- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
kizlar bu sefer gercek gittim .
bozocum sana hayirli bayramlar guzelim bayramin mubarek olsun opuyorum canimm +#
kizlar sizleride optumm hadi kendinize iyi bakin
saol canım sanada hayırlı bayramlar kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bu sefer gercek gittim .
bozocum sana hayirli bayramlar guzelim bayramin mubarek olsun opuyorum canimm +#
kizlar sizleride optumm hadi kendinize iyi bakin
canim yanasmazmiyim normalde bana dayanamazda cokk yorgun bu aralarr o yuzden sinirr oldum .hatta aksam dedimkii .sende beni kuduruk kari sancan ama hakliyim deme dedim o da haklisin hayatim ama cokk yorgunumm canim dedii:kedi:daha n yapimmm bizde sinir yoktur guzelim bu arada:kedi::kedi::kedi:aman bu herifleride anlamak zorrr yanaş sırnaş kız sende:kediff bu konulrda bnde brzcık tecrübesizim:kedi:
inşallah sneinledir meleğin cnm test günün ne zmn
İnşallah hamilesindir canım.suzanım yarın akşama kadar ben burdayım ondan sonra yokum 25 inden sonra gelecem bebişim varsada bana gezmede süpriz yapcak
girebilirsem görüşürüz artık.canim ben burdayimmm kizzz .bozom gitcekmis anasina benim yerimede op annenii kuzumm .bak kiskandim iste:sinifsinif:
hee benim soruma cevap yok n yapim ben bu herifii haaa:hulya:
İnşallah hamilesindir canım.canım bu ay test yapmıom çünkü ilaç tan sonra yumurta kendiliğinden çatlamıştı ondan zamanını bilmiom
hadi ben kaçar yine gelirim işlerimi hallediyimm :a015:
evet ankaradaydım....canım şimdi dedğilde bidaha geldiğimde uzun kaldığımda ankarada olan kızlarla buluşurz şimdi bayramın 3.günü gece geri dönücez
tülay hg
tülayımda burdaymışş naber lemm =)))))))
slm kızlar ne var ne yok