- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 34
Hiçbi sakinca y ok canjm bende önce tedirgin oldum ama hava alması için çok ii benxe ben 15 gün hicbirsey giymemistim ve cok rahattim ama bende hiç kanama olmadı canım seniin de bitmişÇok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Tamamen açık bıramak sakıncalı olmasın? Gerçi artık kanama yok, yara kapandı galiba :) 4. günü de yazayım o halde :)
Hiçbi sakinca y ok canjm bende önce tedirgin oldum ama hava alması için çok ii benxe ben 15 gün hicbirsey giymemistim ve cok rahattim ama bende hiç kanama olmadı canım seniin de bitmiş
Peki canım senin dudaklar tam mi kesildi yoksa bacaklarını ayırınca görünüyo mu bende öyle suan da normal mi acaba dış dudaklarla aynı mesafe de ama sol milimlik uzun diğerine göre çok az yani acaba herkesin öyle mi yani dış dudaklar la aynı hizada miPeki, tavsiyenizi dikkate alacağım. Benim de 2. gün durdu aslında, kanama dediğim de leke gibi pembe ve çok azdı. Şişlik günden güne azalıyor gibi geliyor. Bir an önce normal hayata dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Peki canım senin dudaklar tam mi kesildi yoksa bacaklarını ayırınca görünüyo mu bende öyle suan da normal mi acaba dış dudaklarla aynı mesafe de ama sol milimlik uzun diğerine göre çok az yani acaba herkesin öyle mi yani dış dudaklar la aynı hizada mi
Hmm e ozaman ona göre kesmeleri lazimDudaklar tam kesilmedi. Şu an şişlik olduğu için aynı hizada görünüyor dış dudaklarla. Doktorum bir tarafın diğerinden biraz daha büyük olmasının normal olduğunu, çünkü ikisinin klitorisin altındaki başlangıç noktalarının farklı olduğunu söylemişti. Birinin başlangıç noktası diğerinin arkasında kaldığı için, önde olan biraz daha ileride görünüyor anladığım kadarıyla :)
Hmm e ozaman ona göre kesmeleri lazimsenin dr kimdi canım
canım geçmiş olsun öncelikle,iyileşmen hızlı olacak sanırım seninde,simetri farkı olursa korkma benim dudaklar 2 ay sonunda birbiriyle eşitlendi tam olarak,yani zamanla o da toparlıyor,dikişler iyice düşünce daha hızlı iyileşiyorsun,bu arada sen nerde ameliyat oldun doktorun kimdi?Dudaklar tam kesilmedi. Şu an şişlik olduğu için aynı hizada görünüyor dış dudaklarla. Doktorum bir tarafın diğerinden biraz daha büyük olmasının normal olduğunu, çünkü ikisinin klitorisin altındaki başlangıç noktalarının farklı olduğunu söylemişti. Birinin başlangıç noktası diğerinin arkasında kaldığı için, önde olan biraz daha ileride görünüyor anladığım kadarıyla :)
canım geçmiş olsun öncelikle,iyileşmen hızlı olacak sanırım seninde,simetri farkı olursa korkma benim dudaklar 2 ay sonunda birbiriyle eşitlendi tam olarak,yani zamanla o da toparlıyor,dikişler iyice düşünce daha hızlı iyileşiyorsun,bu arada sen nerde ameliyat oldun doktorun kimdi?
Rainboww geçmiş olsun. Bende aynı ameliyatı oldum. Zamanımızda cok yakın. Benim 10. Günüm. Ankarada süleyman eserdaga ameliyat oldum. Ama 10. Günüm olmasına ragmenn.daha ilk kez bugun rahat hissettim kendimi. İşe gitmek zorunda kaldım 5. Gün. Hrkes anladı zaten düzgün bile yürüyemıyordumm. Benden de olacaklara tavsiye. Olabıldgınce dinlenin. Kesınlıkle ilk gün tek olmayın. Ben bir kaç kere bayılacak gibi oldumm lokal anestezi olmama ragmen. Suan için görüntüden hiç memnun degılım. Dudaklar küçüldü ama klitoris üzerindeki fazla deriyide aldıgından orada dudakların basladgı yer dısarı cıkık duruyo ve büyük dudaklar kesinlkle kapalı degıl. Acık duruyo cok. Üsten bakılınca bi parmak boşluk var arada sanki. Sendeki durum nedir acaba. Düzelirmi bnmki zaman gectıkçe bılmıyorum korkuyorum böyle kalıcak diye şişlk büyük ölçüde indi cünkü. Benmde durumum olmamasına ragmen aylarca para biriktrdm 5000 liraya oldum operasyonu hiç indirimde talep etmedimki işini etkılemesn diye ama suan cok korkuyorum böyle kalıcak diye. Yakın zamanda evlenicem bi operasyon daha olamam böyle kalırsa napıcamı bılmıyorum. Olan arkadaslar gecermi bu durum yoksa bu asamada ne ise durum öyle mi kalırMerhabalar,
Bu sitedeki yorumlardan faydalanarak labioplasti ameliyatı olmaya karar veren birisi olarak yardımcı olmak isterim. 3 gün önce lokal anestezi ile ameliyat oldum. Daha önce genel anestezi ile başka bir ameliyat olmuştum. Kesinlikle lokali tavsiye ediyorum. Hiç acı hissetmiyorsunuz. Eğer, böyle bir rahatsızlığınız olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle bu ameliyatı olmalısınız. Zira şuan biraz şişlik ve kızarıklık olmasına rağmen eski haline nazaran bin kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Önceden bakmak bile istemiyordum ama şimdi bu haliyle bile gözüme güzel görünüyor. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.
