- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Evet bakalımBende cok koyu yakalayamadim .. sen devam et bakalim dogru uyguladigina eminsen.
Benim de aynı marka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bakalımBende cok koyu yakalayamadim .. sen devam et bakalim dogru uyguladigina eminsen.
kuzum yarında bi test yap bakalım silik çıkarsa eğer 11 ekım yumurtlama gunun olabılır =))))yani bugun yaptıgın testten daha acık cıkarsa yumurtlama olmus yoksa devam et kuzum test yapmaya
evet kontrol çizgisi kadar en az o koyulukta olmalı, henüz olmamış, ama bence yakın tarihinEki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
bende şaşkınım demek ki bu ay yumurtlama bi tık daha geç olacakEvet aynısını bende yeni yaşadım
Takvime göre var
Ama kite göre yok
canım bence senin 11-12. Ekim gibi görünüyorKızlar benimde testlerim böyle çıktı . Pik oldugu günü kacircam diye çok korkuyorum .ilk defa kullaniorum .umarım kaçırmam :)
tatlım koyu günleri yakalayamadan da sonrasında adet oldun ama değil mi??Bende cok koyu yakalayamadim .. sen devam et bakalim dogru uyguladigina eminsen.
evet canım çok çok koyu değildi 30unda pik oldu 15 inde de adet oldum.tatlım koyu günleri yakalayamadan da sonrasında adet oldun ama değil mi??
Yavasca damlalari büyüt 3 kere damlat. Tam oluyor bende de yatay cikiyor sonra c koyu olup t 5 dk sonra net cikiyor. Ayni marka kullaniyorum 2 aydir dogru zamanda adetim geldi. Ben markadan memnunum tutmamasi kismethm o zaman yarın yaptığımda daha az damlatmaya özen gösteriririm
çok sağol kuzum![]()
bakalım ben bu ay ne zaman yakalayacağım pik olayınıevet canım çok çok koyu değildi 30unda pik oldu 15 inde de adet oldum.
Agustosta ayni oldu pik görmedim. 14.gun en koyu halini gördüm. 26.gun regl oldum. eylul 30 gün sürdü bu ay da 25 gun surecek.evet canım çok çok koyu değildi 30unda pik oldu 15 inde de adet oldum.
bu ay 2. defa ovulasyon kullanıyorum, geçen ay hiç dikkatimi çekmedi ama önceki gün ve dün dikkat ettim şerit halinde ilerlerken hemen kırmızı yatay sonradan C belirginleşip yatay kırmızı çizgi kayboluyorduYavasca damlalari büyüt 3 kere damlat. Tam oluyor bende de yatay cikiyor sonra c koyu olup t 5 dk sonra net cikiyor. Ayni marka kullaniyorum 2 aydir dogru zamanda adetim geldi. Ben markadan memnunum tutmamasi kismet![]()
sıkıntı yok ortalama önemli 28 29 gün o da bi ay 31 bir ay 26 günde olabiliyor yumurtlamaya göre 14 gün sonrasında da adet oluyoruz işte.. elde varken bu ayda denerim sonra boşveririm diyorum.. yarına da randevu aldım.. adetin 3.günü bakalım ne var ne yok..Agustosta ayni oldu pik görmedim. 14.gun en koyu halini gördüm. 26.gun regl oldum. eylul 30 gün sürdü bu ay da 25 gun surecek.
5. Ay kurtaj uzerine valla düzelmiyor mu anlamadim doktorlar eski duzene girer diyorlar ama
Bende baktirdim herşey normal cikti. Acaba prolaktin mi yüksek dedim dengesizlik yaparmis. O da normal cikmisti. Bekliyoruz bakalimsıkıntı yok ortalama önemli 28 29 gün o da bi ay 31 bir ay 26 günde olabiliyor yumurtlamaya göre 14 gün sonrasında da adet oluyoruz işte.. elde varken bu ayda denerim sonra boşveririm diyorum.. yarına da randevu aldım.. adetin 3.günü bakalım ne var ne yok..
İki gündür çıkmaya başladı benim ikinci çizgibende şaşkınım demek ki bu ay yumurtlama bi tık daha geç olacak
geçen ay mesela erken yumurtlamıştım
Teşekkür ederimmevet kontrol çizgisi kadar en az o koyulukta olmalı, henüz olmamış, ama bence yakın tarihin
değerlendiriyorsun inşallah.. kızarmış epey..Teşekkür ederimm
Birer gün arayladeğerlendiriyorsun inşallah.. kızarmış epey..
kırmızı günler her gün diyorlar ama bilemedim.. benim de her gün değerlendirdiğim söylenemez sonuç da ortada işte olmadı dün hasta oldum..Birer gün arayla
Ooo ben her gun ettim yok. 1 gun ara verdim yok. Bu ay kafama göre yapicam olacaksa zaten ol dedi mi olur. Sonra sirf cocuk icin oluyo esim bik bik ediyokırmızı günler her gün diyorlar ama bilemedim.. benim de her gün değerlendirdiğim söylenemez sonuç da ortada işte olmadı dün hasta oldum..
Hayırlısı olsunkırmızı günler her gün diyorlar ama bilemedim.. benim de her gün değerlendirdiğim söylenemez sonuç da ortada işte olmadı dün hasta oldum..