645
Kizlar bi bakin :)
ben de henüz zirveyi görmesemde gün aşırı devam ediyorumbu da benim testler ..
ben hasta oldum..:/ben de henüz zirveyi görmesemde gün aşırı devam ediyorum
hepimize rast gelsin inşallah
sabah oldum canım kasık ağrım tuttu aha geliyor dedim geldi:) 2. deneme kürtajdan sonraki korunma süreci sonunda..Ne zaman oldun yeni mi?
İnşallah canım bu ay 2. denememiz olacak; ne zamandır deniyorsunuz?
Hayırlı değilmiş demek ki öyle düşünmeye çalışsabah oldum canım kasık ağrım tuttu aha geliyor dedim geldi:) 2. deneme kürtajdan sonraki korunma süreci sonunda..
öyle canım nasipten öte yol yok..Hayırlı değilmiş demek ki öyle düşünmeye çalış
Bende geçen ay şaşkındım ama atlattım, gördüğün gibi devam ediyorum
Hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun hepimiz için.
Hep öyle dua ediyorum ben hayırlısı değilse hiç olmasın diyorum, nasip artık
Aynen canım benimöyle canım nasipten öte yol yok..
aminn aminnAynen canım benim
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Evet aynısını bende yeni yaşadımKızlar selamlar,
Bu markadan ovulasyon testlerim var, bu ay regl bitince ertesi gün takip etmeye başladım.
Hemen ertesi gün tek çizgi çıktı bir sonra ki gün çizgim silik çıktı 3. gün yine tek çizgi çıktı ve bugün de yaptığımda yine tek çizgi çıkıyor.
Numuneyi damlattığımda anında kırmızı yatay bir çizgi beliriyor daha sonra C çizgisi çıkıyor 2. çizgi çıkmıyor.
Neden önce yatay kırmızı çizgi çıkıyor ya test kitinde mi sorun var?
İlk kez böyle görüyorum, ve regl döngümün 11. günü
takvime göre yarın yumurtlama görünüyor ama çıkmıyor kitlerde
Böyle bi sorunla karşılanınız oldu mu acaba, merak ettim???
Bende cok koyu yakalayamadim .. sen devam et bakalim dogru uyguladigina eminsen.Eki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
kuzum yarında bi test yap bakalım silik çıkarsa eğer 11 ekım yumurtlama gunun olabılır =))))yani bugun yaptıgın testten daha acık cıkarsa yumurtlama olmus yoksa devam et kuzum test yapmayaKızlar benimde testlerim böyle çıktı . Pik oldugu günü kacircam diye çok korkuyorum .ilk defa kullaniorum .umarım kaçırmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?