Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

benımde oncesınde ole sert bısey yoktu.Dr onun ıcın doku sertlegı gecer zamanla dedı ama ınanmıyorum artık bu dr lara.En ıyısı dıe gıttıgın bıle problem cıkabılıyo.Bırazda sans ısı bu galba.

istanbulda cnm bayan bılınen bı dr burdada yorumları genelde ıyıydı.Onun ıcın guvenerek gıttım hemen yaptırdım yaptırmaz olaydım.Dedıgın gıbı kas yapayım derken goz cıkardım bende hemde bole bı zamanda.Oncesınde bı operasyon olmustum labıalardan bu seferde klıtorıs bıraz dısarda kalmıs gıbıydı o duzelsın ıstedım hıcte gerek yoktu cok pısman oldum.

sılver gerı ıtmekle ıcerı gererek dıkmek bı nevı askılamak dıolar belkı farklı seylerdır bılemedım suan.Ama benımkınde dıkıs var emınım.Belkı rahatlıgının bukadar cabuk olması dıkıssız olmasıdır.Bılmıyorum ya klıtorısten operasyon gecıren bırı surecını anlatsana keske.

Nerde olmustunuz peki
ben kayseri de oldum.

Gercekten bu kadar aciyi cekip yada umutlanip hayal kirikligina ugramak cok kotu...gercekten biraz da sans isi galiba.umarim hersey yoluna girer. Ben de vajinoplastiden kofkuyorum fazla dar yaptiysa diye.bu forumda bundan sikayet edenler de var.
Klitorisi geriye itmek ne demekse ben de anlamadim.cok aciklama yapmadi ben de cok ayrinti soramadim

canım allah umarım tez zamanda şifa versin,bol bol buz koy vajinaya,bol su iç çünkü idrara çıkmak yarayı hızlı iyileştirir,sen nerde kime ameliyat oldun peki?

saol cnm ınslh gecer herkesın 40 gunde dıkıslerı dusuyo benım 40 gunde hala agrılarım var bu nasıl bısey anlamadım.Sankı gıt gıde artıyo azalmada yok.Zaten ılk gunden berı buz koyuyorum bı 10 gun once falan bıraktım buzu.Cok su ıcmıyorum bıde suyu artırayım bakayım.

bursa 'da vajinoplasti ve labiaplasti ameliyatlarını yapan deneyimli bir dr arıyorum.netten baktığımda hep doğurma üzerine ehli olanları görüyorum.yardımcı olur musunuz?

arka
bursa 'da vajinoplasti ve labiaplasti ameliyatlarını yapan deneyimli bir dr arıyorum.netten baktığımda hep doğurma üzerine ehli olanları görüyorum.yardımcı olur musunuz?
arkadaşım selamlar öncelikle,bursa istanbula çok yakın ve istanbul'da işinin ehli çok doktor var,onları bir araştır istersen,korkma 3-4 saatlik yolculuk seni yormaz,zaten sana ağrı kesici veriyorlar sorun olmuyor,ankaraya'da git diyeceğim ama orası maddi anlamda biraz zorluyor,umuyorum herşey gönlünce olur,

silver5 ameliyat sonrası süreç hakkında bilgi verirmisin.çabuk iyileşmesi için neler önerirsin ?

silver5 ameliyat sonrası süreç hakkında bilgi verirmisin.çabuk iyileşmesi için neler önerirsin ?
Cnm aslinda basit bir operasyon.ben sikinti yasamadim hic.sadece operasyon sonrasi ilk idrar biraz yakmisti onun disinda ilk hafta bazen otururken dikis batiyo ama cok rahatsiz edici degil.tek tavsiyem hemen adet donemi sonrasi olmalisinki iyilesme surecinde o bolge temiz kalsin..su an cok memnunum

sinemin sen ameliyatını nerde olmayı düşünüyorsun canım peki,nerde oturuyorsun?

E="nazene, post: 38603964, member: 645049"]miki sen kime ameliyat oldun peki?
Canim ben Ordu da oldum özel bi hastane de dr. Mürvet Bulut yapti cok guzel ilgileniyor kendisi kadın dogum uzmanı ameliyati yaptiktan sonra dikisler icin estetik cerrahi da geldi dikisleri beraber yaptilar ve mükemmel oldu ben ameliyat oldugumu bile hissetmedim[/QUOTE]

[/QUOTE]
Mrb miki bende ordu dayım iki gündür araştırıyorum ve Ankara da bir doktorla görüştük ve bana 5000 fiyat verdi ama sen 100 deyince çok şaşırdım sonuçtan korkuyorum sırf fiyat uygun diye de olmak istemiyorum sonuçtan korkuyorum bu murvet hanim nasıl guvenebilirmiyim bana yardımcı olursan çok sevinirim ve hangi hastane oldugunuda söyler misin

Mrb miki bende ordu dayım iki gündür araştırıyorum ve Ankara da bir doktorla görüştük ve bana 5000 fiyat verdi ama sen 100 deyince çok şaşırdım sonuçtan korkuyorum sırf fiyat uygun diye de olmak istemiyorum sonuçtan korkuyorum bu murvet hanim nasıl guvenebilirmiyim bana yardımcı olursan çok sevinirim ve hangi hastane oldugunuda söyler misin[/QUOTE]
bu 5000 tl isteyen doktor kim arkadaşım,bende aradım birini ankarada aynen 5000 tl istedi,aynı doktor mu acaba?

bu 5000 tl isteyen doktor kim arkadaşım,bende aradım birini ankarada aynen 5000 tl istedi,aynı doktor mu acaba?[/QUOTE]
Süleyman eserdag

bu 5000 tl isteyen doktor kim arkadaşım,bende aradım birini ankarada aynen 5000 tl istedi,aynı doktor mu acaba?
Süleyman eserdag[/QUOTE]
Siz kiminle görüştunuz acaba ebru zulfikar da 3500 dedi hangisi daha ii bilemiyorum çok kararsizim sonuçtan emin olamıyorum yani sadece küçültme yapıpta 5000 alıyorsa çok fazla gibi geldi bana

Süleyman eserdag
Siz kiminle görüştunuz acaba ebru zulfikar da 3500 dedi hangisi daha ii bilemiyorum çok kararsizim sonuçtan emin olamıyorum yani sadece küçültme yapıpta 5000 alıyorsa çok fazla gibi geldi bana[/QUOTE]
evet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…