Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim suzancım saol sen nasılsın adaşım nasıl bızdık büyümüş ama yaa maşallah kuşuma benim...
merhaba canım nasılsınmrb bozom nasılsın
bak güzel sesimi bozomda duydu:))
naber cadı
yerim ben onu öp onu benim için zilli kuşş..
öperim canım.ha geçen gün ne oldu sabah biraz daha uyumak için kızı babaya verdim.birtek bende durduğu için baya mızmızlandı yarım saat sonra dayanamayıp kalktım artık kızım beni o kadar özlemişki eliyle yanağımı okşamaya başladı daha öpmeyi bilmediği için diğer yanağımı da bir güzel yaladı o kadar çok hoşuma gittiki eşimde kıskandı galiba eşime göre kızım beni öpmemiş emzik geliyor zannetmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba canım nasılsın
maşallah kızın çok tatlı olmuş
duydum geldim hemen:)))
öperim canım.ha geçen gün ne oldu sabah biraz daha uyumak için kızı babaya verdim.birtek bende durduğu için baya mızmızlandı yarım saat sonra dayanamayıp kalktım artık kızım beni o kadar özlemişki eliyle yanağımı okşamaya başladı daha öpmeyi bilmediği için diğer yanağımı da bir güzel yaladı o kadar çok hoşuma gittiki eşimde kıskandı galiba eşime göre kızım beni öpmemiş emzik geliyor zannetmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesi o senin tatlılığın.Allah bu duyguyu hepinize yaşatsın