Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sİzİ gİdİler sİzİ demek msn desİnİz hı???
AŞmıŞ bunlar yaa....ama kÜstÜm sİze benİm sİze İhtİyacım var sİz gİdİyorsunuz.........................
güldecim gecmiş olsun canım yenibi tedavinede cok sevindim hayırlıs olsun bacım insallah ilaclar yarar sana
güldem hec sorma valla msn de görüsürlersede görüssünler zorla güzellik olmaz bazı sahısların bende msn si varda ne oluyoki kimse selam bile vermiyo aralarında grup yapmıslar galiba verddiğim selamı alan bile yok kimisi hep cevrim dısı ama diğer arkadaslarla görüstüklerini bile biliyorum amann napim arkalarındanmı kosalım kendileri bilir :umursamaz:
ceylan sende isyanlardasın bakıyorumda kolay değil demi benim 3. yılım dertli kederli konusuncada kızıyosunuz ay gene baydı deyip gidiyosunuz ama eldemi allah tez zamanda versin bebeklerimizi ben yanmimde kim yansın amann dogru dürüst kimseyle dertlesilmiyoki baya soguk bi topik valla ne yalan söylüm
bakalım kimler gelicek
hoşgeldiiinnn
hadi sen yırttın göründün burda savdın sıranı
nabersin
bizde öle severcim aynen anlattığın gibi kısa ve öz
slm kızlarrr hayırlı cumalarr 2 tane hamil e bayan gördüm galibaa kaydirigubbakcemile3
sever hamilelik belirtisi bunlar hemen bi hastaneye git doğuma alsınlar seni yeter durduğu içinde:)))))))))))
tülay hanım tülay hanım sanada hayırlı cumalar:)))
bal yiyen ağzın dert görmesiiinnnn opuyorumnanaktan
slmmm bu arada kaydirigubbakcemile3