Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

dış dudak dolgusundan memnun musun peki canım,zaman geçtikçe dolgunluğunu yitiriyor mu peki?

miki sen kime ameliyat oldun peki?

E="nazene, post: 38603964, member: 645049"]miki sen kime ameliyat oldun peki?[/QUOTE]
Canim ben Ordu da oldum özel bi hastane de dr. Mürvet Bulut yapti cok guzel ilgileniyor kendisi kadın dogum uzmanı ameliyati yaptiktan sonra dikisler icin estetik cerrahi da geldi dikisleri beraber yaptilar ve mükemmel oldu ben ameliyat oldugumu bile hissetmedim

[Canim ben Ordu da oldum özel bi hastane de dr. Mürvet Bulut yapti cok guzel ilgileniyor kendisi kadın dogum uzmanı ameliyati yaptiktan sonra dikisler icin estetik cerrahi da geldi dikisleri beraber yaptilar ve mükemmel oldu ben ameliyat oldugumu bile hissetmedim

QUOTE="mmiinnaakk, post: 38591699, member: 621816"]Hangi hekime ameliyat oldun miiki[/QUOTE]

orduda bu işin maliyetini ne kadara yaptırdın peki canım? orlarda ne kadar bu iş

Bi pazartesi sabahi yattim tatlim özel hastane olduğu icin mükemmel ilgi gösteriyorlar doktorun odana geliyor ameliyat öncesi ve sonrası hakkinda bilgi veriyor anestezi uzmanı odana geliyor bilgi veriyor saat 5te ameliyat a girdim 1saat sürdü 1gece kaldim hastane de normal de kalıp kalmamak size kalmis birsey ben biraz daha kontrollü davranmak icin kaldim salı günü öğlen çıktım toplam 1000 tl verdim

oo 1000 tl baya ucuza olmuşsun,izmir ankara antalya gibi yerlede 2500 tl biliyor musun.

Hadi ya çokmuşşşş ama bak cok pişman olan cok sorun yasayanlar da var. Cok şükür ben bi kere bile hissetmedim dikiş lerimi ağrı sanci hic bisey olmadi dikisler kendiliğinden düştü hiç ödem olusmadi eğer gercekten olmayı düşünüyorsan cok araştır canım

sen ameliyat olalı ne kadar oldu peki canım?

Aralik 10 da oldum tatlim yaklaşık 20 gün oldu
ooo baya olmuş canım senin oturmaya başlamıştır artık bende antalyada oldum ama klitoris süt derisine dokundurtmadım ne olur ne olmaz diye bakalım sonra hoşuma gitmezse onuda düşünürüm valla o kadar memnunsan orduya bile gelirim operasyon için çok ucuzmuş...

Bende şişkinlik ödem olusmadigi icin cok cabuk toparladi yeni sekli kendini ayrica buyur gel tatlim bende yardimci olurum burda sana

Bende şişkinlik ödem olusmadigi icin cok cabuk toparladi yeni sekli kendini ayrica buyur gel tatlim bende yardimci olurum burda sana
allah razı olsun canım benim çok sağol gerçekten düşünürüm gelmeyi,orda hilal kurul isimli bir estetik cerrah var dı onuda çok başarılı diyorlardı,onu duydun mu hiç canım?

Hilal Kurul da benim ameliyat olduğum medical park Hastanesinde doktor canim o da cok iyi

Hilal Kurul da benim ameliyat olduğum medical park Hastanesinde doktor canim o da cok iyi
o da sanırım 1000 tl den fazla istemez,aynı olduğuna göre,onun numarası vardı bende gelmeden arayabilirim,bu arada senin dış dudaklarada operasyon yapıldımı? dolgu gibi filan

Bende ic dudaklarda cok asiri sarkma vardi tatlım onu duzelttiler dis dudaklar normaldi hic dokunulmadi

Hanife akinogluna olmayı düşünenler bi google ismini yazıp hakkindaki şikayetlere baksinlar kizlar doktoru hic mi arastirmiyosunuz ? Ameliyat cok kolay evet ama ehil kisi yaparsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…