Rainboww geçmiş olsun. Bende aynı ameliyatı oldum. Zamanımızda cok yakın. Benim 10. Günüm. Ankarada süleyman eserdaga ameliyat oldum. Ama 10. Günüm olmasına ragmenn.daha ilk kez bugun rahat hissettim kendimi. İşe gitmek zorunda kaldım 5. Gün. Hrkes anladı zaten düzgün bile yürüyemıyordumm. Benden de olacaklara tavsiye. Olabıldgınce dinlenin. Kesınlıkle ilk gün tek olmayın. Ben bir kaç kere bayılacak gibi oldumm lokal anestezi olmama ragmen. Suan için görüntüden hiç memnun degılım. Dudaklar küçüldü ama klitoris üzerindeki fazla deriyide aldıgından orada dudakların basladgı yer dısarı cıkık duruyo ve büyük dudaklar kesinlkle kapalı degıl. Acık duruyo cok. Üsten bakılınca bi parmak boşluk var arada sanki. Sendeki durum nedir acaba. Düzelirmi bnmki zaman gectıkçe bılmıyorum korkuyorum böyle kalıcak diye şişlk büyük ölçüde indi cünkü. Benmde durumum olmamasına ragmen aylarca para biriktrdm 5000 liraya oldum operasyonu hiç indirimde talep etmedimki işini etkılemesn diye ama suan cok korkuyorum böyle kalıcak diye. Yakın zamanda evlenicem bi operasyon daha olamam böyle kalırsa napıcamı bılmıyorum. Olan arkadaslar gecermi bu durum yoksa bu asamada ne ise durum öyle mi kalır
rainboww benımde dikişler eriyo sanırım. Kaşınıyo çünkü :) o gunden sonra rahat edecegını düşünüyorum. İşyerınde zor oluyo gercekten ama. Dr 10 gunden sonra pansumanı kesmemı sonra contratubex jeli sürmemi söyledı. Sen daha ne kadr devam edıceksın pansumana ? İnş dedıgın gbi gecici bı durumdr benımki. ameliyattan sonra seklının nasıl olcagını eliyle tutup göstermiştinama korkuyorum yınedeindebi, bende pek aralık yok, iç dudaklar hala birazcık şiş olduğu için az bi aralık var. Benim klitoris üzerindeki deriye dokunmadı, pek rahatsız değilim zaten ondan. Başlangıç aradan görünmüyor ama ben senin probleminin zamanla geçeceğine inanıyorum. Ben daha önce göğüs estetiği oldum. Bir kaç ay şişlik devam etmiş de ben farkında değilmişim. Birden gitmiyor o şişlik son halini aylar sonra alıyor. O yüzden endişelenmiyorum. Ben önümüzdeki pazartesi işe gideceğim. Bir hafta izin aldım. Hep uzanarak oturdum. Ben sadece ameliyattan yarım saat sonra falan baygınlık geçirdim o da açlıktan, bir daha bir şey olmadı. Ben de yakında evleniyorum. Senin dikişlerin ne durumda? Benimkiler eriyor galiba :)
R
rainboww benımde dikişler eriyo sanırım. Kaşınıyo çünkü :) o gunden sonra rahat edecegını düşünüyorum. İşyerınde zor oluyo gercekten ama. Dr 10 gunden sonra pansumanı kesmemı sonra contratubex jeli sürmemi söyledı. Sen daha ne kadr devam edıceksın pansumana ? İnş dedıgın gbi gecici bı durumdr benımki. ameliyattan sonra seklının nasıl olcagını eliyle tutup göstermiştinama korkuyorum yınede
Bna önerdiği jel iz kalmaması için. Bya etkılı bı ilaç oldgunu bılıyorum. Netten okuyup doktorunada sor istersen.Süleyman Eserdağ hakkında yorumlar hep olumlu, inşallah güzel bir sonuç alırsın, panik yapma bence, panik yapsan da şuan bir şey değiştiremeyiz, iyi düşünelim, iyi olsun :) Pansumana adet olana kadar devam edeceğim. Bir hafta sonra adet olacağım yani 14. günümde muhtemelen. İnşallah problem olmaz, en çok bunun için endişeleniyorumdoktorum bana jel önermedi, kaşıntı için bir krem önermişti ama unuttum :)) arar sorarım olmadı.
