Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

benim de merak ettiğim duyarlılık anlamda bir sorun varmı?
Ben yaptırdım klitorisin üzerindeki fazlalığı da aldırdım Ankara'da Süleyman Eserdağ yaptı ve memnun da kaldım tam istediğim gibi oldu fiyatta da kolaylık yapıyor ama yani canım neticede çok önemli bir bölge sırf ucuz olsun diye de pişman olmak da var

Peki ne kadara yaptirdin canım fiyat verebilirsin Aylin bilgin karabulut a yaptıran yok mu acaba

Peki ne kadara yaptirdin canım fiyat verebilirsin Aylin bilgin karabulut a yaptıran yok mu acaba
Dış dudaklara da bi işlem yapıyor mu yani verdiği fiyatın içinde hangi işlemler var tam olarak anlayamadim sen yaptirmissin bize de yardımcı olursan sevinirim birde ben ankara da değilim aynı gün yola çıkabilir miyim acaba

Siz kiminle görüştunuz acaba ebru zulfikar da 3500 dedi hangisi daha ii bilemiyorum çok kararsizim sonuçtan emin olamıyorum yani sadece küçültme yapıpta 5000 alıyorsa çok fazla gibi geldi bana
evet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..[/QUOTE]
Ewet bende ondan öğrendim Mürvet Bulut varmış ama arkadaş cevap vermedi yani arada az bi rakam yok 1000 nerde 5000 nerde işte çok uygun olmadı da ayrı bi şüphe uyandiriyoryani kafam çok karıştı şimdiden para biriktirmeye başladım ama iki doktor arasında kaldım süleyman bey ve ebru hanim onun sayfasına da baktım o da tv programlarına çıkıp açıklamalar yapıyo iyi gibi geldi yani ve 3500 dedi

Siz kiminle görüştunuz acaba ebru zulfikar da 3500 dedi hangisi daha ii bilemiyorum çok kararsizim sonuçtan emin olamıyorum yani sadece küçültme yapıpta 5000 alıyorsa çok fazla gibi geldi bana
evet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..[/QUOTE]

Ewet bende ondan öğrendim Mürvet Bulut varmış ama arkadaş cevap vermedi yani arada az bi rakam yok 1000 nerde 5000 nerde işte çok uygun olmadı da ayrı bi şüphe uyandiriyoryani kafam çok karıştı şimdiden para biriktirmeye başladım ama iki doktor arasında kaldım süleyman bey ve ebru hanim onun sayfasına da baktım o da tv programlarına çıkıp açıklamalar yapıyo iyi gibi geldi yani ve 3500 dedi

evet arkadaşım aynı şekilde süleyman eserdağ benden de 5000 tl istedi,böyle bir operasyon için çok fazla,sen orduda yaşıyorsun sanırım canım,orda bir doktor araştırmadın mı hiç,sanırım orda ameliyat olan arkadaşlarımız var?üstelik uygunmuşta..[/QUOTE][/QUOTE]
canım orduda hilal kurul isimli doktorada arkadaşın biri ameliyat olmuştu ve memnun kaldığını belirtmişti sanki onuda araştırdın mı peki ordu medikal parkta görev yapıyor sanırım,

[/QUOTE]
canım orduda hilal kurul isimli doktorada arkadaşın biri ameliyat olmuştu ve memnun kaldığını belirtmişti sanki onuda araştırdın mı peki ordu medikal parkta görev yapıyor sanırım,[/QUOTE]
Yok canım ordu da hiç araştırma yapmadım ama süleyman beye 2500 olmuş bi arkadas şaşırdım en iyisi birlikte gidip sıkı bi pazarlık yapalım :) ssen nerde oturuyosun

canım orduda hilal kurul isimli doktorada arkadaşın biri ameliyat olmuştu ve memnun kaldığını belirtmişti sanki onuda araştırdın mı peki ordu medikal parkta görev yapıyor sanırım,[/QUOTE]
Yok canım ordu da hiç araştırma yapmadım ama süleyman beye 2500 olmuş bi arkadas şaşırdım en iyisi birlikte gidip sıkı bi pazarlık yapalım :) ssen nerde oturuyosun[/QUOTE]
ben eged
Yok canım ordu da hiç araştırma yapmadım ama süleyman beye 2500 olmuş bi arkadas şaşırdım en iyisi birlikte gidip sıkı bi pazarlık yapalım :) ssen nerde oturuyosun[/QUOTE]
tatlım sana özelden yazdım,kontrol et

canım orduda hilal kurul isimli doktorada arkadaşın biri ameliyat olmuştu ve memnun kaldığını belirtmişti sanki onuda araştırdın mı peki ordu medikal parkta görev yapıyor sanırım,
ben eged

tatlım sana özelden yazdım,kontrol et[/QUOTE]
Ben buraya yeni üye olduğum için gelen giden nerde göremiyorum canım yaa sadece özelden msj atıyorum takibini yapamıyorum birde burda yazılanları arada girip görüyorum

Kutlugul yukseli duymustun iyiki gitmemisim cunku oyle agrilar olmuyo cok hafif sizilar oluyo. Mumtaz yuceye kötü dediler ucuz diye bi ara ona gidicektim vazgeçtim. Ebru Zülfikaroglunu dusundum cok uçuk bi rakam soyledi.
Aslında süleyman eserdağ daha uçuk bi rakam söyledi arada 1500 tl var siz ne kadara yaptirdinz ben ikiside de görüştüm ama biraz pahali geldi

