- 29 Aralık 2014
- 34
- 1
- 11
- 38
ben hasan yıldıza gittim bornovada. bakalım beklemekten başka çare yok. sonucu yazarım artık.Doktorum istanbulda aylin kurt bende kadınlar kulubundeki forumdan buldum. İzmirdeki doktorlar ile ilgili doğru düzgün bir tabsiye bulamadığım için istanbula gittim canım.
dış dudak dolgusundan memnun musun peki canım,zaman geçtikçe dolgunluğunu yitiriyor mu peki?aklıma gelişken ben o dönem çok zayıftım ve dış dudaklarımda inceydi doktorum bana buraya yağ enjeksiyonu ile daha güzel olacağını söyledi ama o dönem onu istemedim sonradan inceleiğimde dış dudakları dolgun vajinalar daha estetik görünüyor
miki sen kime ameliyat oldun peki?Bu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor
oo 1000 tl baya ucuza olmuşsun,izmir ankara antalya gibi yerlede 2500 tl biliyor musun.Bi pazartesi sabahi yattim tatlim özel hastane olduğu icin mükemmel ilgi gösteriyorlar doktorun odana geliyor ameliyat öncesi ve sonrası hakkinda bilgi veriyor anestezi uzmanı odana geliyor bilgi veriyor saat 5te ameliyat a girdim 1saat sürdü 1gece kaldim hastane de normal de kalıp kalmamak size kalmis birsey ben biraz daha kontrollü davranmak icin kaldim salı günü öğlen çıktım toplam 1000 tl verdim
sen ameliyat olalı ne kadar oldu peki canım?Hadi ya çokmuşşşş ama bak cok pişman olan cok sorun yasayanlar da var. Cok şükür ben bi kere bile hissetmedim dikiş lerimi ağrı sanci hic bisey olmadi dikisler kendiliğinden düştü hiç ödem olusmadi eğer gercekten olmayı düşünüyorsan cok araştır canım
ooo baya olmuş canım senin oturmaya başlamıştır artık bende antalyada oldum ama klitoris süt derisine dokundurtmadım ne olur ne olmaz diye bakalım sonra hoşuma gitmezse onuda düşünürüm valla o kadar memnunsan orduya bile gelirim operasyon için çok ucuzmuş...Aralik 10 da oldum tatlim yaklaşık 20 gün oldu
allah razı olsun canım benim çok sağol gerçekten düşünürüm gelmeyi,orda hilal kurul isimli bir estetik cerrah var dı onuda çok başarılı diyorlardı,onu duydun mu hiç canım?Bende şişkinlik ödem olusmadigi icin cok cabuk toparladi yeni sekli kendini ayrica buyur gel tatlim bende yardimci olurum burda sana
o da sanırım 1000 tl den fazla istemez,aynı olduğuna göre,onun numarası vardı bende gelmeden arayabilirim,bu arada senin dış dudaklarada operasyon yapıldımı? dolgu gibi filanHilal Kurul da benim ameliyat olduğum medical park Hastanesinde doktor canim o da cok iyi
ha bide pazarlık vardı yani,pazarlıksız ne kadar istedi peki bu dr?ben izmirde inanılmaz bi pazarlık ile 2.000 verdim. keşke değseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?