• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık LABOQUİCK Ovulasyon Testi Kullanıcıların Dikkatine!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo ben her gun ettim yok. 1 gun ara verdim yok. Bu ay kafama göre yapicam olacaksa zaten ol dedi mi olur. Sonra sirf cocuk icin oluyo esim bik bik ediyo :KK70:
hepsi aynı bunların zaten..
evet tabi Rabbim ol derse olur..

kızlar adet döngümün bugün 12. günü ama hala ovulasyon testinde çıkmıyor hala 2. çizgi
hiç mi çıkmayacak ya bu ay? Anlamadım?:KK17::KK17::KK17::KK17:

Eklentiler

• 04AB01A4-3E56-4A8B-BE62-427591604B9B.webp
    04AB01A4-3E56-4A8B-BE62-427591604B9B.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 138
Pkoyum diye lh genelde yüksek çıkarmış öyle diyorlar. Oyuzden çok koyu oldugu günü bekliyim dedim. İnşallah kaçırmamisimdir :olamaz:
inşallah canım lh aslında vucudumuzda olan bir hormon her gun test yapsan bıle cıkar yanı yumurtlama gunlerınde ve yakın gunlerde daha fazla salgılanıyormus kuzum bekle bakalım bugun test yaptın mı pekı

Benim 24 olmasına rağmen anca çıktı iki gündür ikinci çizgi
anladım tatlım, belki benim de artık çıkmaya başlar
bugün de aksi gibi yanıma test almayı unutmuşum
haftaiçi işyerinde yapıyordum, akşama kaldı
:işsiz:artık 20:00’den önce yapmaya çalışacağım

kızlar benim eşimde öyle
hadi diyorum bu akşam işimiz var:sinirli:
bıdı bıdı yapıyor saatli oluyormuş bilmem ne:ukala::ukala:
Hee bana da diyo makine miyiz biz. Ne zaman yaparsak zaten olacagi varsa olacak. Beni zorlama kafana takiyosun olmuyo. Dedim ulan herif 20 ay makine olduk bu aydan sonra aha birakiyorum senin dedigin olsun. Bide hamile kalirmisim valla cenesinden gecilemez :D

Hee bana da diyo makine miyiz biz. Ne zaman yaparsak zaten olacagi varsa olacak. Beni zorlama kafana takiyosun olmuyo. Dedim ulan herif 20 ay makine olduk bu aydan sonra aha birakiyorum senin dedigin olsun. Bide hamile kalirmisim valla cenesinden gecilemez :KK70:
ahahhahh olur mu olur:KK48:
bu ay takip etmeyip sadece adetten sonra düzenli olarak mı değerlendiriyorsun?

ahahhahh olur mu olur:KK48:
bu ay takip etmeyip sadece adetten sonra düzenli olarak mı değerlendiriyorsun?
Yok kiz. Oyle düzen de yok 2 gunde bir olurdu 3 gune cikiyo oluyo olmuyo yumurta da ne alemde bilmiyom. Ki oncede yatardim beklerdim simdi 3 dk falan max. Kalkiyom hemen. Bi doktoru izledim bak göndereyim hatta

Yok kiz. Oyle düzen de yok 2 gunde bir olurdu 3 gune cikiyo oluyo olmuyo yumurta da ne alemde bilmiyom. Ki oncede yatardim beklerdim simdi 3 dk falan max. Kalkiyom hemen. Bi doktoru izledim bak göndereyim hatta

evet bu doktoru biliyorum
kızıma hamileliğimde bol bol videolarını takip etmiştim
çok da haklı bir örnek de benim, ilk hamileliğimde ilişki sonrası anında direkt kalkarak önce wc sonra hemen duşa girmiştim
şimdi hala öyle anında kalkıp duşa koşuyorum bi güzel de çişşş yapıyorum:KK76::KK48:
hiiiiiç bacaklarımı havaya dikemicem şahsen

evet bu doktoru biliyorum
kızıma hamileliğimde bol bol videolarını takip etmiştim
çok da haklı bir örnek de benim, ilk hamileliğimde ilişki sonrası anında direkt kalkarak önce wc sonra hemen duşa girmiştim
şimdi hala öyle anında kalkıp duşa koşuyorum bi güzel de çişşş yapıyorum:KK76::KK48:
hiiiiiç bacaklarımı havaya dikemicem şahsen
Kiz doktor harbi hakli. Takip ettikce ben bekle kalkma o gun bu gun derken kafam doldu taştı kendime yetemedi. Bos aglar oldum falan. Aliskanliktan birakmak zor ama yapicam kendimi yipratmanin luzumu yok

Kiz doktor harbi hakli. Takip ettikce ben bekle kalkma o gun bu gun derken kafam doldu taştı kendime yetemedi. Bos aglar oldum falan. Aliskanliktan birakmak zor ama yapicam kendimi yipratmanin luzumu yok
kesinlikle kuzum, çünkü spermler gerçekten bizim tahmin edemediğimiz kadar çok hızlılar ve boşalmadan sonra milyonlarcası direkt hücum ediyor içeri, geriye koşup çıkmaları mümkün değil:KK45:

kesinlikle kuzum, çünkü spermler gerçekten bizim tahmin edemediğimiz kadar çok hızlılar ve boşalmadan sonra milyonlarcası direkt hücum ediyor içeri, geriye koşup çıkmaları mümkün değil:KK45:
Ben hep belime yastik koyardim belim agrirdi 1 saat dolsun bari derdim. Ya da üstüne uyurdum gece kalkar akani kokani uyku sersemi hallederdim. Sonra uyku arasi aklima gelir uykum kaçardı. Bazen nr saf insanim diyorum :D

Back