bende ilk kez dünden beri gördüm böyle bişeyhee ilk damladan sonra yayılmayı diyorsun onda sıkıntı görmedim ben, c nin hemen belirip belirmediğine dikkat etmedim ama koyu bir c çizgisi görüyorum..
evet laboquik...
yarın yaptığımda buraya foto atacağım canım mutlakafotosu varsa at bakalım
dikkat etmemişsindir o yayılan kırmızıya sıkıntı yok bence .. daha pik yapamadı demek ki.. döngün kaçtı düzenli midir adetlerin?bende ilk kez dünden beri gördüm böyle bişey
geçen ay hiç sorun olmadı test kitlerimde
En az 4-5 damla damlatıyorum mutlakaKac damla damlatiyosun canim? Simdiye kadar silikte olsa cizgi cikmasi lazim
çok o üstünde yazan 3-4 adet diyor en fazla 4 damlat bundan sonrakilerde...En az 4-5 damla damlatıyorum mutlaka
Normal değil mi?
hm o zaman yarın yaptığımda daha az damlatmaya özen gösteriririmçok o üstünde yazan 3-4 adet diyor en fazla 4 damlat bundan sonrakilerde...
düzenli canım döngü aralığım 24-25 26 olur geneldedikkat etmemişsindir o yayılan kırmızıya sıkıntı yok bence .. daha pik yapamadı demek ki.. döngün kaçtı düzenli midir adetlerin?
benim son 4 5 ayda şaştı döngü bir ay 26 bir ay 31 bir ay 27 vs bu ay ovu yaptım işte dedim 9 undan başlayım 30 adet test olunca elde :))
düzenli canım döngü aralığım 24-25 26 olur genelde
bende işte bu ay reglim biter bitmez başladım
ama henüz zirve olmadı işte
mesela geçen ay 10. gün pik olmuştu
bu ay bugün 11.günüm mesela ama yok
kızçeler bugün yaptığın ovulasyonlar bunlar
geçen ay tesadüf pik gününü ilk yaptığımda yakaladımerken başlamışsın ama bitiminde yum. olan da oluyor, yaşa da bağlı 1 ayda iki defa yum.oluyor..
değişebiliyormuş o günler ama değişmeyen yum.günden 14 sonra adet olduğun :)
rica ederim tatlım hepimizin başında:)
aslında her yaptığımda saymıyorum damlaları, dimi fazla olmuş bugün dağılmış zatenevet fazla damlatmışsın geçen ay böyle olmadı mı az mı damlattın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?