Baska yara yada dikiş izleri içinde kullanıldıgını bılıyorum cnm. Adet olana kadr nerdeyse 15 gun olmuş oluyo zaten. En zor dönem gecmiş oluyo. Bnce endişe etme o konuda. Birde ne olur ne olmaz işe gderken etek gyın. Hem etek hemde pantolon denedim. Etek cok daha rahat ettırıyo. Bide sandalyen için sertse sayet bir minder götür:)Bna önerdiği jel iz kalmaması için. Bya etkılı bı ilaç oldgunu bılıyorum. Netten okuyup doktorunada sor istersen.
Baska yara yada dikiş izleri içinde kullanıldıgını bılıyorum cnm. Adet olana kadr nerdeyse 15 gun olmuş oluyo zaten. En zor dönem gecmiş oluyo. Bnce endişe etme o konuda. Birde ne olur ne olmaz işe gderken etek gyın. Hem etek hemde pantolon denedim. Etek cok daha rahat ettırıyo. Bide sandalyen için sertse sayet bir minder götür:)
arkadaşım selamlar öncelikle geçmiş olsun canım,iç dudakların çok kesildiğinden mi şikayetçisin,yani dış dudaklar ayrık duruyorsa eğer biraz dolgu enjekte ettirebilirisin,o zaman arayı biraz kapatıp düzgün bir görünüme kavuşabilirsin,yani bu ayrıklık başka türlü düzelir mi bilmiyorum,burda bir kaç arkadaş sanırım bu dolgu yoluyla sorunu çözmüştü,dikişlerin filan düştümü peki canım?Rainboww geçmiş olsun. Bende aynı ameliyatı oldum. Zamanımızda cok yakın. Benim 10. Günüm. Ankarada süleyman eserdaga ameliyat oldum. Ama 10. Günüm olmasına ragmenn.daha ilk kez bugun rahat hissettim kendimi. İşe gitmek zorunda kaldım 5. Gün. Hrkes anladı zaten düzgün bile yürüyemıyordumm. Benden de olacaklara tavsiye. Olabıldgınce dinlenin. Kesınlıkle ilk gün tek olmayın. Ben bir kaç kere bayılacak gibi oldumm lokal anestezi olmama ragmen. Suan için görüntüden hiç memnun degılım. Dudaklar küçüldü ama klitoris üzerindeki fazla deriyide aldıgından orada dudakların basladgı yer dısarı cıkık duruyo ve büyük dudaklar kesinlkle kapalı degıl. Acık duruyo cok. Üsten bakılınca bi parmak boşluk var arada sanki. Sendeki durum nedir acaba. Düzelirmi bnmki zaman gectıkçe bılmıyorum korkuyorum böyle kalıcak diye şişlk büyük ölçüde indi cünkü. Benmde durumum olmamasına ragmen aylarca para biriktrdm 5000 liraya oldum operasyonu hiç indirimde talep etmedimki işini etkılemesn diye ama suan cok korkuyorum böyle kalıcak diye. Yakın zamanda evlenicem bi operasyon daha olamam böyle kalırsa napıcamı bılmıyorum. Olan arkadaslar gecermi bu durum yoksa bu asamada ne ise durum öyle mi kalır
Canım cok saol. İç dudakların cok kesıldgını düşünmüyorumm. Sadece iç dudakların baslangıç noktası biraz cıkık duruyo. Ve oradan asagıya dogru acıklık var arada dıs dudaklar kapanmıyo. Henüz tam oturmadgı içinmi böyle acaba. Dudakların ordaki dikişlerde pek görünmüyo yavas yavas eriyo sanırım. Klitoris üstündekı görünüyo sadece. Benim dıs dudakların dolgunlığu ile ilgili bi problemim yoktu zaten. İç dudaklardaki fazlalık alındgı taktirde kapanması lazımdı. Ameliyattan sonrada son seklının kapalı olacagını söylemişlerdi. Hem dolguya ihtiyac varsa bile yaptıramam artık hem maddi hemde manevi böylemi kalır sizce ?arkadaşım selamlar öncelikle geçmiş olsun canım,iç dudakların çok kesildiğinden mi şikayetçisin,yani dış dudaklar ayrık duruyorsa eğer biraz dolgu enjekte ettirebilirisin,o zaman arayı biraz kapatıp düzgün bir görünüme kavuşabilirsin,yani bu ayrıklık başka türlü düzelir mi bilmiyorum,burda bir kaç arkadaş sanırım bu dolgu yoluyla sorunu çözmüştü,dikişlerin filan düştümü peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?