Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

3000 min 2500 dedi
hiç de öyle maliyetli bir ameliyat değil aslında bu biliyormusun,sırf kadınların çaresizliğini ve bu şikayetin yoğunluğundan istifade etmek için fiyatı yüksek tutuyorlar,ne çok kadınmışız meğerse bu derdi yaşayan. allah diğer kadınlara yardım etsin,

İzmir de Hasan Yıldızı önerdiler görüştüm doktorla ,labioplasti fiyatı çok normal geldi bana ,araştırdım çok tecrübeli olduğunu duydum randevu istedim bir hafta sonraya alabildim doktor çok yoğun hastası da çok ,,fiyatlarından ziyade tecrübe arıyorum doktor da..

ben hasan yıldızda oldum bu operasyon bugün 15. günüm. bugüne kadar daha evden çıkamadım. iç çamaşırı giyemedim. evin içinde rezil halde tıkılı kalıp hala yaşamaya çalışıyorum. yarın kontrol için ilk defa çıkıcam ama hala normal yürüyemediğim için birinin beni götürmesi gerek bunlara hazır olun. bana 3 güne geçer dendi ama korkunç günler geçirdim. ağrılarla ilk hafta hiç uyumadım feryat figan bide penisilin yaptırdı bi tane resmen ölüyodum. ve herşeyi kenara bıraktım değmesini dilerdim. 15.günüm ama görüntü korkunç. eski hali daha iyiydi en azından doğal gerçekçiydi. şimdi utanç verici. doktor bana fotolar göstericekti unuttum bende hemen işleme başladı. pişmanım. düzelecek mi diye şu an umudum yok. hayatım berbat oldu 15 gündür yaşamsal faliyetlerim yok.

anladığım kadarıyla bu işte birazda kısmet ve şans lazım. tecrübeli doktorun o anki haleti ruhiyeside herşeyi değiştiriyor:)

anladığım kadarıyla bu işte birazda kısmet ve şans lazım. tecrübeli doktorun o anki haleti ruhiyeside herşeyi değiştiriyor:)

bugün kontrole gittim doktor güleryüzlü ona bişey diyemem asla ilgili de. gece yarıları bile mesaj atınca dönüyo.
ödem hala devam ediyomuş bi antibiyotik daha verdi. 40. günde tekrar kontrol edicez ve içine sinmeyen yer varsa mesuliyet bana ait ilgilenicem dedi bakalım :/

elifnaz arkadaşım iyi araştır öyle karar ver,gamzecim sende ilk kontorolden sonra lütfen neler dedi bizimle paylaş canım durumunu çok merak ediyorum,umarım tez zamanda iyileşirsin..

düzelicek dedi. bi antibiyotik daha verdi bu kez kortizonlu bide kilo alıcam. 40. günde yine bakıcaz ve beğenmezsen sorumluluk bana ait dedi. hala ödem var. bakınca gayet apaçık duruyor şişliktendir diyorum ben ama düzelir mi fikrim yok :/ çok ortada bi görüntü oldu

kızlar bir aydır kimseden ses çıkmamış son durumlarınız ne ?
hanife hanıma ameliyat olucak arkadaşlar vardı bende ondan randevu almayı düşünüyorum paylaşırmısınız lütfen acil cvp bekliyorum

sen istanbulda mı yaşıyorsun canım,bence bu işi yapan çok başarılı jinekologlar var onlarıda bi araştır,genelde bu konuda isim yapmış olanlar hep jinekolog

evet istanbulda yaşıyorum varsa önerebileceğin bir kaç isim verebilir misin çok araştırıyorum ama esnetisyenler sanki daha ön plana çıkıyor ve ben bu durumda çok kararsızım uzun zamandır istiyorum evlilik hamilelik çocuk derken hep erteledim şimdi istiyorum ama bide doktora karar verebilsem kimisi bir doktora iyi derken öbürkü kötü diyor kimiside bu ameliyatı çok pahalıya yapıyor ben okadar para veremem mümkün değil.

canım dr yeşim yerçok ile dr burcu kardaş arslan var birde onları araştırsana onlara yaptırıp memnun olan arkadaşlar var,para konusunda çok haklısın doktorlar biz kadınların çaresizliğini bildiğinden fiyatı şişirdikçe şişiriyor,en fazla maliyeti 1,500 tl halbuki,

hayat geçmiş olsun canım benim sende mi ameliyat oldun,4000 tl almasına üzüldüm,ama durumun daha önemli ne kadar oldun ameliyat olalı peki,şimdi nasılsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooo altı ay mı çok olmuş senin şimdiye kadar çoktan inmesi lazım,tekrar gidip görüştün mü peki doktorunla,düzeltme ameliyatı yapması lazım sana ücret almadan,bunu sana yapmayı hakkı yok canım git konuş,birde 4000 lira almış,yazıklar olsun....

