- 28 Şubat 2015
- 14
- 1
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır arkadaşım merak etme duyarlılık anlamında bir sorun yaşamıyorsun,klitorise mudahele gerekecekse yalnız işin ehli bir doktor seç mutlaka.benim de merak ettiğim duyarlılık anlamda bir sorun varmı?
Ben yaptırdım klitorisin üzerindeki fazlalığı da aldırdım Ankara'da Süleyman Eserdağ yaptı ve memnun da kaldım tam istediğim gibi oldu fiyatta da kolaylık yapıyor ama yani canım neticede çok önemli bir bölge sırf ucuz olsun diye de pişman olmak da varbenim de merak ettiğim duyarlılık anlamda bir sorun varmı?
Peki ne kadara yaptirdin canım fiyat verebilirsin Aylin bilgin karabulut a yaptıran yok mu acabaBen yaptırdım klitorisin üzerindeki fazlalığı da aldırdım Ankara'da Süleyman Eserdağ yaptı ve memnun da kaldım tam istediğim gibi oldu fiyatta da kolaylık yapıyor ama yani canım neticede çok önemli bir bölge sırf ucuz olsun diye de pişman olmak da var
Dış dudaklara da bi işlem yapıyor mu yani verdiği fiyatın içinde hangi işlemler var tam olarak anlayamadim sen yaptirmissin bize de yardımcı olursan sevinirim birde ben ankara da değilim aynı gün yola çıkabilir miyim acabaPeki ne kadara yaptirdin canım fiyat verebilirsin Aylin bilgin karabulut a yaptıran yok mu acaba
evet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..[/QUOTE]Siz kiminle görüştunuz acaba ebru zulfikar da 3500 dedi hangisi daha ii bilemiyorum çok kararsizim sonuçtan emin olamıyorum yani sadece küçültme yapıpta 5000 alıyorsa çok fazla gibi geldi bana
evet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..[/QUOTE]Siz kiminle görüştunuz acaba ebru zulfikar da 3500 dedi hangisi daha ii bilemiyorum çok kararsizim sonuçtan emin olamıyorum yani sadece küçültme yapıpta 5000 alıyorsa çok fazla gibi geldi bana
Ewet bende ondan öğrendim Mürvet Bulut varmış ama arkadaş cevap vermedi yani arada az bi rakam yok 1000 nerde 5000 nerde işte çok uygun olmadı da ayrı bi şüphe uyandiriyoryani kafam çok karıştı şimdiden para biriktirmeye başladım ama iki doktor arasında kaldım süleyman bey ve ebru hanim onun sayfasına da baktım o da tv programlarına çıkıp açıklamalar yapıyo iyi gibi geldi yani ve 3500 dedievet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..
[/QUOTE]Ewet bende ondan öğrendim Mürvet Bulut varmış ama arkadaş cevap vermedi yani arada az bi rakam yok 1000 nerde 5000 nerde işte çok uygun olmadı da ayrı bi şüphe uyandiriyoryani kafam çok karıştı şimdiden para biriktirmeye başladım ama iki doktor arasında kaldım süleyman bey ve ebru hanim onun sayfasına da baktım o da tv programlarına çıkıp açıklamalar yapıyo iyi gibi geldi yani ve 3500 dedi
evet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..
Yok canım ordu da hiç araştırma yapmadım ama süleyman beye 2500 olmuş bi arkadas şaşırdım en iyisi birlikte gidip sıkı bi pazarlık yapalım :) ssen nerde oturuyosun[/QUOTE]canım orduda hilal kurul isimli doktorada arkadaşın biri ameliyat olmuştu ve memnun kaldığını belirtmişti sanki onuda araştırdın mı peki ordu medikal parkta görev yapıyor sanırım,
Aslında süleyman eserdağ daha uçuk bi rakam söyledi arada 1500 tl var siz ne kadara yaptirdinz ben ikiside de görüştüm ama biraz pahali geldiKutlugul yukseli duymustun iyiki gitmemisim cunku oyle agrilar olmuyo cok hafif sizilar oluyo. Mumtaz yuceye kötü dediler ucuz diye bi ara ona gidicektim vazgeçtim. Ebru Zülfikaroglunu dusundum cok uçuk bi rakam soyledi.
