ben kayseri de oldum.Nerde olmustunuz peki
benımde oncesınde ole sert bısey yoktu.Dr onun ıcın doku sertlegı gecer zamanla dedı ama ınanmıyorum artık bu dr lara.En ıyısı dıe gıttıgın bıle problem cıkabılıyo.Bırazda sans ısı bu galba.
sılver gerı ıtmekle ıcerı gererek dıkmek bı nevı askılamak dıolar belkı farklı seylerdır bılemedım suan.Ama benımkınde dıkıs var emınım.Belkı rahatlıgının bukadar cabuk olması dıkıssız olmasıdır.Bılmıyorum ya klıtorısten operasyon gecıren bırı surecını anlatsana keske.
canım allah umarım tez zamanda şifa versin,bol bol buz koy vajinaya,bol su iç çünkü idrara çıkmak yarayı hızlı iyileştirir,sen nerde kime ameliyat oldun peki?offff cnm ya bu zaten benım 2. operasyonumdu onun ıcın bır operasyonu daha dusunmek mahvedıyo benı.Gec ıyılesıcek ama ıyılesecek dese ıcım bıraz rahat edecek ama ne oldugu hakkında bı fıkrım yok dedı kımsede bole bıseyle karsılasmadık klıtorıs kesıp kucultuyoruz onlarda bıle bole bısey olmadı 3 haftada gectı dedı.Bıde kobay oldum sankı sen ılk vakasın beklıycez gorcez dedı.Yada cok rahatsızsan dıkısı acıp rahatlayım dedı.Gorunmeyen dıkıs nasıl rahatlatılacak onuda anlamadım.Tekrar kesıp acmak demek bu.2 gune gecer o yara dedı yok dedım.Dr un 2gunu kac gune cıkar kım bılır.Bu arada 1 ay sonra dugunum var asıl problem bu revızyon desede acıp dıkısı alalım desede nasıl cesaret edeyım
arkadaşım selamlar öncelikle,bursa istanbula çok yakın ve istanbul'da işinin ehli çok doktor var,onları bir araştır istersen,korkma 3-4 saatlik yolculuk seni yormaz,zaten sana ağrı kesici veriyorlar sorun olmuyor,ankaraya'da git diyeceğim ama orası maddi anlamda biraz zorluyor,umuyorum herşey gönlünce olur,bursa 'da vajinoplasti ve labiaplasti ameliyatlarını yapan deneyimli bir dr arıyorum.netten baktığımda hep doğurma üzerine ehli olanları görüyorum.yardımcı olur musunuz?
Cnm aslinda basit bir operasyon.ben sikinti yasamadim hic.sadece operasyon sonrasi ilk idrar biraz yakmisti onun disinda ilk hafta bazen otururken dikis batiyo ama cok rahatsiz edici degil.tek tavsiyem hemen adet donemi sonrasi olmalisinki iyilesme surecinde o bolge temiz kalsin..su an cok memnunumsilver5 ameliyat sonrası süreç hakkında bilgi verirmisin.çabuk iyileşmesi için neler önerirsin ?
Canim ben Ordu da oldum özel bi hastane de dr. Mürvet Bulut yapti cok guzel ilgileniyor kendisi kadın dogum uzmanı ameliyati yaptiktan sonra dikisler icin estetik cerrahi da geldi dikisleri beraber yaptilar ve mükemmel oldu ben ameliyat oldugumu bile hissetmedim[/QUOTE]E="nazene, post: 38603964, member: 645049"]miki sen kime ameliyat oldun peki?
[/QUOTE]Canim ben Ordu da oldum özel bi hastane de dr. Mürvet Bulut yapti cok guzel ilgileniyor kendisi kadın dogum uzmanı ameliyati yaptiktan sonra dikisler icin estetik cerrahi da geldi dikisleri beraber yaptilar ve mükemmel oldu ben ameliyat oldugumu bile hissetmedim
Ins.cnm.ne zaman dusunuyorsun ameliyati?silver5 teşekkür ederim umarım bende senin kadar şanslı olurum :)
bu 5000 tl isteyen doktor kim arkadaşım,bende aradım birini ankarada aynen 5000 tl istedi,aynı doktor mu acaba?[/QUOTE]Mrb miki bende ordu dayım iki gündür araştırıyorum ve Ankara da bir doktorla görüştük ve bana 5000 fiyat verdi ama sen 100 deyince çok şaşırdım sonuçtan korkuyorum sırf fiyat uygun diye de olmak istemiyorum sonuçtan korkuyorum bu murvet hanim nasıl guvenebilirmiyim bana yardımcı olursan çok sevinirim ve hangi hastane oldugunuda söyler misin
Süleyman eserdag[/QUOTE]bu 5000 tl isteyen doktor kim arkadaşım,bende aradım birini ankarada aynen 5000 tl istedi,aynı doktor mu acaba?
Siz kiminle görüştunuz acaba ebru zulfikar da 3500 dedi hangisi daha ii bilemiyorum çok kararsizim sonuçtan emin olamıyorum yani sadece küçültme yapıpta 5000 alıyorsa çok fazla gibi geldi bana[/QUOTE]Süleyman eserdag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?