- 20 Ocak 2009
- 3.046
- 1
- 41
Valla ya aman salıverdim çayıra :dance::dance:
en temizi yaaaa
ama adetin yeni bitti azcık azim et başla yavaş yavaş yani sende ........
geberttirme kandini bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ya aman salıverdim çayıra :dance::dance:
okadar erken çalışmamı olur ama desene sen bizim gibi akşam işi yapmıyosunki hatun gündüzden mis ediyo evi zaten bende at gibi koşuyorum yok ütü yok çamaşır yok yemek ....
benimki Allahtan kurtlar vadisini izlemiyor....bana diziyi izletmiycek çalışma olucakmış :kedi:
dün bende bulaşıkları zor yıkadım elinden kaçıp:kedi::kedi::jeyyar:
ask olsun canimm yaaa n kizmasii kaydirigubbakcemile5erken yazılmandan değil aramıza yeni girenlerden sanmıştım geçmiş olsun ya unutmuş olabilirim bu yüzden kıssmaaa bana ben hassasım bakkkkkkkklmaz:
bozocum bula bula bugünümü bulmuş senin herif lmaz:benimkide ben hamişim diye pek istemiyo benimde aklım hep bebişimde kalıyo zaten:kedi:bu akşamki diziyi ben nasıl izliycem eşimin normalde kahveye gitmesini istemem ama dün akşam dedim git akşama gitmem dedilmaz:
ahh canimm cift mesai isleri desenen kaydirigubbakcemile3biliyorum canim bilmezmiyimm bide guzel gorunmek icin ugras bi sikisiklikta .erkeler ohh n rahatt vallahii:hulya:valla öle ravzanur tabiri caizse at gibi koşuyorum sonra yat bide çalış sabah erken kalk işe gel akşama gene başla koşmaya amaaaaannnn hayata bak valla....
bu gece seni dusuncem bozocumm:jeyyar:sengözlerimebaksanabbizim bu ay maşallah gün aşırı sekmeden devam ediyor dün yoktu bugün var...töbe töbe oruçlu oruçlu ii çenem düştü benimde
ne kadar ii oldu anlatamam oh be rahatladım iyice kızlar gelirse 1 kasımda gelcek benimse 3 kasım d günüm ne güzel olur ama şimdiden ümidim yok
siz şehirdışındaydınız dimi normal kaydirigubbakcemile3