Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bozooo sen neydin ben aynı ay biliyonmu avulosyon testi bugün net cizgi cıktı iş yapıcazkaydirigubbakcemile2 17. günümde yumurtladım iyiki bu ay almısım sen nasılsın durumlar nasıl bacı
bozooo sen neydin ben aynı ay biliyonmu avulosyon testi bugün net cizgi cıktı iş yapıcazkaydirigubbakcemile2 17. günümde yumurtladım iyiki bu ay almısım sen nasılsın durumlar nasıl bacı
ya ktg ya ben seni hamile biliyodumya yazılarını okuyorum bu kız delimi yoksa hamile değilmi diyorum resmen eminim hamile olduguna ya buna bi acıklık ver bacı kusura bakma:gitme:
bozom gecmiş olsun canım basla incir kürüne bos gecirme incir mevsimi zaten 2. güündesinde bide ovulosyon testi al hazırlan böyle daha güzel gecer günler öylede geciyo böylede insallah buaya göbegin dolarkaydirigubbakcemile2
ay evet haklısın işte iş olsun zaman gecşrşyoz baska film yok zamanında hoplatırdı bu filim ama sıktı herzaman aynı seyler yarın askımemnuvarkaydirigubbakcemile