• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık LABOQUİCK Ovulasyon Testi Kullanıcıların Dikkatine!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik yapmış gözükmüyor aslında.
Bu ay ovulasyon yaptım sürekli hiç böyle olmadı sade kontrol çizgisi oldu yumurtladığım günde bile pik olmadı akıntıdan aldım.3 4 gündür uzayan akıntım devam ediyo sivilce bastı normalde hiç böyle olmazdı.Akıntıdan dolayı yumurtlama olmuşmudur demek istedim bide dediğim gibi hiç bu kadar olammaıştı

Eklentiler

• 9651F8DE-73E5-4D62-AAF4-9B7927120900.webp
    9651F8DE-73E5-4D62-AAF4-9B7927120900.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 255
sat ne idi? ne zamandır yapıyorsun ki?
sat 23 eylul her ay 2 gun erken oluyorum.sogan suyu ıctım 10 gun kadar 14.gun akıntım geldı ordan anladım. esım uzun yol soforu oldugu ıcın 4 5 gunde bır gelıyor ben de o gelmeden ıkı gun onceden yapıyodum

sat 23 eylul her ay 2 gun erken oluyorum.sogan suyu ıctım 10 gun kadar 14.gun akıntım geldı ordan anladım. esım uzun yol soforu oldugu ıcın 4 5 gunde bır gelıyor ben de o gelmeden ıkı gun onceden yapıyodum
Eylül ise evet adetine az kalmış görünüyor, akıntın soğan küründen olabilir mi? Bilemedim, ovulasyonda dönemindeyken lh hormonunun yükseliyor olması lazım, neden teste çıkmadı acaba?
Yine de takipte kal bakalım, hayırlısı olsun inş. denk gelir

Eylül ise evet adetine az kalmış görünüyor, akıntın soğan küründen olabilir mi? Bilemedim, ovulasyonda dönemindeyken lh hormonunun yükseliyor olması lazım, neden teste çıkmadı acaba?
Yine de takipte kal bakalım, hayırlısı olsun inş. denk gelir
İnşallah teşekkür ederim cevapladığın için :dua:

ben bunu kullaniyorum referans kismina 2018 yazarsanizda erken gebelik testibgonderiyolar kapida odemeli.

ben birde instagramda bit sayfada ovulasyon takibi yaptiriyorum sayfanin linkini bulamadim ekran goruntudunu paylasim isteyen yaptirabilir arkadaslar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adetin ilk gununden itibaren sayarak 11.12.13.14.15.16.17. Gunler testlerimi hergun ayni saatte yaptim.hic net bir kirmizi gormedim.duzenli 30 gunde adet olan birisiyim fikri olan varmi.birde son 1 saat idrar sikismasi ile yaptim testleri

Eklentiler

• 20191203_184507.webp
    20191203_184507.webp
    16 KB · Görüntüleme: 177
Kızlar merhaba, bu markada şuan yumurta çatlamasını bir türlü yakalayamıyorum. 31-32 günde bir adet oluyorum. Adet bitiminin 12. gününden itibaren test yapıyorum. sıvı alımına da dikkatediyorum ama T çizgileri sürekli silik çıkıyor benim gibi başına gelen var mı hic? T'de Bir türlü koyulaşma olmuyor, halbuki yumurtladığımı da hissediyor gibiyim ama testte görünmüyor. Naapmak lazım?

Kızlar merhaba, bu markada şuan yumurta çatlamasını bir türlü yakalayamıyorum. 31-32 günde bir adet oluyorum. Adet bitiminin 12. gününden itibaren test yapıyorum. sıvı alımına da dikkatediyorum ama T çizgileri sürekli silik çıkıyor benim gibi başına gelen var mı hic? T'de Bir türlü koyulaşma olmuyor, halbuki yumurtladığımı da hissediyor gibiyim ama testte görünmüyor. Naapmak lazım?
Adet bitiminden itibaren baslayin bnce..12.gunden once de yumurtluyor olablrsnz.sansa birakmyn bnce

Back