[/QUOTE][Canim ben Ordu da oldum özel bi hastane de dr. Mürvet Bulut yapti cok guzel ilgileniyor kendisi kadın dogum uzmanı ameliyati yaptiktan sonra dikisler icin estetik cerrahi da geldi dikisleri beraber yaptilar ve mükemmel oldu ben ameliyat oldugumu bile hissetmedim
QUOTE="mmiinnaakk, post: 38591699, member: 621816"]Hangi hekime ameliyat oldun miiki
Oncelikle çok geçmiş olsun canım benm de 3.haftam sanırım bende de ilk bir kaç gün yürüme de sorun oldu ama ben 10 gün hiç oturmadm ne olur ne olmaz diyerek eğer evdeysen hicbirsey koyma bence orası hava alsın bence iç çamaşırı bile giyme sadece etek falan giy çünkü ben öle yaptım tavsiye üzerine ve cok cabuk toparlandim şimdi çok şükür hiç bi sorun yok rahat oturup kalkıyorum temizliğini de baticon kullandım sadece aksamlari fa dr nin verdiği krem vardı terramisin diye onu sürdum dikisler 10 gün sonra düşmeye başladı ama hala var bazı yerlerde buz falan da hiç uygulamadim inş sen de koşa sürede toparlarsinGün gün gelişmeleri aktarmaya karar verdim ki başkaları faydalansın. Bugün 4. günüm ama ben dünkü halimi yazmıştım öncelikle onu paylaşmak istiyorum:
3. Gün
Bugün tedbiri elden bırakmamak amaçlı uzun oturmaya devam ettim. Daha doğrusu birkaç kere üzerine oturmayı denedim ama pek rahat edemedim. Hazır fırsatım varken tedbirli olayım dedim. Fark ettiğim en önemli şeylerden birisi, günlük ped o bölgeyi tahriş ediyor. Batticon, üzerine antibiyotik krem üzerine de ped, hiç hava almıyor. 2. Güne geri döndüm diyebiriliz bu yüzden. Pedden vazgeçtim pamuklu bez koydum ince. Ayrıca şişliğin arttığını fark ettiğim için buz kompresine devam ettim. Kendi işlerimi halledecek kadar hareket ediyorum ama paytak patyak yürüyorum korktuğum için. Bugün ilk defa ayrıntılı olarak inceleme fırsatı buldum. Deri, dikişlerin arasından bombeli olarak çıkıyor bazı yerlerde, dikişler eriyince düzelir diye umuyorum. İç dudak, dış dudak, vajina girişi dahil her yer şiş ama internetteki yorumları okudum endileşenmeye gerek yokmuş. Özellikle yabancı sitelerde doktorlar fotoğraf gönderen hastaların resimleri üzerinde yorum yapıyor, yorumlar endişemi azalttı. Hala su değdirmemeye çalışıyorum. Prima ıslak mendille silip, batticon, krem rutinine devam ediyorum.
Oncelikle çok geçmiş olsun canım benm de 3.haftam sanırım bende de ilk bir kaç gün yürüme de sorun oldu ama ben 10 gün hiç oturmadm ne olur ne olmaz diyerek eğer evdeysen hicbirsey koyma bence orası hava alsın bence iç çamaşırı bile giyme sadece etek falan giy çünkü ben öle yaptım tavsiye üzerine ve cok cabuk toparlandim şimdi çok şükür hiç bi sorun yok rahat oturup kalkıyorum temizliğini de baticon kullandım sadece aksamlari fa dr nin verdiği krem vardı terramisin diye onu sürdum dikisler 10 gün sonra düşmeye başladı ama hala var bazı yerlerde buz falan da hiç uygulamadim inş sen de koşa sürede toparlarsin