Son düzenleyen: Moderatör:
slm benımde klıtorısım gerılerek yukarı alındı 1 ay oldu acısı agrısı gecmedı.o dedıgın sıslıkten bendede var top gıbı ve sert suanda acıyanda orası zaten.Banada klıtorısın kendısı gıbı gelıyo ve sol dudak kısmına yakın tamamı orda toplanmıs gıbı.Dr um boyle bır durumla ılk defa karsılastıgını soledı.Herkesın sorunları 3 haftada gecıyo dedı sastım kaldım.Yanı sorunun ne oldugunu bıle bılmıyo cozumu ne olacak onuda bılemıyoruz.Beklıycez 3 ayda erır dıkısler dedı ama ordakı acının agrının sebebı dıkısmı oda bellı degılkı.Offfff napıcam ben bılmıyorum.Genelde yorumlar hep labıayla ılgılı klıtorıs problemı gorunce yazmak ıstedım.Buna benzer bısey yasayan oldumu acaba.1 ayda bole sıkıntılar olması normalmı degılmı?Yardım edın arkadaslar ne yapmalıyım.

selamlar canım öncelikle geçmiş olsun bu sorunu yaşayan çok kadın olduğumuz için sana öncelikle belirtmek isterim sabırlı ol,ne kadar oldun ameliyat olalı ,doktorun kimdi,mesela benim dikişler 1,5 ayda düştü,ve şuan yeni oturmaya başlıyor ki şekli hala içime sinmedi fakat bekliyorum.

klıtorıs sonucta kapalı bıyer ıcındekı dıkısler ne durumdadır gorunmuyokı.Mesela labıadada kucuk bı duzeltme yapmıstı 1 dıkısım vardı o gorunen yerdeydı aldırdım onu.Bugun 38. gunum bu arada.Ic dıkısler 90 gune kadar erıyomus.Onlar erıyene kadar devammı edıcek bu agrı acaba bılemıyorumkı.Klıtorısıne mudahele edılen arkadaslar sızler ne yasadınız lutfen paylasın.

canım öncelikle klitoris çok hassas bi bölge olduğu için sanırım oranın iyileşmesi zaman alıyor,dediğim gibi benim dikişler 1,5 ay sonra düştü,ama klitorise mudahale ettirip iyileşmesi zaman alan arkadaşlar biliyorum,sen bence 45 gün sonra doktorunla görüş ağrı ve şişlikler inmezse,eğer revizyon gerekirse senden para almadan düzeltmek zorunda bunu unutma,istediğin her konuda sana yardım ederim canım,bende aynı dertten muzdaribim çünkü.

Cok gecmis olsun arkadaslar.Benim labioplasti ve vajinoplasti oldu.doktorum klitorisi de geri ittim biraz dedi.once deri katmani gibiydi su an yok ama orda dikis falan yok.gayet estetik duruyo su an 1 hafta olmasina ragmen

offff cnm ya bu zaten benım 2. operasyonumdu onun ıcın bır operasyonu daha dusunmek mahvedıyo benı.Gec ıyılesıcek ama ıyılesecek dese ıcım bıraz rahat edecek ama ne oldugu hakkında bı fıkrım yok dedı kımsede bole bıseyle karsılasmadık klıtorıs kesıp kucultuyoruz onlarda bıle bole bısey olmadı 3 haftada gectı dedı.Bıde kobay oldum sankı sen ılk vakasın beklıycez gorcez dedı.Yada cok rahatsızsan dıkısı acıp rahatlayım dedı.Gorunmeyen dıkıs nasıl rahatlatılacak onuda anlamadım.Tekrar kesıp acmak demek bu.2 gune gecer o yara dedı yok dedım.Dr un 2gunu kac gune cıkar kım bılır.Bu arada 1 ay sonra dugunum var asıl problem bu revızyon desede acıp dıkısı alalım desede nasıl cesaret edeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…