Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım de saçlarım cok ama cok belkı coktan da cok dokuluyor son 10gundur fılan eger bı cozum bulabılırsen benle de paylas goncacım gercekten ıhtıyacım var cunku
ya benim saçım değilde koca çok tüy döküyo yaa bayoyu silmekten bıktım artık yani silmesem banyo paspasıyla aynı olcak kıllar bu ne yaaa bitmiyoda tüylerii ıyyyy
kaydirigubbakcemile3tamam güzelim ben ne yapıcağıma bi karar veriim paylaşırım tabi kel kalmadan:)))))
bana da dove un bı setı vardı onu tavsıye ettıler aldım daha da fazla kepek oldu ve saclarımın dokulmesı cogaldı napıcam bılemıyorum:hulya:sakın bioxcin felan almayın tavsiye etmem bana hiç ii gelmedi saçımın dökülmesi durmadı bide kepek yaptı...eşim de kullandı aynısı ona da oldu hiç tavsiye etmiyorumm lmaz:
ya benim saçım değilde koca çok tüy döküyo yaa bayoyu silmekten bıktım artık yani silmesem banyo paspasıyla aynı olcak kıllar bu ne yaaa bitmiyoda tüylerii ıyyyy
Monaco prensesiyim bacum çaktırmıyom halktan gibi davranıyom :roflol: :roflol:Lilyum kendinden bahsene biraz kimsin =))
ben kılsız olanından aldım öle derdim yok çok şükür:roflol:
bilseydim baştann bende alırdım artık 2.yee bakar alırımm :roflol: