Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım inşallah hala beklemedeyim bakalım akşam güzel banyo yaptım emme yok tabi beklersem böle olur
senin kız biraz oyuncu galiba baksana seni kandırıp duruyorkaydirigubbakcemile3
Ben geldimmm ama yine kimse yok
fundam hayırlşı doğumlar nasip etsin tez zamanda ..
slm kızlar hayırlı cumalar bende daha tık yok kafamçokkarıştılaelaelaelaelaesağol suzancım sanırım dediğin gibi oyuncu valla dünakşam bi bel ağrısı yedim tırstım ama hoşuma gitti artık gelsin istiyom bebemdelikafaduldenkafamçokkarıştı
sen kızının adını naz koy bari baya bir nazlanıyor gelmekte.kaydirigubbakcemile3
bende kızımın adını ipek naz koyacaktım ama benim cadı rüyalarıma kadar girdi adını kendi koydu cadı n'olucakkaydirigubbakcemile3
buarada kızım bugün biraz keyifsiz hiç sesi çıkmıyor alışık değilim suskun haline.:sinifsinif:
Allahtan akşama doğru biraz kendine gelmeye başladı.İnşallah hasta olmaz.
haklısın valla pek nazlı benimkide bakalım anca ya değilmi? 39+1 deyim daha bugün yarın gelir herhalde bebişin hastamıydıki niye durgundu
canım hamilelik 40 hafta oluyor .belkide tam haftasında gelecektir.galiba biraz rahatsızdı şurup içirmiştim kendine geldi
evet işte heran diyede bekleniyo valla yani bebişim saatini gününü bekliyo belli sağlıcakla gelsinde bebişim sabredeyim ne kaldı şurda sizede geçmiş olsun Şeniz