bizde iyiyiz canım.kızımın kaka yapması düzeldi çok şükür.:sm_cool:bundan kurtulduk oh rahatlicaz derken budefada diş mi çıkartıcak anlamadım.:1no2:CADIARZUçok huysuzlanıyor.iki dişliği birden ağzına sokmaya çalışıyor sokamayıncada sinirleniyor basıyor yaygarayı.kaydirigubbakcemile3suzancım bu arada iyiyim hayatım bi değişiklik yok durumumda falan öle bekliyorum işte yavru kuşum nasıl düzeldimi biraz huyu suyu:)))) öp onu benim için
bugünde gece 2 de uyandı konuştu durdu kendi kendine ilgilenen olmayınca yine yaygara saat 4:30 a kadar uğraştım ancak uyudu.sabahın köründe uyandı yine bende eşime pasladım ufaklığı, gece o uyudu sabahta biraz ben uyuyayım değil mi.
gözümde arpacık çıktı zannettik kaçgündür kötü oldu bugün dr a gittik uçukta olabilirmiş.arpacık için ilaç yazdı onları kullanıcam kötü olursa ilacı bırakıcam cuma günü tekrar görücek beni.İnşallah ilaçlar işe yarar.bu dertler hiç bitmiyor.senağlamabiri bitmeden öteki başlıyor.off amma uzattım haa.bir dokun bin ah işit oldu benimkisikaydirigubbakcemile3