- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
amin canim aminn ..cokk cirkindii yaa simdii cokk tatluu olmuss o eski resmii bide kizi gorsenizz ..ravzanurcum allahım sanada nasip eder inş.yeğenin gibi....maşallahhhh
ayrica tum arkadaslarr hosgeldinizzz:dance::dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim aminn ..cokk cirkindii yaa simdii cokk tatluu olmuss o eski resmii bide kizi gorsenizz ..ravzanurcum allahım sanada nasip eder inş.yeğenin gibi....maşallahhhh
slm kızlar nasılsınız bi durunda konuşak accuk beee bi bakıyom kaçmışınız yaaaakannehir
bozom topiciği sen açtın liste senin görevin
hb canımŞenizbuyur kahven gonca
hg funda
kızlar çok uykum var bugün bu bahar yorgunluğu hissett
rmeye başladı gene salak gibiyiz karı koca yaaaa
sitt ne yaptim tum gece hee bakim tabiki uykusuz olursunn:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar çok uykum var bugün bu bahar yorgunluğu hissett
rmeye başladı gene salak gibiyiz karı koca yaaaa
geç uyudun ondandır en son gece 12 ye doğru burdaydın gece
evet hayırlısıyla bi gelsindeeopuyorumnanaktanhg cnmcm ooo maşallah cnmaz kaldı kız miniciğine kavuşmana:asigim:
Fundam burdayız sen nasılsın..
nasil bildin kizz:lepi:benimki dogrulandi kizlar yaaa sizzzkaydirigubbakcemile5dün gece herkez çalışıyodu herhalde
kimseler yoktu burda
aferin benim çalışkan zilloşlarıma:))))))))))))))))))))))))
dün gece herkez çalışıyodu herhalde
kimseler yoktu burda
fundacim senin hamis haberin daha dun gibi inanamiyorium yaa n cabuk gectiiizemuszemusevet hayırlısıyla bi gelsindeeopuyorumnanaktan
sağol bende iyiyim günleri saymktan başka napim :bbo:
sitt ne yaptim tum gece hee bakim tabiki uykusuz olursunn:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun sende bu gece uykusuz kalirsin n olcakkisengözlerimebaksanabben hariç :kedi:
kimseler yoktu burda
hakkettenmii ..kaydirigubbakcemile3beni takip etmesen olmazmii seni gidi seniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3siz ne yaptıysanız bende onu yaptım tabi:)))))))))))
kimseler yoktu burda
canim stress uykusuzluk yapii hakketen ama gecer canini sikma.. bizimkide durur durur yumurtlama gunnu tam regliye yakin tovbe tovbeeelmaz:sinir oluyorum vallahiii:hulya:çalışın çalışın biz çalışamıyoruz siz çalışın geceleyin şöle bi kalktım elimi attım baktım kimse yk yatakta bizimki uyuyamışta oturmaodasına gtmş yatmaay 3 4 gndür uyuyamıyor iş stresi nolcak böle kızlar:sinifsinif::sinifsinif:
ben anlamadim lost ne ceylanim:kedi:Saat 10 da lost bitti döndüm arkamı yattım..