• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık LABOQUİCK Ovulasyon Testi Kullanıcıların Dikkatine!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum yarında bi test yap bakalım silik çıkarsa eğer 11 ekım yumurtlama gunun olabılır =))))yani bugun yaptıgın testten daha acık cıkarsa yumurtlama olmus yoksa devam et kuzum test yapmaya

Pkoyum diye lh genelde yüksek çıkarmış öyle diyorlar. Oyuzden çok koyu oldugu günü bekliyim dedim. İnşallah kaçırmamisimdir :olamaz:

Eki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
evet kontrol çizgisi kadar en az o koyulukta olmalı, henüz olmamış, ama bence yakın tarihin

Son düzenleme:
Kızlar benimde testlerim böyle çıktı . Pik oldugu günü kacircam diye çok korkuyorum .ilk defa kullaniorum .umarım kaçırmam :)
canım bence senin 11-12. Ekim gibi görünüyor
ama dediğin gibi pco isen takibe devam et ayrıca değerlendirmeye de :rapci:

hm o zaman yarın yaptığımda daha az damlatmaya özen gösteriririm
çok sağol kuzum:KK66::KK66:
Yavasca damlalari büyüt 3 kere damlat. Tam oluyor bende de yatay cikiyor sonra c koyu olup t 5 dk sonra net cikiyor. Ayni marka kullaniyorum 2 aydir dogru zamanda adetim geldi. Ben markadan memnunum tutmamasi kismet :D

evet canım çok çok koyu değildi 30unda pik oldu 15 inde de adet oldum.
Agustosta ayni oldu pik görmedim. 14.gun en koyu halini gördüm. 26.gun regl oldum. eylul 30 gün sürdü bu ay da 25 gun surecek.
5. Ay kurtaj uzerine valla düzelmiyor mu anlamadim doktorlar eski duzene girer diyorlar ama

Yavasca damlalari büyüt 3 kere damlat. Tam oluyor bende de yatay cikiyor sonra c koyu olup t 5 dk sonra net cikiyor. Ayni marka kullaniyorum 2 aydir dogru zamanda adetim geldi. Ben markadan memnunum tutmamasi kismet :KK70:
bu ay 2. defa ovulasyon kullanıyorum, geçen ay hiç dikkatimi çekmedi ama önceki gün ve dün dikkat ettim şerit halinde ilerlerken hemen kırmızı yatay sonradan C belirginleşip yatay kırmızı çizgi kayboluyordu
böyle durumla karşılaşınca test kitinde mi hata var diye düşündüm işte
tüm bunları yorumlarken kendimi artık bilim adamı olarak görüyorum:KK51::KK51:

Agustosta ayni oldu pik görmedim. 14.gun en koyu halini gördüm. 26.gun regl oldum. eylul 30 gün sürdü bu ay da 25 gun surecek.
5. Ay kurtaj uzerine valla düzelmiyor mu anlamadim doktorlar eski duzene girer diyorlar ama
sıkıntı yok ortalama önemli 28 29 gün o da bi ay 31 bir ay 26 günde olabiliyor yumurtlamaya göre 14 gün sonrasında da adet oluyoruz işte.. elde varken bu ayda denerim sonra boşveririm diyorum.. yarına da randevu aldım.. adetin 3.günü bakalım ne var ne yok..

sıkıntı yok ortalama önemli 28 29 gün o da bi ay 31 bir ay 26 günde olabiliyor yumurtlamaya göre 14 gün sonrasında da adet oluyoruz işte.. elde varken bu ayda denerim sonra boşveririm diyorum.. yarına da randevu aldım.. adetin 3.günü bakalım ne var ne yok..
Bende baktirdim herşey normal cikti. Acaba prolaktin mi yüksek dedim dengesizlik yaparmis. O da normal cikmisti. Bekliyoruz bakalim

0B790897-EE49-4D4F-9174-75629D313431.webp

bende şaşkınım demek ki bu ay yumurtlama bi tık daha geç olacak
geçen ay mesela erken yumurtlamıştım
İki gündür çıkmaya başladı benim ikinci çizgi

kırmızı günler her gün diyorlar ama bilemedim.. benim de her gün değerlendirdiğim söylenemez sonuç da ortada işte olmadı dün hasta oldum..
Ooo ben her gun ettim yok. 1 gun ara verdim yok. Bu ay kafama göre yapicam olacaksa zaten ol dedi mi olur. Sonra sirf cocuk icin oluyo esim bik bik ediyo :D

Back
X