- 28 Ağustos 2014
- 55
- 103
- 43
- 32
Merhaba. Bende bu haftasonu oluyorum söylediklerini okuyunca korktum açıkçasıUOTE="minikpitircikgamze, post: 38574234, member: 648527"]merhaba,
bende olalı 6 gün oldu. görüntü korkunç. kocaman berbat dikişler yani eski hali çok daha iyiydi. izmir de hasan yıldız yaptı ağrı sızı dinmek bilmiyo. banyo yapmadım hala korkuyorum. ve nasıl temizlicem bişey demedi. 2000 lira aldı şu an çok pişmanım. düzelebilir mi bu berbat görüntü. sizin son durum ne oldu?
TE="minikpitircikgamze, post: 38577451, member: 648527"]Merhaba. Bende bu haftasonu oluyorum söylediklerini okuyunca korktum açıkçası
Konuya çok hakim degilim. Hekime ne söylemem gerekiyor yardımcı olur musun
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına forumda okuduğum kadarıyla 2. Kez aynı ameliyatı geçiren arkadaşlar var. Düzeltilebilir bişey yani sıkma canını umarım Hanife hanım beni haual kırıklığına uğratmaz.
Bu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor
Bu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor
Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum yaşıyorsun ama emin ol bu durum doktordan kaynaklı bende bu operasyonu yaklaşık 3 ay önce oldum günlük yaşamımı etkileyecek hiç böyle bir ağrı yaşamadım. 7 gün devamlı buz tedavisi uyguladım ödem olmasın diye 10. Gün işe başladım. Oturup kalkmak tabiki o günlerde çok rahat değildi direk poponun üstüne oturamıyorsun ama bu da normal zaten ameliyat oluyorsun o bölgeden. Dikişlerim çok geç düşmüştü benimde 47 günü bulmuştu sanırım hepsinin düşmesi. Şu an görüntüden çok memnunum ilk günlerdeki devasa şişlik tamamen indi. Bence sende iyileştikten sonra bu da sanırım 6 ay gibi bir zaman oluyor iyi bir doktor ile ikinci bir revizyon deneyebilirsin.benim ödemden resmen tüm rahim dışarda gibi oldu. acıdan ölüyorum resmen 7.günüm
Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum yaşıyorsun ama emin ol bu durum doktordan kaynaklı bende bu operasyonu yaklaşık 3 ay önce oldum günlük yaşamımı etkileyecek hiç böyle bir ağrı yaşamadım. 7 gün devamlı buz tedavisi uyguladım ödem olmasın diye 10. Gün işe başladım. Oturup kalkmak tabiki o günlerde çok rahat değildi direk poponun üstüne oturamıyorsun ama bu da normal zaten ameliyat oluyorsun o bölgeden. Dikişlerim çok geç düşmüştü benimde 47 günü bulmuştu sanırım hepsinin düşmesi. Şu an görüntüden çok memnunum ilk günlerdeki devasa şişlik tamamen indi. Bence sende iyileştikten sonra bu da sanırım 6 ay gibi bir zaman oluyor iyi bir doktor ile ikinci bir revizyon deneyebilirsin.
Doktorum istanbulda aylin kurt bende kadınlar kulubundeki forumdan buldum. İzmirdeki doktorlar ile ilgili doğru düzgün bir tabsiye bulamadığım için istanbula gittim canım.bu acılar tekrar yaşanır mı ki
doktorun kimdi hangi şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?