- 29 Aralık 2014
- 34
- 1
- 11
- 38
3000 min 2500 dediha bide pazarlık vardı yani,pazarlıksız ne kadar istedi peki bu dr?
hiç de öyle maliyetli bir ameliyat değil aslında bu biliyormusun,sırf kadınların çaresizliğini ve bu şikayetin yoğunluğundan istifade etmek için fiyatı yüksek tutuyorlar,ne çok kadınmışız meğerse bu derdi yaşayan.3000 min 2500 dedi
İzmir de Hasan Yıldızı önerdiler görüştüm doktorla ,labioplasti fiyatı çok normal geldi bana ,araştırdım çok tecrübeli olduğunu duydum randevu istedim bir hafta sonraya alabildim doktor çok yoğun hastası da çok ,,fiyatlarından ziyade tecrübe arıyorum doktor da..
anladığım kadarıyla bu işte birazda kısmet ve şans lazım. tecrübeli doktorun o anki haleti ruhiyeside herşeyi değiştiriyor:)
sen istanbulda mı yaşıyorsun canım,bence bu işi yapan çok başarılı jinekologlar var onlarıda bi araştır,genelde bu konuda isim yapmış olanlar hep jinekologkızlar bir aydır kimseden ses çıkmamış son durumlarınız ne ?
hanife hanıma ameliyat olucak arkadaşlar vardı bende ondan randevu almayı düşünüyorum paylaşırmısınız lütfen acil cvp bekliyorum
canım dr yeşim yerçok ile dr burcu kardaş arslan var birde onları araştırsana onlara yaptırıp memnun olan arkadaşlar var,para konusunda çok haklısın doktorlar biz kadınların çaresizliğini bildiğinden fiyatı şişirdikçe şişiriyor,en fazla maliyeti 1,500 tl halbuki,evet istanbulda yaşıyorum varsa önerebileceğin bir kaç isim verebilir misin çok araştırıyorum ama esnetisyenler sanki daha ön plana çıkıyor ve ben bu durumda çok kararsızım uzun zamandır istiyorum evlilik hamilelik çocuk derken hep erteledim şimdi istiyorum ama bide doktora karar verebilsem kimisi bir doktora iyi derken öbürkü kötü diyor kimiside bu ameliyatı çok pahalıya yapıyor ben okadar para veremem mümkün değil.
selamlar canım öncelikle geçmiş olsun bu sorunu yaşayan çok kadın olduğumuz için sana öncelikle belirtmek isterim sabırlı ol,ne kadar oldun ameliyat olalı ,doktorun kimdi,mesela benim dikişler 1,5 ayda düştü,ve şuan yeni oturmaya başlıyor ki şekli hala içime sinmedi fakat bekliyorum.slm benımde klıtorısım gerılerek yukarı alındı 1 ay oldu acısı agrısı gecmedı.o dedıgın sıslıkten bendede var top gıbı ve sert suanda acıyanda orası zaten.Banada klıtorısın kendısı gıbı gelıyo ve sol dudak kısmına yakın tamamı orda toplanmıs gıbı.Dr um boyle bır durumla ılk defa karsılastıgını soledı.Herkesın sorunları 3 haftada gecıyo dedı sastım kaldım.Yanı sorunun ne oldugunu bıle bılmıyo cozumu ne olacak onuda bılemıyoruz.Beklıycez 3 ayda erır dıkısler dedı ama ordakı acının agrının sebebı dıkısmı oda bellı degılkı.Offfff napıcam ben bılmıyorum.Genelde yorumlar hep labıayla ılgılı klıtorıs problemı gorunce yazmak ıstedım.Buna benzer bısey yasayan oldumu acaba.1 ayda bole sıkıntılar olması normalmı degılmı?Yardım edın arkadaslar ne yapmalıyım.
canım öncelikle klitoris çok hassas bi bölge olduğu için sanırım oranın iyileşmesi zaman alıyor,dediğim gibi benim dikişler 1,5 ay sonra düştü,ama klitorise mudahale ettirip iyileşmesi zaman alan arkadaşlar biliyorum,sen bence 45 gün sonra doktorunla görüş ağrı ve şişlikler inmezse,eğer revizyon gerekirse senden para almadan düzeltmek zorunda bunu unutma,istediğin her konuda sana yardım ederim canım,bende aynı dertten muzdaribim çünkü.klıtorıs sonucta kapalı bıyer ıcındekı dıkısler ne durumdadır gorunmuyokı.Mesela labıadada kucuk bı duzeltme yapmıstı 1 dıkısım vardı o gorunen yerdeydı aldırdım onu.Bugun 38. gunum bu arada.Ic dıkısler 90 gune kadar erıyomus.Onlar erıyene kadar devammı edıcek bu agrı acaba bılemıyorumkı.Klıtorısıne mudahele edılen arkadaslar sızler ne yasadınız lutfen paylasın.
Cok gecmis olsun arkadaslar.Benim labioplasti ve vajinoplasti oldu.doktorum klitorisi de geri ittim biraz dedi.once deri katmani gibiydi su an yok ama orda dikis falan yok.gayet estetik duruyo su an 1 hafta olmasina ragmenklıtorıs sonucta kapalı bıyer ıcındekı dıkısler ne durumdadır gorunmuyokı.Mesela labıadada kucuk bı duzeltme yapmıstı 1 dıkısım vardı o gorunen yerdeydı aldırdım onu.Bugun 38. gunum bu arada.Ic dıkısler 90 gune kadar erıyomus.Onlar erıyene kadar devammı edıcek bu agrı acaba bılemıyorumkı.Klıtorısıne mudahele edılen arkadaslar sızler ne yasadınız lutfen paylasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?