[/QUOTE]
Canım bende ordu dayım ama burda pek doktor arayışına girmedim sen söyledikten sonra baktım ama çok kararsizim bize biraz daha bilgi verebilirmsin ne gibi islemleer yaptı hilal kurul la da görüştüm ama kararsizim

allah şükürler olsun ki benim labioplasti sorunum doktor funda hanım sayesinde çözüldü,hastasını memnun edinceye kadar asla bırakmayan,sahiplenen inanılmaz bir hekim,operasyon sonucu görünce doğru bir karar verdiğimi anladım,düşünen arkadaşlara tavsiye ederim,kendisi antalyada bulunmaktadır,Dr funda yazıcı erol.:))

Ebru Zülfikaroğlu'na ameliyat olanlar da tecrübelerini paylaşsa çok güzel olur :)

Merhabalar,
Bu sitedeki yorumlardan faydalanarak labioplasti ameliyatı olmaya karar veren birisi olarak yardımcı olmak isterim. 3 gün önce lokal anestezi ile ameliyat oldum. Daha önce genel anestezi ile başka bir ameliyat olmuştum. Kesinlikle lokali tavsiye ediyorum. Hiç acı hissetmiyorsunuz. Eğer, böyle bir rahatsızlığınız olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle bu ameliyatı olmalısınız. Zira şuan biraz şişlik ve kızarıklık olmasına rağmen eski haline nazaran bin kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Önceden bakmak bile istemiyordum ama şimdi bu haliyle bile gözüme güzel görünüyor. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.

Gün gün gelişmeleri aktarmaya karar verdim ki başkaları faydalansın. Bugün 4. günüm ama ben dünkü halimi yazmıştım öncelikle onu paylaşmak istiyorum:

3. Gün

Bugün tedbiri elden bırakmamak amaçlı uzun oturmaya devam ettim. Daha doğrusu birkaç kere üzerine oturmayı denedim ama pek rahat edemedim. Hazır fırsatım varken tedbirli olayım dedim. Fark ettiğim en önemli şeylerden birisi, günlük ped o bölgeyi tahriş ediyor. Batticon, üzerine antibiyotik krem üzerine de ped, hiç hava almıyor. 2. Güne geri döndüm diyebiriliz bu yüzden. Pedden vazgeçtim pamuklu bez koydum ince. Ayrıca şişliğin arttığını fark ettiğim için buz kompresine devam ettim. Kendi işlerimi halledecek kadar hareket ediyorum ama paytak patyak yürüyorum korktuğum için. Bugün ilk defa ayrıntılı olarak inceleme fırsatı buldum. Deri, dikişlerin arasından bombeli olarak çıkıyor bazı yerlerde, dikişler eriyince düzelir diye umuyorum. İç dudak, dış dudak, vajina girişi dahil her yer şiş ama internetteki yorumları okudum endileşenmeye gerek yokmuş. Özellikle yabancı sitelerde doktorlar fotoğraf gönderen hastaların resimleri üzerinde yorum yapıyor, yorumlar endişemi azalttı. Hala su değdirmemeye çalışıyorum. Prima ıslak mendille silip, batticon, krem rutinine devam ediyorum.

Oncelikle çok geçmiş olsun canım benm de 3.haftam sanırım bende de ilk bir kaç gün yürüme de sorun oldu ama ben 10 gün hiç oturmadm ne olur ne olmaz diyerek eğer evdeysen hicbirsey koyma bence orası hava alsın bence iç çamaşırı bile giyme sadece etek falan giy çünkü ben öle yaptım tavsiye üzerine ve cok cabuk toparlandim şimdi çok şükür hiç bi sorun yok rahat oturup kalkıyorum temizliğini de baticon kullandım sadece aksamlari fa dr nin verdiği krem vardı terramisin diye onu sürdum dikisler 10 gün sonra düşmeye başladı ama hala var bazı yerlerde buz falan da hiç uygulamadim inş sen de koşa sürede toparlarsin

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Tamamen açık bıramak sakıncalı olmasın? Gerçi artık kanama yok, yara kapandı galiba :) 4. günü de yazayım o halde :)

4. Gün

Bugün düne göre biraz daha iyiydi çünkü yaranın daha fazla hava almasını sağladım. Bir de yine yabancı sitelerde doktorlar her gün duş almanın iyileşmeyi hızlandıracağını yazmış, o yüzden banyo yaptım. Daha iyi hissetmeme yardımcı oldu. Doktoruma mesaj gönderdim, şişliğin devam ettiğine dair. Bir de sarı bir bölge var sağ tarafta, iplik düğümümü yoksa iltihap mı anlayamıyorum dedim. Gel kontrol edelim dedi ama bugün gidemeyeceğim. Zaten ben düğüm olduğunu düşünüyorum. Çünkü acımıyor, ağrımıyor, aynı boyutta duruyor. İlk günden beri var mıydı bilemiyorum, çünkü ilk 2 gün hiç bakmadım.
Doktorum çok samimi bir insan sağ olsun. Bu sabah daha iyi hissediyorum. Biraz üzerine oturmayı denedim, neredeyse 5 gün oluyor. Yastık koyarak oturdum, acıma kanama olmadı. Yine de 10 dakikadan sonra yine uzun oturmaya başladım. Hala buz koyuyorum. Bazı yerlerde o bölge sıcak olursa kan akışı hızlı olur ve daha hızlı iyileşir diyor ama buz da şişliği alıyor. Şişlik ve yanma günlük pedi bıraktığımdan beri çok azaldı. Kesinlikle günlük ped kullanmamanızı bir kere daha tavsiye ederim. Doktorların bazıları gazlı bez kullanmayı tavsiye ediyor. Temizliğime aynı şekilde devam ediyorum. Bir şekilde iyi olacağımı biliyorum inşallah. Sabrediyorum.

Nasıl bir sonuç olacak % 100 kestiremiyorum ama eski haline nazaran çok çok iyi olacağını görebiliyorum. Bu bana yetiyor. Görüşmek üzere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…