Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
naber millet? ya bu site deli ediyor beni hiçbirşey yapamıyorum. bi de grip oldum gene hastayım ya. sizde ne var ne yok? yarın dr a gidicez bakalım benimki göstercekmiii? zemuszemus
gittik dr a şekerler ama uyuyodu benim kuşum kılını kıpırdatmadı ama erkeğe benziyor dedi dr umuz. bakalım perşembe yine gidicem. sizlerde ne var ne yok? zemuszemus
ben yine kan verdim öğleden sonra alıcam çok başım dönüyor kan vermketen kollarım mahvoldu 2 haftadır habire kan veriyorum bi gebelik testi istedi dr bide kansızlık olmuş mu onun için test istedi kesin kanım düşük çıkıcak
bi şarkı sölemek istiyorum baban ağa olmuş köyeee baban ağa olmuş köyeeee bense kapında bir köleeeeee bense kapında bir köleeeee ullluulululululululu (zılgıt bu) öptüm sizi:)))))